dreamer22 Ol de Olsun ALLAH'IM... Kayıtlı Üye 29 Haziran 2012 582 4 96 İstanbul 23 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dreamer22 #1 kızlar saçlarım çok yıpranmış çok elektrikleniyor açık bırakamıyorum kına denemek istiyorum sizce faydası olur mu denediniz mi daha önce?:26:
kızlar saçlarım çok yıpranmış çok elektrikleniyor açık bırakamıyorum kına denemek istiyorum sizce faydası olur mu denediniz mi daha önce?:26:
qarbage Guru Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2011 133 7 296 Ankara 23 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dreamer22 #2 Kınayı önceden kullandım lakin pek faydasını göremedim. Benim saçlarım çok dolanıyor bakım kürleri kullanıyorum iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kınayı önceden kullandım lakin pek faydasını göremedim. Benim saçlarım çok dolanıyor bakım kürleri kullanıyorum iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
? _____ Guru Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2012 448 294 323 24 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi dreamer22 #3 ben yeşil kına denedim içine yumrta yağlar ve çayın deminden koyuyodum sonuç inanaılmaz parlak saç.ama başka renge geçmeniz pek mümkün değil
ben yeşil kına denedim içine yumrta yağlar ve çayın deminden koyuyodum sonuç inanaılmaz parlak saç.ama başka renge geçmeniz pek mümkün değil