• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok önemli----- doğum kontrol hapı kullananlar!!!!!!!!

Bende bi ara dogumkontrolhapı iciordum bıraktım ve Aylıkigne kullanıorum artık daha cok memmunum.Bu arada Sogansuyu iltihap icin birebir cnm.Forumda kullananlarda cok.

Bende bi ara dogumkontrolhapı iciordum bıraktım ve Aylıkigne kullanıorum artık daha cok memmunum.Bu arada Sogansuyu iltihap icin birebir cnm.Forumda kullananlarda cok.

igne guvenlı degil diyorlar tam korumuyor gibisinden ..
napsak bilemedim ki.. evlencez bide harıl harıl bunları arastırıyorum ..kafam karıstı:2:

bende bugün izledim o programı ben 1 yıl önceye kadar 3 yıl kullandım 1 yıldırda kullanmıyorum ufak ufak bacak ağrılarım oluyordu şimdi 1 sene oldu ama bacak ağrım çoğaldı ama ilaç kullanmıyorum artık anlayamadık popomun tam altında acayip bi ağrı var bugün onu izleyince daha da korktum ne olduğunu bilemiyorum ama 1 sene oldu onun etkisi midir?

bende bugün izledim o programı ben 1 yıl önceye kadar 3 yıl kullandım 1 yıldırda kullanmıyorum ufak ufak bacak ağrılarım oluyordu şimdi 1 sene oldu ama bacak ağrım çoğaldı ama ilaç kullanmıyorum artık anlayamadık popomun tam altında acayip bi ağrı var bugün onu izleyince daha da korktum ne olduğunu bilemiyorum ama 1 sene oldu onun etkisi midir?

ama benım sorunum adet duzensızlıgı ıkı ayda bır bazen 3 ayda bır goruyorm adett tıbbı bı ılac kullanmak ıstemıyorm ıstedıgım benım dogal yollu bısı aktardan alabılcegım

1 haftadır heberlede her yerde izliyorum
senin dediğin programı izlemedim ama
bendede pko var 2 senedir içiyorum
doktorlar başka tedavi şekli olmadığını
söyledi kaç sefer bıraktım geri başladım
çok sıkıldım napcam bilmiyorum bu arada programdaki
doktor pkolular ne içiçekmiş bişe demedimi?
hangi doktora gittiysem yasmini öve öve bitiremedi
yan etkisi en az olan d.k hapıymış şimdi ben doktoruma
gidip desem ki bu ilaç bole boleymiş desem beni tınlamaz bile
inanmayın her söylenene der bacaklarımda varis başlangıcı
var bu arada hapa başladığımdan beri

ben de üç senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum. şimdiye kadar bi şikayetim olmadı ama ben çok abartılacak bişey olduğunu sanmıyorum. nişanlım doktor o da aynı şeyi söylüyor. tüm dünyada milyonlarca kadın bu hapları kullanıyor. her ilaç bazı riskler taşıyor. o zaman ömür boyu hiçbir ilacı kullanmayalım. ben yıllarca adet ağrıları ve sivilceleri çektim, her ay ağrıdan resmen süründüm. tek çare bu ilaç oldu. hepsinden kurtuldum. milyonda bir belki böyle şeyler olabilir ama sadece ilaçtan değil dışarda yenen şeylerden bile insanlar milyonda birde olsa zehirlenip ölebiliyor. Bu önüne geçilebilecek bişey değil. Allah korusun die dua edip kullanmaya devam edicem. Kullanıp zarar görenlere Allah şifa versin.

ben de üç senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum. şimdiye kadar bi şikayetim olmadı ama ben çok abartılacak bişey olduğunu sanmıyorum. nişanlım doktor o da aynı şeyi söylüyor. tüm dünyada milyonlarca kadın bu hapları kullanıyor. her ilaç bazı riskler taşıyor. o zaman ömür boyu hiçbir ilacı kullanmayalım. ben yıllarca adet ağrıları ve sivilceleri çektim, her ay ağrıdan resmen süründüm. tek çare bu ilaç oldu. hepsinden kurtuldum. milyonda bir belki böyle şeyler olabilir ama sadece ilaçtan değil dışarda yenen şeylerden bile insanlar milyonda birde olsa zehirlenip ölebiliyor. Bu önüne geçilebilecek bişey değil. Allah korusun die dua edip kullanmaya devam edicem. Kullanıp zarar görenlere Allah şifa versin.

yanı bılemıorm kı benımde kullandım gecen ay sankı fııtıkmısım gbı kalcamdan bacama bır agrı bu benı kokrtuor doktora gıdıcegım ama bıtkı yollu sokturcu arıyorm bne

arkadaşlar geçen ay doğum kontrol ilacı kullandım kasımın 20inde regl oldum bu ay korunmadık ve hala adet olmadım ilacı bıraktıktan sonra adet gecıkmesi olur mu? bugun ayın 19u ve 30. gün hamile olabilir miyim ki?

arkadaşlar geçen ay doğum kontrol ilacı kullandım kasımın 20inde regl oldum bu ay korunmadık ve hala adet olmadım ilacı bıraktıktan sonra adet gecıkmesi olur mu? bugun ayın 19u ve 30. gün hamile olabilir miyim ki? lütfen yardım edin

Back