Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bi ara dogumkontrolhapı iciordum bıraktım ve Aylıkigne kullanıorum artık daha cok memmunum.Bu arada Sogansuyu iltihap icin birebir cnm.Forumda kullananlarda cok.
bende bugün izledim o programı ben 1 yıl önceye kadar 3 yıl kullandım 1 yıldırda kullanmıyorum ufak ufak bacak ağrılarım oluyordu şimdi 1 sene oldu ama bacak ağrım çoğaldı ama ilaç kullanmıyorum artık anlayamadık popomun tam altında acayip bi ağrı var bugün onu izleyince daha da korktum ne olduğunu bilemiyorum ama 1 sene oldu onun etkisi midir?
ben de üç senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum. şimdiye kadar bi şikayetim olmadı ama ben çok abartılacak bişey olduğunu sanmıyorum. nişanlım doktor o da aynı şeyi söylüyor. tüm dünyada milyonlarca kadın bu hapları kullanıyor. her ilaç bazı riskler taşıyor. o zaman ömür boyu hiçbir ilacı kullanmayalım. ben yıllarca adet ağrıları ve sivilceleri çektim, her ay ağrıdan resmen süründüm. tek çare bu ilaç oldu. hepsinden kurtuldum. milyonda bir belki böyle şeyler olabilir ama sadece ilaçtan değil dışarda yenen şeylerden bile insanlar milyonda birde olsa zehirlenip ölebiliyor. Bu önüne geçilebilecek bişey değil. Allah korusun die dua edip kullanmaya devam edicem. Kullanıp zarar görenlere Allah şifa versin.