çok özledim çok

Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah. Allah kardeş anne baba acısı yaşatmasın demek istiyorum ama ölüm Hak.. Allah'tan gelene razı olursak oda bizden razı olur bol bol dua edelim.

bunu bi arkadaşımdan daha duymuştum el salladığını gülüdğünü oyunlar yaptığını falan :)

Allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah. Allah kardeş anne baba acısı yaşatmasın demek istiyorum ama ölüm Hak.. Allah'tan gelene razı olursak oda bizden razı olur bol bol dua edelim.
amin canım sağol kesinlikle herşey allahtan yarın birgün bizimde gideceğimiz yer orası. ben sadece rahatlamak bazında yazdım içimdekilerini dökmek istedim

amin canım sağol kesinlikle herşey allahtan yarın birgün bizimde gideceğimiz yer orası. ben sadece rahatlamak bazında yazdım içimdekilerini dökmek istedim
ben zaten buraya fikir için değilde ses duyurmak olayı kendinden çıkarmak rahatlamak amaçlı yazıldığını düşünüyorum. Allah kalbine ferahlık versin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…