Saç Rengi ve Saç Boyama çok önemli bir soru

victory12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
34
1
34
kızlar kaşlarım çok siyah acaba bu yüzden kaşlarını boyayan var mı kahverengi elde etmek istiyorumda

kızlar kaşlarım çok siyah acaba bu yüzden kaşlarını boyayan var mı kahverengi elde etmek istiyorumda
yep ben boyuyorum gayet hoş oluyor.. ama pro bir boyayla boyaman lazım malum kaş bu dökülmesini istemeyiz bir de turunculaşmayı engellemek için pro boyalar daha etkili.. ben şu an koleston perfect 8.11 kullanıyorum..

yep ben boyuyorum gayet hoş oluyor.. ama pro bir boyayla boyaman lazım malum kaş bu dökülmesini istemeyiz bir de turunculaşmayı engellemek için pro boyalar daha etkili.. ben şu an koleston perfect 8.11 kullanıyorum..
Senindemi kaşların çok siyah boyayınca gzl duruyormu ne sıklıkla boyuyosun bide pro dediğin boya ne cnm anlamadım

Senindemi kaşların çok siyah boyayınca gzl duruyormu ne sıklıkla boyuyosun bide pro dediğin boya ne cnm anlamadım
canım benimki böyle grimsi siyah oluyor ya onlardan.. saç rengimi açınca mecbur onu da açtım gayet güzel doğal duruyor ama dediğim gibi pro yani profesyonel boyalarla yapmalısın bunu=) loreal koleston vesaire bunların pro boyaları olmalı ve ekstra küllü olan bir ton seçmelisin...

Peki nerden bulabilirim pro boyaları bide benim kaşım grimsi siyah değil baya kömür gibi malesef

Peki nerden bulabilirim pro boyaları bide benim kaşım grimsi siyah değil baya kömür gibi malesef
netten sipariş edebilirsin etrafında kuaför malzemesi satan bir yer yoksa.. onu da açar canım merak etme ama dediğim gibi ekstra küllü al..

benim kaşlarım da çok siyah bende saç rengime uygun açık bi renk yaptım ama pişman oldum bence en güzel kaş rengi siyah boşver boyama :)

yada illaki açcam diyosan tüy sarartıcı kremle aç acayip doğal kahvemsi bi renge dönüyo bazen değişiklik istediğimde boyuyorum :)

yada illaki açcam diyosan tüy sarartıcı kremle aç acayip doğal kahvemsi bi renge dönüyo bazen değişiklik istediğimde boyuyorum :)
Bence siyah kaş erkeksi dduruyo o yüzümü yumuşatmak için kahveengi kaş istiyorum kaşlarını tüy sarartocı ddökmedi dimi hangi marka kullandınız

Bence siyah kaş erkeksi dduruyo o yüzümü yumuşatmak için kahveengi kaş istiyorum kaşlarını tüy sarartocı ddökmedi dimi hangi marka kullandınız
canım saçların da siyahsa hoş oluyor bence.. benim saçım da koyuyken özellikle kaşlarımı daha belirgin yapardım mesela ve çok beğenilirdi bazı adı lazım değil mazi olan şahıslar tarafından ve diğer insanlar tarafından da aynı şekilde beğeni alırdım kaşımla alakalı, ben saç rengimi açtım diye açıyorum kaşı da.. o yüzden eğer saçın koyuysa hiç elleme derim..

Çok farklı bakış açısı hiç böyle dşünmemiştim kararsız kaldım

Vi-vet le aç canım çok doğal oluyo :) benim kaşlarıma bişey olmadı valla, hem boya kadar da zararlı değil sonuçta onu yüzüne bile süren var :)

Vi-vet le aç canım çok doğal oluyo :) benim kaşlarıma bişey olmadı valla, hem boya kadar da zararlı değil sonuçta onu yüzüne bile süren var :)
aslında bu mantıklı benim saçlarım doğal 8 no gibi açık kumral kaşlarım orta koyulukta kahve bende açayım rengini viveti deneyeyim bi ara uygulaması nasıl ?

Ben saç rengimi sarıya çevirdikten sonra kaşlarımı kuaförde boyatmıştım. Kaşların sırıtmaması için boyanması lazım bence güzel bir boyayla boyandıktan sonra problem olmaz

Kaşlarinizla oynamayin kızlar, ben kuaförde çok kaliteli boyalarla açtirdiğim halde o dipten gelen siyah kaşlar çok itici oluyor. Alınma boyuna gelene kadar rezil rezil dolaşıyorsunuz yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…