Çok pişmanım. lütfen yorumlarınızı bekliyorum 🥺

ben çok hassas bir yapıya sahibim ya sürekli ağlıyorum üzülüyorum annem kendine gel artık üzülme diyor. Hak etmedim anne diyorum bunları hak etmedim eski sevgilisine yazan oydu onu bile alttan alan bendim diyorum
E bundan işte.
Özsaygısı özsevgisi olmayanı sevmezler.
Ayrıca 23 yaşındasın ya genceciksin başka bir isteğin hayalin yok mu?
Kimse böyle bir sevgili istemez.

E bundan işte.
Özsaygısı özsevgisi olmayanı sevmezler.
Ayrıca 23 yaşındasın ya genceciksin başka bir isteğin hayalin yok mu?
Kimse böyle bir sevgili istemez.
Var tabii ki iş arıyorum 2 seneye yakındır kendi alanımda bulamadım farklı alanlarda arıyorum ama yinede bulamıyorum gercekten ne iş ne eş hiç bir konuda başarılı olamadığımı hissediyorum artık

23 yaşında ne eşi Allah aşkına ya.
Daha 23 yaşında “eş” arayarak ilişki yaşarsan böyle olur. Direkt evlilik odaklı insan iticiliği var.

23 yaşında ne eşi Allah aşkına ya.
Daha 23 yaşında “eş” arayarak ilişki yaşarsan böyle olur. Direkt evlilik odaklı insan iticiliği var.
Kendime göre bir iş bulamadığım için evlilik düşünmeye başladım. Biraz toplum baskısıda var tabii ki bizim bu taraflarda. O sebepten

Kendime göre bir iş bulamadığım için evlilik düşünmeye başladım. Biraz toplum baskısıda var tabii ki bizim bu taraflarda. O sebepten
E iyi devam et böyle.
Bu kafayla saçma sapan bir evlilik yapar sonra da her gün mutsuz yaşarsın

napmam lazım tam olarak ne önerirsiniz bana
Odağınız kendiniz olsun.
Sevgi dilencisi olmayın. Evlilik diye delirmeyin yani. Birileri beni sevsin diye gözüne bakıp sürekli arayıp sorup börek götürmeyin mesela.
Kendi değerinizin bir farkına varın.
İş bulmak için çalışabilir, bu arada da kendinizi geliştirecek kurslara gidebilirsiniz. Dil kursu yada sertifika programları gibi.

Teşekkür ederim

Çok yorucusun

Kendini bu kadar degersizlestirme. Barisirsaniz emin ol bu çocuk seni kullanır. Çünkü ne yaparsa yapsın he diyeceğini biliyor. Her haltı yerim nasılsa affeder diye düşünür. Gençliğini çürütürsün bu şekilde. Ve bunun sebebi de sensin bu kadar istekli göründüğün için. Barışmadıgı için bence sevinmelisin cunku olacakların önüne geçmiş. Daha 23 yaşındasın ya ileride karşına öyle biri çıkar ki şu anki hallerine bakıp gülersin. Yaşamış biri olarak söylüyorum. 28 yaşında evlendim. Eşim karşıma iyi ki çıkmış o çok ölüp bittigim tipler erkek bile değil cocukmus diyorum.Erken evlilik emin ol seni mutlu etmez. Önce biraz olgunlas, kişiliğin,hedeflerin,hayat gayen otursun ondan sonra evlenmeyi düşün. Hedeflerine odaklan. Her şey sırasıyla olur bu hayatta.

cok haklısınız. bende onu gercekten olgun bir birey sanmıstım 25 yasındaydı. hiç çocuklaşmazdı. işte insan bazen aldanıyor nasibi sanıyor

zaten ayrılmaya bahane arıyormuş siz birde çok üzerine titremişsiniz
vazgeçin bu sevdadan

anneniz yanlış konuşuyor boşverin onu
bir daha hiçbir ilişkinizi ciddileşmeden annenize anlatmayın
vazgeçtim. seven nolursa olsun bırakmazdı. ben evet sevdiğim için üzerine titredim ama o sevmemiş demek ki bi çırpıda silip attıgına göre

hevesi geçmiş,sen ayrılalım diye zarf atmasanda zaten ayrılacaktı senden onun ekmeğine yağ bal sürmüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…