Çok net olacağım: Sevgilim yanımda osuruyor.

: ))))) ay kusura bakma konun gülümsememe sebep oldu: )
aslında bence basit bir mevzu gibi.
burçlarınız neler özel olmazsa? burca görede bişeyler söyleyebilirsem söyleyim.
ve acaba bu durum onda hastalık falanmı acaba, tutamıyodur belki, yada çok gazlıdır sürekli tutsa olmuyodur, yada alışmıştır rahat rahat yapmaya zaman istiyodur düzelmesi, yada son zamanlarda çok üşütmüştür, ne bileyim aklıma bunlar geldi.
birde sende bazen çok gereksiz takıntılar yaparmısın hayatında.....

.
Sevgılın olduunasanslısn aslında degıstırme sasın vr benımse kocıskom osuruyo ben napem:)

Kaynanam gibi gülerken tempoya göre osuruyo (osuruk böcekleri) kaynanam gülerken ortamı terk ediyorum

Bizim ailemiz saygısız ahlaksız mı? Yuh artık yaftacılıkta son noktasın
Tamam biz de rahatsız oluyoruz da saygısız ahlaksız nedir ya

Ben yengeç o ikizler
ve ben dünyanın en takıntılı insanıyım

Soğumakta çok haklısın. Açıkçası bana göre de saygısızlıktır bu. Bunun yanlış olduğunu söylemişsin fayda etmemiş. Zaten koca adam yanlış olduğunu elbet bilir konuşmaya da gerek yok. Bu saatten sonra değişmesini bekleme bence.

Bu kişiyi uyardığınız halde ve bir sağlık problemi de olmadığı halde devam ediyorsa,saygısız bir insandır ve sırf bu meseleden değil,kemikleşmiş karakterinden ötürü ben ayrılırdım..

Beterin beteri varmış. Benimki de hemen hemen umursamaz vurdum duymaz bir şey fakat bunu kendisiyle konuşurken tiksindiğimi artık soğuduğumu dile getirirken ayrıyetten ''Neden'' diye sorularımla.. Aldığım cevaplardan sonra düzeldi
Ben çok serbest biri olduğum için üstüme korkudan düşemiyormuş, kaybetmekten korkuyormuş kıskansamda ağzımı açamıyorum içim içimi yiyor demişti. Tabii durur muyum fazla açıklama yapmadan ''Tamam soğumamı istiyorsan devam edebilirsin'' dedim.

Sonra tabi korktu orada ''Bundan sonra çekeceğin var içimi rahatlattın.'' dedi. O gün bugün eski halinden eser kalmadı. Gerçekten konuşmakta yarar var. Ama senin ki değişmiyorsa bağları kopar.

Ne yapsın adam içine mi atsın, içine mi osursun? Ay hiç güleceğim yoktu. Yakında sen de yapmaya başlarsın, karşılıklı daha eğlenceli olur.

Eşim yanlışlıkla yapıp özür dileyip tekrarlamasa bile soğurdum ve bu hala sizin sevgiliniz bence biraz saydırın önemsetin kendinizi ben rahatsız oldum

Ben nefret ederim böyle şeylerden... Madem sen de nefret ediyorsun şimdiden yont adamı. Ya da ''iyi insanların içinde kötü şeyler durmazmış'' diyerek kendini avut.

Ne kdar yanlış bi düşünce içindesiniz adamın yaptığı resmen iğrençlik vede saygısızlık. Ayrıca bütün erkekler böyle falan değildir sizi böyle düşündüren erkeği hayatınızdan çıkarmayı düşünmenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…