çok paranız olsa ne yapmak isterdiniz

Ben öyle büyük şeyler yada çok büyük hayaller kurmuyorum..

Azıcık param olsa bütçeme göre küçük bir evim olsun istiyorum,bana ait olan küçük bir ev:Saruboceq:

evet bende aynı fikirdeyim güzel geniş bir evim olsun kiradan kurtulayım ve kızıma iyi bir gelecek sağlayayım benim için yeter.

Eğer çok param olursa çocuk hastanesi açardım, minik bedenlerin çektiği ızdırapları dindirmek için.

Çok param olsaydı kımsesız Çocuklar ve bakıma muhtaÇ yaŞlılar ıÇın gÜzel evler aÇardım onlara en ıyı Şekılde bakılması ıÇın.hayatta en dayanamadıĞım ıkı Şey .yaŞlılar ve Çocuklar.

Bu konuda her gün ruh halime göre fikrim değişebiliyor...

Bugün çok param olsa , mini cooper almak isterdim ,kırmızı - siyah renklerden karma şekiller verirdim

üzerine , sonra da aşkımı iş çıkışında almaya giderdim gamyoncuiremsu

Ay ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile2

öyle çok parada gözüm yok benim...para mutluluk getirmez..
küçükken para biriktirip aldığım heyacanla giydiğim,hatta gece sarılıp öyle uyuduğum kıyafetlerin
bana verdiği mutluluğu ben büyüyüp para kazanınca aldığım hiç bişeyde bulamadım..neden??
çünkü ben onu binbir zorlukla almıştım..şimdi hıı güzelmiş iyi alayım bari diyorum..
hiç zenginlik hayaleride kurmadım..ben yetecek kadar,,istediğimi alacak kadar ortalama bi hayatı sürdürecek kadar paraının hayalindeyim hep..
insanın en büyük zenginliği içindeki huzurdur..aldığı nefesi mutlulukla içine çekmesidir..
ben kaybettiğimde anladımki..huzur en önemli şey şu hayatta..

sana katılıyorum canıma.s.

şuan ev yaptırma çabalarındayız. önce onları hallederdim. sonra o parayla geliri iyi olan bir iş kurup keyfime bakar yan gelip yatardım bir de araba alırdım kendime.
hayal çokta para yoooookkkk

kesınlıkle yardım kuruluslarına para bagısında bulunurdum..
çocuk esırgemeden evlaylıklarım olurdu (babamın yaptgı gibi) onların tum ihtiyaclarını karsılardım..

O kadar çoook param olsa, işlerimizi büyütürdük öncelikle.
hemen koşa koşa Audi bayiisine gider kırık beyaz jeeep alırdım.
Bir site içinde anneme, teyzeme, abime, kardeşime ve ablama villa alır, yemekleri hep beraber yerdik.
Mutlaka ve mutlaka dünyayı gezerdim.

ıtalya,
ıspanya
Çin
Abd
Brezilya (tüm latin amerikayı)
Japonya
Melezya
Afrika (Kuzey, güney her yeri)

ada alırdım villa yaptırırdım tavuk midilli kaz ördek köpek koyun ne olsa toplardım uçak alırdım bize kadar
dünyayı gezerdim kalırsa tabi bide çeçenistana doğu türkistana bosnaya filistine kalkınmaları için para yollardım

herkese iş imkanı sağlayacak bir işyeri açmak isterdim, çalışacak durumda olmayanlara da yardım etmek isterdim a.s

çok param olsaydı:1)öncelikle bir-iki kız çocuğu evlat ederdim,benim iki oğlu var,ama kızım yok,kaydirigubbakcemile5
2)çocuklarımı ve benim canım eşimi alıp deniz kenarında yaşamak isterdim,kaydirigubbakcemile
aslında benim iki tatlı evladım var:1hug:,çok sevdiğm adamla evliğim,allaha çok şükür o da beni seviyorŞeniz,maddi olarak çok zengin değilim:dilcikar:,ama bence en zengin benim:sm_cool:,tanrıya şükür ediyorum bunları bana verdiği için:Saruboceq:,herkezin böyle yaşamasını dileğile.... :asigim:

hımmm çook param varrr demek..kaydirigubbakcemile2
öncelikle kendime güzel deni kenarından bir villa ,sonra son model bir araba markasını düşünmedim ,sonra bir yazılım şirketi müdüreside benn delikafadulden
sonraaa huzur evi açmak isterim 4 katlı kocaman bahçeli hizmetinde çok saygıdeğer çalışanlar mükemmel hizmet hafta sonraları huzur evine gelip gerekli takipleri etmek ve yaşlıarla sohbet etmek isterim
birde kimsesiz çocuklar kurumu açmak isterim vee hayvanların barınacağı bir hayvanat bahçesi yani boş zamanlarımda bu üç yeri dolaşmak huzur bulmak isterim
sonraa türkiyemi anadoluyu ,doğu anadoluyu aşiretleri farklı insanları görmek tanımak isterim sonra merak ettiğim diğer dünya ülkeleri olabilir
çok mu abarrtım neeenaniknanik:sm_cool:
ama çoook isterdim bunları yapabilmek

önce delırırdım,
malum cok param var sapıtırdım,
sonra da bır sey yapamazdım tabıkı....

saka bır yana hıc dusunmedım ve dusunemıyorum da
cunku cok para hıc hayalı kurulabılecek gıbı degıl
cok param olabılecekmıs gıbı degıl ..

ilk olarak kocamıda alıp uzak bi yere gidip oraya yerleşip bi iş kurardık ikimizinde anlayacağı bir iş kaydirigubbakcemile
sonrada duruma göre yani paraya göre bişeyler yapardım elbet süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…