çok paranız olsa ne yapmak isterdiniz

benim hayalim bayanlara özel bi kafe açmak çocukları küçük bile olsa gelip kafa dagıtacakları sohbet edip oyun oynayacakları bir kafe çocuklar içinde orda yaşa göre küçük kreş ler açmak kadınların gerçekten böyle yere ihtiyacı var katılanlar yorum yazsın

folkarttan ev
cesmeden yazlik
beyaz jeep ve mini copper alirdim
annem ve kardesimle yat gezilerine cikardim
haa birde evimize hizmetci tutardim delikafadulden

ben mimari cizimci oldugum icin evlere dekorasyonlara cok merakliyim hele ki mutfaklara.... cok param olsa KENDI EVIMI cizmek ve yaptirmak isterdim..... icini dö$emek hayalimdeki gibi........... ALLAH HERKESIN GÖNLÜNE GÖRE VERSIN SÜKRETMEYI BILMELIYIZ

güzel şirin müstakil bi ev pempe panjurlu hesabı :)
kendime ait bide araba ve hayvanlarım olsun isterdim
kaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu

ben aşkımla dünyayı gezmek isterdim

ayrıca yardıma ihtiyacı olan herkese yardım ederdim

ah olsada yapsak

Yapacak şeyleri önce mantıklı bir önem sırasına dizmek isterdim...

Bu bana , lüksümden önce zaruri şeyleri gerçekleştirmemde yardımcı olacaktır..

offf en büyük hayalim dünyayı dolaşmak.

televizyonda gezi programı yapan şanslı insanlar var ya

nasıl özeniyor ve kıskanıyorum anlatamam.

hem dünyayı gez, dolaş hem de üstüne para versinler.

bundan daha güzel iş olur mu yaaa?

çok param olsa çektiğim sıkıntıdan kurtulur borçlarımı öderdim
ardında kiradan kurtulur fazla değil 2+1 bi ev alır döşerdim zevkime göre
sıkıntıdan kurtulduğumuz için bir yıldır erteleğimiz şeyleri alırdım, gezer tozardım.
çünkü üç kuruşun hesabını yaptığımız için rahat rahat dışarı çıkamıyoruz

hayvan barınağı açardım. tüm sokak köpeklerini kısırlaştırırdım. kırma ırkların üremesini durduracak projeler yapardım. türkiyenin tüm noktalarına ücretsiz hayvan hastaneleri açardım.

babamın bütün borçlarını öderdim.sonra 5 tane ev alırdım.babama,kardeşime,ağbime.kendime 2 tane alır birini kiraya veirir kiranın bir bölümüyle her ay düzenli olarak bir öğrenciye burs verirdim.

önce motor diye yanıp tutuşan bi arkadaşıma motor, araba isteyen bir iki arkadaşıma araba alırdım. abime kendime yeni araba alırdım babamada tabi. gamyoncuiremsu birer de ev. sonraa d-slr footooraf makinemi alırdımsenağlamasenağlama ardından evlenirdim. -tatlicadiarzu- ardından bi iş kurardım filan şakkıdı

Back