Çok net olacağım: Sevgilim yanımda osuruyor.

Saygı edep cok önemli
Bunca yıldır evliyim asla boyle bir şeyle karşılaşmadım her ne iğrenç hareket varsa yapmadı yapmadım.
Görgü kuralı olmayanın bu konularda rahat tavır sergileyenin gözümde değeri sıfırdır.
Kabullenemem...
İlerisi için bir şey düşünmeyin derim düzelmez.
Her erkek böyledir diyenler HAYIR değildir.

Bence bi problemi var siz onu korkutun bu yaptığın hayasizlik ve hic normal değil bence bi doktor a görün deyin çünkü bagirsaklarda bi problem olunca oluyor insan dan utanmayan Allah tan utanmaz

adamın osuruğundan önce kendine çözüm bul.bu kadar olumsuz ozelliği olan adamla birlikteysen ciddi ozguven sorunun var demektir.ben herzaman bunu savunurum herkez layiğı ile birliktedir.herkes hakettiğini yasar.daha iyi ozelliklere sahip bir erkeğe kendini layik gormuyorsun ozunde.onun eksiklikleri sana kendini ustun hissettiriyor.sen bu adamcagizi hic sevmiyorsun.sevilme ihtiyacini karsiliyorsun.daha iyisine layiksan daha iyisini bulozaman ne diye katlaniyorsun

bu ne iğrençlik ya 3 yıldır evliyim eşimden asla böyle bir saygısızlık görmedim tuvalet terbiyesi almamış sanrıım küçükken kendisi insanın kendisine saygısı kalmaz edep mahrem özel kavramlarından bi haber snaırım sevgilin
insan bebeği gaz çıkarsa ortamda bi rahatsız oluyor

Bunu yapmayan insan yok canim tabi yaninda yapmasa iyi olurdu ama acaba diyorum o onu yaptikca sende parfüm mu siksan surekli sorarsada kokuyo dersin belki yapmaz.

lkfalşkddf osuruk konusundan sevilmeye özgüvene nasıl atladın sen ya

Simdi osuruyorsa evlenincede yaninda s.çar
bu espriyi 1 kez daha yaparsanız yemin ediyorum balkondan sallandırcam adamı

Valla bu konuda esimden hiç tiksinmedim :) esim o benim kocam ya bundan midem bulancaksa neden cinsellige giriyoruz o daha vahim bence ama seni de anliyorum herkes bir degil sonucta :) :)

Sesli mi sessiz mi peki ? Orasi onemli . Sesli guldurur sessiz oldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…