• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları çok önemli...roseola infantum

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

tuna0909

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
424
1
96
Edirne
arkadaşlar kızım 7,5 aylık.salı gecesi ateşlendi yavaş yavaş 38,5 a kadar ateşimiz çıktı...fitil verdim...ateşimiz düştü...ancak bir kaç saat sonra gene yükselme başladı...dr tavsiyesiyle dolven şurup verdik.sabaha kadar idare etti onu ve sabah hast gittik.atreşimiz 38,2 idi hastanede..yani tekrar çıkmıştı..novalgın ateş düşürücü ile düşürüldü ateşi.dr enfeksiyon,idrar yollarında enfeksiyon,yada orta kulak iltihabı gibi şüpeleri oldu.kan aldılar yavrumdan 2 tüp hemde...idrarda verdik.sonuçlarımız temiz çıktı çok şükür...diş mi acaba dedik...ama bukadar ateş yapmaz dr dedi..ayrıca 6.hastalık denen roseola infantumdan şüphelendi...bgn cuma günlerden hala arada ateşimiz çıkıyor hatta dün ve bgn sabah 39,2 yi gördük...4 saat te bir şurup veriyorum calpol,minoset ve dolveni saırasıyla saatlerinde veriyorum...ıslak mendil koyuyorum başına vs...sizlerde durum nasıldı. 3. Günümüz bgn.. .

geçmiş olsun.ben de ağustos ayında yaşadım yüksek ateşi.39.8 i gördük.çok şükür üç gün sonra ancak düştü. sabret biraz.

Back