Çok net olacağım: Sevgilim yanımda osuruyor.

Hic tahammul edemedigim muhabbetler.Hic hemde.Hadi gece uykuda yaparsin.Annemin bi lafi vardi uykuda goz kapanir g*t acilir diye:) ama sizinki artik keyfii.Sahsen bende sogurdum.

heheh bu konu manasıyla evimizdeki osurukçu eşimizinde bir özelliğini farkettik ben açtığın konuya değil insanların bir osuruktan nasıl aydınlandıklarına güldüm

iğrenç

evlenince lahana,karnabahar filan pişirme sakın zehirlenme tehilkesi var

Yaaa yorumlari okudum cok guldummm arkadasim erkekler boyle ama skypte telefonda osurmasi cok sacma ve komik acaba sevgilinizin bagirsaklarinda sorunmu var...

Neyyy

Hay agziniza sağlık. Zaten ikisinin de birbirlerine saygilari yok.
Evlilikte bir süre sonra ask biter saygi sevgi kalir.
Tamam gaz cikarmak gayet dogal ama sevgiliyken daha ortada fol yok yumurta yok böyle rahatlik cok iğrenç.
Evli olsaniz tamam belki ama

Siz gerçekten sevmiyorsunuz ayrılın bence.
Şuanda hissedemesem de, aşık olduğumu hissettiğim zamanlardaki adamı düşünüyorum.
Ben tiksinmezdim. Sorun olmazdı yani bu.
Hatta bir kere benim bir şeyimi alıp kaçmıştı da , ben de peşinden koşuyordum yakalamak için.
Koşarken pırtlaya pırtlaya gitti, "seni yıldırmak için bomba atıyorum" demişti ahahaha...

insanı ihtiyaç ama ulu orta yapılmaz. benim dedem gaz çıkaracağı zaman 3 oda beriye gider. ki gerek toplum gerek aile içinde osurmak/burun karıştırmak son derece iğrençtir. demek ki ailesinde öyle gördü öğretilmemiş yapmaması gerektiği

Ay yarildim yaa abi çok iyi yaa bu bana koyde gecen bi animi hatırlattı yarildim yaa

Ay ben sevgilimin yanında birkaç kez kaçırınca saklanacak yer ayırdım. Bence bu saygısızlık, evet olağan bir durum ama karşı tarafın karşısında yapmak tamamen saygısızlık.

Ay ben sevgilimin yanında birkaç kez kaçırınca saklanacak yer ayırdım. Bence bu saygısızlık, evet olağan bir durum ama karşı tarafın karşısında yapmak tamamen saygısızlık.
Ay allah göstermesin .

Şey geldi benim de aklıma, bir çocukla görüşmüştük. Epi topu 2 saat oturduk çocuk 4 defa tuvalete gitti. En son gelince ya soğuk ya üşüdüm, ondan tuvaletim geldi demişti. Daha ilk görüşmemiz, gayet ciddi şeyler konuşuyoruz, çok garip gelmişti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…