Çok net olacağım: Sevgilim yanımda osuruyor.

çok net olacağım,osurmak doğal bir durumdur,içinde kalıp kendine dert edeceğine dışına salıp sana dert vermiş sevgilin.

Ne babamdan gördüm böyle bişey nede 7 yıllık kocamdan ve kesinlikle tahammül edemeyeceğim bişey insanın saygısı sevgisi biter be vöyle adama .. Ben bile kızımın yanında asla yapmam ki kızım 3 yaşındayken dahi yapmazdım eşimde yapmaz .. Adam lavabodayken bile şhtiyacını giderirken ses gelmesin diye suyu açar bu kadar düşünceli ve saygılıdır . Seni bilemem ama ben çekemem böyle bir erkeği . Evlenince kimbilir ne iğrençlikleri çıkar burun karıştırmalar falan ayy iğrenç ötesi

Bir şey diyim mi valla boşuna kafana takıyosun ben eşimle sevgiliyken aramızda böyle bir konu geçmişti ve biliyodum o benden kaçıp başka bir odada o ihtiyacını gideriyordu ya da arabadaysak hemen cam açıyodu falan.. Sonra aramızda böyle şeylerin sorun olmamasını söyledik anlaştık sonuçta evlenmeyi düşünüyorsan evlendikten sonra bunlara çok tanık olacaksın o yatakta ilk uyanmadaki zart zortlar bitmez çünkü biz ön hazırlık yaptk hatta bende yanında yapıyorum gülüyoruz dalga geçiyoruz birbirmizle bi koku geldi mi o bana osurdun mu ya öff diyo bilmiyorum bizim gibi olanlar varmı da bizde sorun yok yani bence sende bu sorunu bu kadar büyütme sonuçta o insani bir ihtiyaç yapması doğal bir şey..

açıkçasıinsanlık hali dışındakiler rahatlığın bknun çıkarmak saygısızlık.insan demez mi en sonunda seriye bağlarsa, ay midem bulandı, şişkinlik varsa git tuvalete içini boşalt sende kurtul bende.evlenmeden tölerans çok olmamalı ki evlenince umursanmaz bi hale gelsin.

ya tamam hadi doğal diyoruzda , bunu skypeta devamlı yapmak nedir ya

Son düzenleme:
Adama bak ya hiç takmadan fosur fosur
Konuşmuşsunuz olmamış başka ne yapılabilir bilmiyorum.Normal geldiği çok açık ona..

Canim her erkek ayni olmaz.boyle olani biliyorum hatta art bide geniriyo yapar drvam eder boyle canim.kavgada etsen evlensende devam eder.Hic yorma kendunu.bazilari gazman yaratilisli oluyo ya kabul et omrunce cek bunu yada sen bilirsin yani

abi osuruktan mesele için adamı terketmeye kalkıyorsun :) benım kocamda afedersın osurup durur :)))))) Başlarda çok kızıyodum bende ama artık gulup gecıyorum usteledıkce ınadına yapıyor cunku. Adamı sevıyosan osurugunuda sallama derım ama osuruk batıyosa demekkı altında baska problemler var onlara yonel derım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…