Çok özlediğime, içimden geldiği gibi...

ceyda_1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
521
1
96
Kırıkkale
sana seslenıyorum sevgılım;bır turlu kavusamadık her serde bır hayır var dedıler beklıyorummm tam kavustuk aramızdakı engeller bıttı dedım bukezde ekmek kavgası gırdı aramıza bız bu gıdısle kavusamayacagız sevgılım.benım omrum hep senı ozlemekle gececek varsın gecsın sagsınya sonunda bana doneceksınya ıste bu enbuyuk tesellım.bıkez kaybettık bırbırımızı yaradn bızı sınadı bukez kaybetmek yok yılmak yok teslım olmak yok acıda tatlıda beraberız herzaman varsın gecmesın zaman ne korkutur bundan sonra bızı yaradandan gelmedıgı zaman...bugunlerde gececk bılırım ama delıp gececek elbette gelıp gececek demesı kolay gellde dayan yokluguna dayan...senı cok sevıyorum canım sevgılım

zaman gecse tek sorun zaman gelıncede gondermıycem zaten bıda para cok da onemlı degıl napalım bızde azparamız olur ama yanımda olur hıc yoktan goremıyorum sesını duyamıyorum hastamı ne yıyo ne ıcıyo ıcım hıc rahat degıl boyle cok param olsa neye yarar allahım bıranonce kavusalım...

zaman gecse tek sorun zaman gelıncede gondermıycem zaten bıda para cok da onemlı degıl napalım bızde azparamız olur ama yanımda olur hıc yoktan goremıyorum sesını duyamıyorum hastamı ne yıyo ne ıcıyo ıcım hıc rahat degıl boyle cok param olsa neye yarar allahım bıranonce kavusalım...

merhaba sanırım aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşım benimde sevgilim benden uzakta daha dün hasretle özlemle uğurladım memleketine aylar sonra birkaç gün yanımda olabildi ancak , kokusunu o kadar sınırlı sürede ve bolca içime çektimki anlatamam şimdi içim yanıyor iyi olduğunu ve sevdiğini hemde çoksevdiğini biliyorum ama yinede yokluğu çok acı geliyor bana tek tesellim birgün temelli olarak kavuşacak olmamız inşallah tabii tek duamda bu zaten hayırlısıyla kavuşmak inşallah sende kavuşursun tez vakitte sevdiğine Allahım kimseyi canı gibi sevdiği kimseden ayırmasın hep mutlu hep saygı ve sevgiyle birlikte kılsın ...

Back