çok pis kaşınıyorum

MeLaNqOliqH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
798
6
96
Bursa
arkadaşlar 3 gündür falan kolumda dirseğin iç tarafı hani şu hassas olan yer tam bükülme yeri varya ay nası anlattım ya
neyse o hassas olan deri baktığımda bişi görünmüyo gibi çok azcık bi kabarıklık yani biraz da kızarık daha çok parmagımı sürdüğümde kabarcıklar var ve acayip kaşınıyo kaşıdıktan sonra daha çok kabarıyo ve kıpkırmızı oluyo
bu ne yaaa koparcam kaşımaktan bilgisi olan var mı alerjik mi yoksa isilik gibi bişey mi anlamadım evde pratik ne yapmamı önerirsiniz
ayrıca suda da çok kaşınıyo

çilek yedim ama hiç böyle bişi yapmazdı

Benimde çilege karşı alerjim var yedigim an kaşınıyorum ve bütün vucudum kabarıyor bazı alerjiler zamanla ortaya çıkıyor yıllar sonra domatese karşı alerjisi çıkan bir tanıdıgım bile var.

şimdiye kadar olmasa bile sonradan çıkabilir bende 10 yaşındayken çıkmıştı babamda 50 yaşında çıktı.bi doktora gidin bence

doğru söylüyosun hazırlanıyorum şimdi saglık ocagına gidicem bakalım
kiviye de alerjim sonradan ortaya çıktı bikaç senedir yediğim de göz damarlarım şişiyo kızarıyo kaşınıyo sulanıyo
dilim çatlıyo anında yarılıyo ve kanıyo bogazım kabarıyo nefes alamıyorum bunlar ufacık bi parça yediğimde ortaya çıkıyo parmak ucu kadar koparıp nefsimi köreltiyorum çünkü kiviyi çok severim
inş çilege karsı da böyle olmaz

İsilik de olabilir. Pudra sürer annem böyle olduğunda.

Benimde çilege karşı alerjim var yedigim an kaşınıyorum ve bütün vucudum kabarıyor bazı alerjiler zamanla ortaya çıkıyor yıllar sonra domatese karşı alerjisi çıkan bir tanıdıgım bile var.

haklısın cnm kiviye alerjim sonradan ortaya çıktı zaten bikaç senedir kivi yiyemiyorum

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Aynı yerlerde aynı kaşıntı ve kabarıklıklar bende de vardı. Yaşam kalitesini inanılmaz etkileyen bir durum o kadar kaşıntım oluyodu ki ölmek istiyodum. Bende ürtiker varmış sende doktora git en azından kaşınmayı önleyici kremler ilaçlar veriyolar.

ürtikere baktım şimdi ne kötü bişi öyle
size de çok geçmiş olsun umarım benimki öyle bişi değildir

teşekkür ederim ama benimki görüntü itibariyle görsellerdeki kadar pis deildi :) görsellerde hep uç nokta şeyler çıkıyo ne kadardır kaşınıyosun sen

3 gündür kaşınıyorum cnm
dün gittim doktora sanırım alerji gibi dedi
çilek falan yedin mi dedi evet dedim başka bildiğin bi alerjin var mı dedi
kiviye alerjim son bikaç senedir var önceden yoktu dedim
ürtiker için bi ilaç bir de krem verdi
dün akşam ve bugün sabah sürdüm kızarıklık var kolumu büktügüümde kaşınıyo sadece
dutduk yere kaşınıyodu önceden
zaten dünden beri kaşımamaya calısıyorum dagılmasından korkuyorum
ellerimde eskiden egzama çıkardı neler neler çekerdim
dün bileğime de gecmiş kızarıklık ve
göğüs dekolte bölgemde kızarmış kaşınıyo oraya da sürüyorum
offf yaa dagılıyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…