çok özledim çok

asivemai

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
6.111
6.139
bundan tam 8 yıl önce bugün abimi,canımı,yoldaşımı,sırdaşımı herşeyimi kaybettim.Tam 20 yaşında gençliğinin baharında cenabı hak yanına aldı canımı genç ölüm meğer ne kadar zormuş o kadar çok özledim ki o kadar çok özledim ki tarifi yapılamaz artık...içimdeki özlem o kadar büyüdü artık sığmıyor yüreğime.Herkes '' zamanla unutulur acılar hafifler '' diye teselliler verirlerdi ama hiçte öyle değilmiş . Annemden gizli kekler yapardık pastalar yapardık ama artık keklerim bile eskisi kadr kabarıp lezetli olmuyo olmasını da geçtim yapmak dahi gelmiyor içimden.Evlenip yuva kurduğun zaman kızın olursa elinde tutup parka götüreceğim,markete götürüp çikolatalar alıp,omuzumda dolaştıracağım diye hayaller kuruyorduk.Beraber para harcayacaktık,gezmelere gidecektim ama hani nerde bak kızım oldu büyüdü nerde kızımın dayısı hani parklara,marketlere gidilecekti gezilip tozulanacaktı.Ama olmadı zamn ilerledikçe acılar daha çok arttı bende. Çünkü herşeye ait bir hayallerimiz vardı ama yapamadık rabbim bizden benden çok sevdi aldı çekti yanına ve ben bugün dostumun abimin yanına gidemedim ziyaretini edemedim SENİ ÖZLEDİMMMMMM ÖMERRRRR diyemedim diyemedim. Nur içinde uyu Ömer im.....

Benim dert değil kızlar sadece çok özledim abimi çok

Allah sabır versin canım... mekanı cennet olsun inşallah..

Aaa şuan şoktayım benim abimde 18 yaşında 8 sene önce vefat etti adı da ömer
Bende özlüyorum çok ama çok içim yanıyor
Hep allahım sen bir daha yasatma bana dedim sevdiğim adamıda kaybettim yıkıldım,ölü gibiyim,hayata tutunmaya çalışıyorum ama her seferinde paramparça iki büklüm gözyaşı çok zor çok...

Allah rahmet eylesin canım nur içinde yatsın inşaallah

bizimde kayınpederimle çok hayallerimiz vardı torun için ama erken kaybettik içimizden çıkmıyor çıkmayacakta ne zaman çocuk lafı açılsa aklımıza geliyor herdaim içiimizde Allah hepimizin yardımcısı olsun
yakınlarımızın mekanınıda cennet etsin inşAllah

Allah abine rahmet eylesin,sizlere de sabır versin. Kardeş ve evlat acısı farklı derler hep. Unutulur mu hiç? Ben düşününce bile Kafayı yiyecek gibi oluyorum si düşünemiyorum. Allah o yattıkça evladınıza Ömür versin.

Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun. Geride kalanlarına , tüm sevenlerine Allah sabır ve dayanma gücü , yürek ferahlığı versin.

Allah rahmet eylesin, geride kalanlara da sabir versin insallah. Duygulandim
amin canım sağol
genç ölüm çok zor feraceli gerçekten çok ağır eşin içinde abin içinde başın sağolsun mekanları cennet olsun hayata tutunmaktan başka çaremiz yok canım

Allah rahmet eylesin. Kardes acisi cok daha zor. Ben de abimi kaybettim. 26 yaşındaydı. Öyle iyi, genis dusunceli, anlayisli bir insandi ki. Ama kaybettim. Hem de cok feci bir sekilde.
Rabbim hepsine gani gani rahmet eylesin. Insallah cennette karsilasiriz. Tek tesellim bu..

Allah rahmet eylesin canım nur içinde yatsın inşaallah
amin inşallah canım
Geçen sene kızımal beraber kabrine gitmiştim babasının kucağında kendi kendine gülüyordu kahkaha atıyordu ki o zaman 4 aylıktı bi şeyler aanlatmaya çalışıyordu boşboş bakarak biz şaşırmıştık hata ama çok normal çünkü dayısı kızıma görünüp onu seviyordu onu güldürüyordu
kardeş acıs çok zormuş annemler içinde evlat acısı rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın

Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun. Geride kalanlarına , tüm sevenlerine Allah sabır ve dayanma gücü , yürek ferahlığı versin.
amin canım allah razı olsun

amin canım sağol
genç ölüm çok zor feraceli gerçekten çok ağır eşidualarını ee abin içinde başın sağolsun mekanları cennet olsun hayata tutunmaktan başka çaremiz yok canım
Eşim değildi ama olacaktı evet rabbimize dua etmeli yardım dilemeliyiz hem burda bir sürü güzel yürekli insan bana sabır duaları ediyor rabbim onların gönlüne göre versin inşallah

Allah rahmet eylesin, dualarınla huzura kavuştur onu.
Şuan ihtiyacı olan tek şey dua.
aynen öyle canım ama işte diğer sıkımtımda dua edememek bir yasin-i şerif 2 rekat namaz kılamamak(regl olduğum için)
sizinde başınız sağolsun allah rahmet eylesin. Benimde öyle inşalah herkes sevdikleriyle cennette buluşur

Eşim değildi ama olacaktı evet rabbimize dua etmeli yardım dilemeliyiz hem burda bir sürü güzel yürekli insan bana sabır duaları ediyor rabbim onların gönlüne göre versin inşallah
anladım canım toprağı bol olsun kardeşimin inşallah kesinlikle öyle rabbim herkesten razı olsun

eşimi o kadar çok kıskanıyorum ki o kadar çok kıskanıyorum anlatamam çünkü 1 abisi var 2 tane yiğeni var rabbim onlara bağışlasın bir araya geldimi yiğenleri ile oynar omuzlarına alır atcılık oynarlar abisiyle takılırlar ve be onlara baktıkça içimden bir parça kopuyor sanki boğazım düğümleniyor çünkü benimde abimde böyle yapacaktı aramızda olsaydı ben bu hareketleri abimdede görüp gülecektim kahkahalar atacaktık ......çok şükür rabbim dğer kardeşlerimi uzun ömürler versin ama abimle ikiz gibiydik beraber büyüdük vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…