- 6 Ocak 2014
- 192
- 157
tuvalete de beraber girsinler o zamanSanırım saglikci olduğum icin bu kadar normal geliyor bana.. o senin bir ömür birlikte yaşayacağın insan ve gaz cikarmak da gayet fizyolojik bir olay. .
O kas istemli . Kendi elinde yani kişinin.:)Sanırım saglikci olduğum icin bu kadar normal geliyor bana.. o senin bir ömür birlikte yaşayacağın insan ve gaz cikarmak da gayet fizyolojik bir olay. .
Bence alıştırmasın o totosunu heryerde pırtlatmaya burda arkadaşımı istemeye geliyorlar damatın babası allahın emri dediğinde arkadaşın annesi zorttttttt diye osur 25 kişinin içinde bide utanmadan elhamdülillah demiş nasıl bir rahatlamaysasonuç anası böyleyse kızı nasıldır diye görücüler firarda seninkinin sonuda böyle olmasın
Çunku çok saygısızca bir konu. Sevgilim dediğinizle gerçekten birlikte değilsiniz o zaman. Kafa buluyorsunuz birbirinizle.
Duşunsenize " bence terk et o pis herifi" deniliyor çok haklısınız diye cvp. Veriyorsunuz.
Söyleyen kişi değil böyle bir konu açarak söyleten size şaşkınım.
Ustune yıl donumu sürprizi yapmazsa ipler kopacak diye tehdit ediyorsunuz.
Sevgilinize linki vermenizde cabası. Hala nasıl birbirinize saygı duyuyorsunuz anlamadım.
Ay yarildim yaa abi çok iyi yaa bu bana koyde gecen bi animi hatırlattı yarildim yaaSiz gerçekten sevmiyorsunuz ayrılın bence.
Şuanda hissedemesem de, aşık olduğumu hissettiğim zamanlardaki adamı düşünüyorum.
Ben tiksinmezdim. Sorun olmazdı yani bu.
Hatta bir kere benim bir şeyimi alıp kaçmıştı da , ben de peşinden koşuyordum yakalamak için.
Koşarken pırtlaya pırtlaya gitti, "seni yıldırmak için bomba atıyorum" demişti ahahaha...
Ay allah göstermesin .Ay ben sevgilimin yanında birkaç kez kaçırınca saklanacak yer ayırdım. Bence bu saygısızlık, evet olağan bir durum ama karşı tarafın karşısında yapmak tamamen saygısızlık.
Ay yarildim yaa abi çok iyi yaa bu bana koyde gecen bi animi hatırlattı yarildim yaa