cok paramız yok için düğün gümüş set alsam nasıl olur

izmiirr87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
22
3
takı alacak paramız yok gümüş set almayı dusunuyorum nasıl olur kuyumcular altınsuyuna batırıo cok bellı olur mu acaba ıcımde kalsın ıstemıyorum 300 lıraya setler var gumus guzel

Al tabiki altın suyuna batırmaya da gerek yok bence beyaz altın gibi duran modeller bulabilirsin.. Mesela su yolu setler var o fiyata bulabilirsin bence..

takı alacak paramız yok gümüş set almayı dusunuyorum nasıl olur kuyumcular altınsuyuna batırıo cok bellı olur mu acaba ıcımde kalsın ıstemıyorum 300 lıraya setler var gumus guzel
canım benim cumartesi nikahım vardı. ben kendim istemedim altın takı seti.gittim buüyük bir gümüş mağazasına aldım gümüş şirin bir takı.nikah bitti en az 5 arkadaşım pırlanta mı seçtin takını çok güzelmiş falan dediler hiç te kimse anlamadı gümüş olduğunu ben de hiç çaktırmadım.hem de sadece 130 lira verdim :))))

CANIM YA BENDE OYLE YAPMAYI DUSUNUYORUM SARI YAPMASAM MI OZAMAN BI TANEDE TRABZON KUNYYE ALCAM OYLE

tmm canım setı beyaz gumus oldugu gıbı kullancam bıtane trabzon alıp altınsuyuna batırtcam

nereden almıştınız acaba? ya da alınan yer fark ediyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…