Çok önemli bi sorun ?

chillage

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
136
131
Arkadaşlar temmuzun sonlarına doğru köpeğim (golden retriever) rednose pitbull tarafından ısırıldı şanslıydıkki kolundan kaptı şuan şükür ki hiç bişeyi yok ama pitbullun sahibine ne söylediysek ne kadar çabaladıysakta laf anlatamıyoruz adam köpeği salık bırakıyo öyle gezdiriyo hayvanı şikayet etme taraftarı değiliz çünkü oda can oda evlat ama mahallede sokak köpeği,kedi kalmadı her şeye saldırıp öldürmedende bırakmıyor haliylede çok korkuyorum 2.sinde pek fazla şansımız olmayabilir bana bi çare söyleyin onca canın yanmasındansa onu mu şikayet edelim barınağa götürsünler çünkü adamın kapısına dayandık durumunuz yoksa biz tasma ağızlık alalım diye ama sonuç 0.Yada siz bana bi çare söyleyin az önce gördüm elim ayağım titriyo korkudan oğlumu alıcaktım dışarı çıkarken Allah korudu ki almadım :KK43:

Muhtemelen sokak hayvanlarına saldırtıyordur da
Böylelerini hayvan sahibi yapmamak lazım
Hayvanları saldırgan hale getiren de bu tür insanlar zaten
Belediyelere de güvenilmez ki hayvana ya bir şey yaparlarsa
Köpeğin onların elinden alınması lazım ama zarar da görmemesi lazım
Zor bir durum o köpek için de dışarıdaki canlar için de :KK31:

Köpeğin üzerinde çizikler yarıklar var ne kadar dövüştürmüyorum desede hayvanı dövüştürüyo haliylede antremanlarını sokak hayvanları üstünde yaptırıyo ben oğlumu elimden geldiğince korumaya çalışıyorum ama artık koruncak boyutta değil üzülüyorum şikayet edersem yasak hayvan diye öldürülcek kıyamıyorum ama oğlumda canımın canı bu konuda sanırım bencil olmam gerekiyo oğluma bişey olmasına dayanamam sonuçta :S

Köpeğin üzerinde çizikler yarıklar var ne kadar dövüştürmüyorum desede hayvanı dövüştürüyo haliylede antremanlarını sokak hayvanları üstünde yaptırıyo ben oğlumu elimden geldiğince korumaya çalışıyorum ama artık koruncak boyutta değil üzülüyorum şikayet edersem yasak hayvan diye öldürülcek kıyamıyorum ama oğlumda canımın canı bu konuda sanırım bencil olmam gerekiyo oğluma bişey olmasına dayanamam sonuçta :S

Haklısın belediyeye haber vermek lazım ne iğrenç insanlar var ya!
Yazık o hayvana da çok üzüldüm
İşin arkasını arayabilirsen ara o hayvana da bir şey olmasını istemediğini söyle bunu derneklerle de konuşabilirsin
Dernekler daha iyi olur hatta

Son düzenleme:
X