çok paranız olsa ne yapmak isterdiniz

Ben dağcılık eğitimlerini alıp Himalaya Dağına tırmanmak isterdim.Birde skydiving yapmak isterdim :))))

kendime kocaman arazi ürene kendim tasarladım bir ev yaptırdım böyle havuzlu falan kedim köpeğim rahatca gezsin tozsun diye
anneme ablama ev alırdım bagımsız
bodrumdan yazlık öyle en güzel yeri olmasada olur bodrum olsun denizi iyi yakın olsun yeter
dünya turuna çıkardım karış karış gezerdim
mısır isveç fransa italya california her yeri gezmek isterdim
izlediğim yabancı dizilerin setlerine gitmek o oyuncularla tanısmak isterdim
ve en basta araba alırdım araba sıkıntısı çok çekiyorum
biricik köpeğimin yanına eş alırdım yalnız takılmasın diye onu en güzel eğitmene götürür eğitim aldırır yarışmalara sokardım
bir kız çocuğu okutmak isterim
barınak açmak isterm ama onun süre gelen bir bitçesi olması lazım hazır para dayanmaz önüme gelen sokak ayvanına yardım eder bakar sonrada güzel yerlere sahiplendirirdim ya da kendim bakardım
hizmetcim temizlikcim ve bahcivanım olsun isterdim
film yapım şirketi kutmak dizi film çekmek senoryalarımı çemek isterdım
isterdimde isterdim yani insan oğlunun isteği bitmez

Son düzenleme:
Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm

bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...

TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )

SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)

bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler

ailem deki evi olmayan herkese ev alırdım.borcu olan ihtiyaç sahiplerine verirdim.çocuklarımın geleceğine yatırım yapardım.memleketimdeki işsizler için iş yari açardım.yani evlenen durumu iyi olmayan çiftlere ihtiyacı olan herşeyi alırdım.okumak isteyen çocuklarımıza sonuna kadar destek olurdum.afrikadaki aç insanlara yardım ederdim.kendimede çocuklarımı rahatça büyütebileceğim bi ev alırdım.allah isteyen herkese versin.. çok verip azdırmasın az verip bezdirmesin..hayalde parayla deilya....:21:

Çok param olsa hemen bi ev alırdım,kp'nin bu lanet evinden kurtulurdumm :) bide tabikii kendime iş kurup bide araba alırdımm...Bide gözleri görmeyen birinin gözlerine açılmasına gerekli olan parayı vermek isterdimm :43:

Back