çok önemli

3simay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
129
0
44
------------------------------------------------------------------------:

Son düzenleme:
arkadaşlar dün transferim yapıldı bugün akşam kanamam oldu.taze kırmızı kandı ama kısa sürdü.1 saatte bitti gözüküyor.
doktorumla görüştüm önemsiz dedi,yumurta toplarken açılan yaraların kanamış olabileceğini söyledi.biraz rahatladım.
ama yinede merak ediyorum daha önce ıvf yaptıranlar başınıza böyle birşey geldimi?senağlama:çok üzgünüm:

hadi canım allah yardımcın olsun biliyosun ben daha tüp yaptırmadım yazmıstım sana genede bıseyler yazmak ıstedım sakın moralını bozma bak kalcaksın bu ay görürsün demiştim derim kent hast oldu demi kaça maloldu yazarsan sevinirim bende israil beye gidiyorum allah yardımcın olsun öpüyorum

Simaycım canım tedavin hayırlı uğurlu olsun herşeyden önce...Uzun zamndır yoktun gerçekten merak ettim seni....Mesajın silinmiş ama alıntıdan anladığım kadarıyla kanaman olmuş transfer sonrası ...Benim başıma gelmedi ama gelen biçok arkadaşımız oldu onu biliyorum....Endişe etme canım doktorlar normal olduğunu söylüyorlar herkesin bünyesi farklı....Güzel düşün güzel olsun ...Dualarım seninle canım ...sevgiler....

canım tedvim pek iyi sayılmaz.dün rahim içine baktılar.bugün rahimde bir çıkıntı varmış onu anestesi altında alcaklar.çok korkuyorum.ilaçlarımı aldım.devam ediyorum.inşallah çektiklerime değer.senin nasıl?

canım tedvim pek iyi sayılmaz.dün rahim içine baktılar.bugün rahimde bir çıkıntı varmış onu anestesi altında alcaklar.çok korkuyorum.ilaçlarımı aldım.devam ediyorum.inşallah çektiklerime değer.senin nasıl?

Korkularında haklısın ben de çok cesaretli biri değilim. Ama herşeyde bir hayır vardır.. Dilerim basit bir operasyonla tedavini aksatmayacak şekilde gelişir durumun... Sana bol şans ve hayırlar diliyorum...Ben yumurtalarım büyüsün diye bekliyorum...

X