çok paranız olsa ne yapmak isterdiniz

Ben yokluk cekenlere yardım yapardım okuyamayan veya okutamayan aılelere ozellıkle kız cocuklarına burs verırdım turkan saylan gıbı.....ve ufak denız asırı olan bı yerde evım olsun ısterdım araba olması sart deıl ve kendıme aıt bı ısyerıı

Ben benım gıbı evladı olmayan ve tedavı ımkanı olmayan aılelere yardım edersım bızzat kendım ılgılenırdım keŞke Öyle bır ımkanım olsa

yardıma ihtiyacı olanlara yardım ettikden sora kendime şehirden insanlardan uzakta çiftlik evi gibi birşey yaptırırdım kendime ait bi dünya yanıma sevdigimi alırdım...

şu an da tek istiyeceğim şey sevgilimle 10 gün çok manyak bir tatil yapmayı isterdim...öğrencilik hali ne de olsa:S

önce bi özel hastane yaptırırdım hani şu şimdi görüşmelere gidip gidip eli boş döndüğümdensenağlama
kendimede özel bi oda ayırtıp canım sıkılınca gidip dönen koltuğumda dönerdimdelikafadulden
havuzlu,kkoccamannnn bi bahçesi olan tribleks bi ev alırdım,kuçucuklarla doldururdum bahçesini
anneciğime de hemen yanında aynı şekilde bir ev
sonra evi olmayan herkese yardım ederdim:lepi: bide evleneceklere:lepi:

ben biraz daha uçuk bi hayal içindeyim. yarınımı düşünmeyeceğim gibi gelir getiricek yatırımlar yapar sonra o paralarla bir karavan alıp nerde akşam orda sabah bi hayat sürmek isterdim.karadenizde uzun saçlının yerinde çay içip,muğlada kavurma yemek, moğalistanda ata binip, pariste şarap içmek.ispanyada fiyasta vakti..........ahh ahhh :))) tabi bide en düşkün oldğum şey tarihi yerler mardinin evleri, giresunun kalesi,dalyanın kral mezarları,romanın batık keni vs. ay ne çok şey yapmak istiyomuşum tüm dünyayı gezdikten sonrada şöle deniz dibinde uçurum tepesinde camdan bir ev yaptırıp orda yaşamak isterim. kocaman bi bahçe içinde atlar, köpekler kocaman bi papağan kafesi ayy sustum yeter :)

Ortodoks kilisesine yardım ederdim.çünkü gerçekten desteke ihtiyaçları var.özellikle maddi..

şuan annemlere bir ev alabilmeyi okadar istiyorum ki...
Ömrü kiralarda geçti canım annemin şimdi oturduğu ev yine satıldı ... :gitme:
yine taşınacak....canım annem mafoldumben

terkedirdim buraları yanıma annemide alıp.ozel unv ye giderdim araba alırdim aklıma hic bise gelmeyecek kadar alısveris yapardim

hazır paramız varken bız dugun ev hazırlıklarına baslayalım sevgılım derdım guzel bı ev araba vs..bıde yoksullara yardım etmek ısterdım :ecrin_bebek:

hmmm önce bikaç uzakdoğu dövüş ustası tutar (kimliğimi gizleyerek tebisi) kaynanamı ve kocamı sopalatırdım bi güzel..
sonra onları en lüks hastanede tedavi ettirirdim..
hastanede kocama ve kaynanama sonda taktırtırdım (hemşireye - doktora yüklü miktarda rüşvet vererek) , bunun onlar için gerçekten yapılması gereken bi işlem olduğunu inanmaları sağlanarak..

evet sinirliyim :delphin:

Allah biliyo da beni zengin etmiyo..:1closedeyes:

Back