çok pahalı olmayan parfüm önerisi

sadece uykusuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
116
43
98
35
en fazla 50,60 lira olan parfüm önerilerinizi bekliyorum gerçekten parfüm bulamıyorum alıyorum ama sonradan beğenmiyorum yanlış seçimler yapıyorum

vee yine kokusu güzel olan deodorant önerilerinizi bekliyorum..

emotion alüminyum kullanmıyor tavsiye ederim ben de mor olanı kullanıyorum + 8x4 kullanıyorum
orjinal nasıl kokular seversin mesela? katy perry nin meow parfümünü gördüm uygundu ona göz diktim kardeşime hediye almak istedim, tatlı meyveli bir koku sanırım.
bir de bende gratis ve rossmandan aldığım parfümler var işte
gerisi açık parfüm

en fazla 50,60 lira olan parfüm önerilerinizi bekliyorum gerçekten parfüm bulamıyorum alıyorum ama sonradan beğenmiyorum yanlış seçimler yapıyorum

Yaz aylarında mümkün olduğunca hafif kokular kullanılması taraftariyim. Yoksa ağır bir koku sicaklada birleşince dayanılmaz bir hal alıyor.

Tavsiyelerim;

-Oriflame Divine Edt.
-Avon Celebre Edt
-Emotion Ocean Fresh Deodorant ve Parfümü. Bu aralar favorim bu :) deosunun 2. şişesini aldım parfümünü de almayı düşünüyorum. Bu kokuyu sıkınca cidden bana tuzlu deniz suyunu hafif çiçek kokularıyla birleşimi gibi geliyor. Hatta eşim bile çok bayıldı oda kullandı çok kadınsı bir koku değil sportif tarzda hatta unisex bile denebilir.

Emotion ocean fresh çok ama çok güzel parfümüyle beraber kullanabilirsin onun dışında privacy diye bir parfüm var o da çok güzel kızların dediği gibi Caldion güzeldir Avondan alırım dersen eğer Amethyst diye bir parfüm çıkardı o çok hoş,Avon yine tomorrow ,var ,dolum kullanırım dersen onlardan da orijinali ile nerdeyse birebir aynı olanlardan önerebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…