çok paranız olsa ne yapmak isterdiniz

kibariye

SEVGİLİ AİLEM
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
440
3
96
Bursa
benim kocaman bir çifliğim olsun istedim sevdiğim tüm hayvanlara bakardım arkadaşlar siz ne yapmak isterdiniz yazarsanız sevinirim

Ben öyle büyük şeyler yada çok büyük hayaller kurmuyorum..

Azıcık param olsa bütçeme göre küçük bir evim olsun istiyorum,bana ait olan küçük bir ev:Saruboceq:

etrafimdaki insanlara yardim ederdim..birde bebek sahibi olmak isteyen ama maddi durumu iyi olmayanlara tedavi imkani saglamaya calisirdim:(

Mor Çatı,Kadın Sığınma Evi açılması için devlete destek olurdum..
Allahım nasip etsin inşallah :Saruboceq:
En büyük hayallerimden biri:1hug:

Turkiyeme kesin donus yapardim,:1rolleyes:
Allahim nasip etsin iyisallah bigun,ama ogun cok yakin olsun noluur:Saruboceq:

Turkiyeme kesin donus yapardim,:1rolleyes:
Allahim nasip etsin iyisallah bigun,ama ogun cok yakin olsun noluur:Saruboceq:

Ben Elis'e kıyafet alırdım, yazık giyeceği kalmamış... :roflol:
Pek bi çıplak kalmış, baksana avatara ikislerini bilem bantla kapatıyo garip... :delphin:

dunyayi gezerdim....
insallah gezerim...
bir de kendi labatorutarimi kurup istedigim deneyi istedigim zamanlarda yapardim..
sonra bir sirket kurardim ogrenciler icin bos zamanlarinda gelip calsilabilcekleri para kazanabilcekleri ortamlar olustururdum..
butun filmlerin galasina giderdim.
kendime ozel terzim olurdu istediklerimi arayip bulmak yerine tasarliyip giyerdim..
evime guzel bir kutuphane kurardim..
bilmem cok hayalim var ya.. yapardim hepsini belki..

öyle çok çok param olmasını istemem...hiçkimseye muhtaç olmayacak şekilde yaşamak isterdim...
madem çok para var o zaman önce borcumu kapatırdım ,arabamız var bi ev alırdım ...
aç olanlara dağıtırdım...

küçükken çok param olsa
çokomel alıp ama bütün paramla
sadece o ortasındaki beyaz kısmı yeme hayalim vardı

Öğrencilere burs,çocuk esirgeme kurumundaki çocuklara her ay tüm ihtiyaçlarını karşılardım ve işsizlere iş imkanları olmasını sağlardım fabrika kurardım ve çok mutlu olurdum bu sayede delikafadulden

önce kendime güzel bir aev ve araba alırdım sonrada öğrencilere burs verirdim doğuda okul açardım
insanlara iş istihdamı sağlayacak bir işletme kurardım
bir de gençleri evlendirirdim çöp çatmak istiyorum:)

Back