• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok özel ama ne yapmalıyım bılmıorum :((

Bosnakgxuxzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
562
1
96
37
Almanya
Slm Arkadaslar 3 aylık evliyim vee sizinle özel bisey paylasıcam bu konu benı cok uzuor İliski esnasında cok agrım oldugunu ve kanamam oldugnu ve dogru duzgun ılıskı tam olarak gerceklesmeden yarıda kaldıgı ıcın gecen hafta doktora gıttım vee Ultrasonla Rahımın ters oldugnu soledı Doktor ama herhangı bı sorunun yasamayacagnı soledı ama bı kac internetsitelerınde arastırdım vee Rahımterslıgnın ılıskıde agrı bıle yaptıgnı okudum. Bu Konuda Piskolojim cok bozulduu bu hicmı gecmıcek hepmı bole olacak tam olarak zaten alısmıs degılım :((( Benim gibi olan ve cözüm bulan arkadaslar varmı?

canım bu her kişide olan birşey değil benimde rahmim ters yani arkaya dönük ama ilişki sırasında bir sorun yaşamıyorum evliliğimin ilk gnlerinde benimde olamamıştı ama daha sonra bir sorun yaşamadım ancak senin anlattığın kadar değildi o zaman bile. Bazı insanlarda sorun olabiliyor fakat bu rahmin durumundan da kaynaklanabilir, sizin kendinizi kasıyor olmanızdan da. Kanama olması ise hiç normal değil. Birraz rahat olnaya çalışın, kas gevşeticiler içebilirsin bir de kanamayla ilgili bir doktora görün.. Ben zamanla çözüleceğine inanıyorum.

canım bu her kişide olan birşey değil benimde rahmim ters yani arkaya dönük ama ilişki sırasında bir sorun yaşamıyorum evliliğimin ilk gnlerinde benimde olamamıştı ama daha sonra bir sorun yaşamadım ancak senin anlattığın kadar değildi o zaman bile. Bazı insanlarda sorun olabiliyor fakat bu rahmin durumundan da kaynaklanabilir, sizin kendinizi kasıyor olmanızdan da. Kanama olması ise hiç normal değil. Birraz rahat olnaya çalışın, kas gevşeticiler içebilirsin bir de kanamayla ilgili bir doktora görün.. Ben zamanla çözüleceğine inanıyorum.

offff bılmıorumm bazıları daha yenı evlı olmama baglıor ama ınternette arastırdıgımda Rahımterzlıgnın agrılarının sebebı oldugu yazıorr :( Bardak cekerek gobegını yerıne getırerek o sekılde onuda duzeltebılıormusun Annem soledı bı bıldıgı var dusunuorumm burdada okumustum ama kım yapar bılmıorumm.Dua edıorum edıorum agrılarımın sebebı bu degıldır dıyee gecıcı bı sebebler olsundaa yoksaa Cınselhayatım bı kabusa donusecek yakında.Doktor uyusturucu krem verdı ınsallah ısıme yarar :çok üzgünüm:

offff bılmıorumm bazıları daha yenı evlı olmama baglıor ama ınternette arastırdıgımda Rahımterzlıgnın agrılarının sebebı oldugu yazıorr :( Bardak cekerek gobegını yerıne getırerek o sekılde onuda duzeltebılıormusun Annem soledı bı bıldıgı var dusunuorumm burdada okumustum ama kım yapar bılmıorumm.Dua edıorum edıorum agrılarımın sebebı bu degıldır dıyee gecıcı bı sebebler olsundaa yoksaa Cınselhayatım bı kabusa donusecek yakında.Doktor uyusturucu krem verdı ınsallah ısıme yarar :çok üzgünüm:

canım kasın kesinlikle öyle göbekten bardak çekme felan işlerine girişme. Ayrıca rahim bu yani öle bardak çekmeyle normal haline döner mi. Öyle birşey olabiliyor olsa doktorlar uygulardı heralde dimi sonunda daha da kötü olma riski de var. Dediğim gibi rahat olmaya çalış ve dr un verdiği kremi kullan daha yeni evlisin zamanla aşacaksın. Ama kanama ile ilgili doktora yeniden git. Ama en önemlisi herşey kafada biter kendini rahat bırak.

bnmde uzun surelı bır skılde hem kanamam hemde agrım oluordu
rahımınde bır sorun cıkmadı cok sukur am a:(

Back