Çok Önemli - Rahimde Kasılma

murexagor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2022
107
-49
26
32
Şimdi doktordan çıktım rahimde kasılma var dedi. Protesgan fitil ve bebe aspirini verdi. Erken doğuma ve düşüğe neden olabilir dedi… Allahım yine mi nasip olmayacak yarabbim. 16. Hafta.

Şimdi doktordan çıktım rahimde kasılma var dedi. Protesgan fitil ve bebe aspirini verdi. Erken doğuma ve düşüğe neden olabilir dedi… Allahım yine mi nasip olmayacak yarabbim. 16. Hafta.
Sizmi hissediyorsunuz kasılmayı ? Yoksa doktorunuzmu söyledi

Sancı kesici verseydi madem kasılmaları durdurmak için hastaneye yatirsaydi sizi ilaclari var onun oyle biseyler uygulasaydi

sadece ilaç verdi…
Gecmis olsun yukarda diyorum ki doktorunuzmu soledi kasilma var diye biraz acik acik yazsaniz daha iyi yardimci olabilirim yaa yazmaya useniyosunuz daha gecenlerde bu yuzden hastanede yattim 2 gun. Kasilmayi sizmi anladiniz ?

Yok ben bi şey anlamadım ultrasonda baktı. Kasılma görüntüsü var dedi. Sonra başka bir doktora gittim belirgin değil dedi…

Geçmiş olsun. Alttan muayene edıp mı kasılma var dedı acaba doktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…