Osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur derler
amaaa
konuyu ilk açtığım andan beri evde attığım kahkahanın haddi hesabı yok
Sevgililik, evlilik hepsi aşama ben bu yüzden ayrılırım da demem hiç ama keyfi yapılması hoşuma gitmez bende laf sayarım yani.
Bizde de şöyle bir dert var, ben pırtlatamıyorum
Ama uyuyunca senfoni başlıyormuş ne bileyim
Eşimin uykusu hafiftir, adam osuruk sesine bile uyanıyor
Sabahta bana akşam gezeledin karnım şişti, ağrıyor dedin bi pırtlatamadın gece konser verdin, çözdüm ben seni gözleri kapattın mı g.. açılyor diyor
Bir de taklit etmesi yok mu
diğer sebebler ne aranızdaki sorunlar merak ettim valla, telefondan bile yapıyorsa buna rahat komplekssiz denmez densiz denir kusura bakmadaMerhaba.
Aslında ne çok sorunlar atlattık, atlatmaya çalışıyoruz da, şu an böyle bir sorundan konu açtığım için mutluyum bile diyebilirim.
2 senedir birlikteyiz. Sevgilim başka bir şehirdeydi ve benim olduğum şehre taşındı. Evde kalıyor ve yanımdayken hiçbir şekilde utanıp çekinmeden osuruyor. Kendisi çok çok rahat bir insan. Kimsenin ne düşündüğünü takmayan, kompleks sıfır, ego sıfır biri. Ama benim ne düşüneceğimi umursaması gerekmez mi?
Telefondayken de yapıyor saatlerce skypeta konuşan bi çiftiz. Ve artık daraldım.
Bunu onla konuşun diyecekseniz, defalarca söyledim. 3-4 gün bunu yapmayı bıraktı ama sonra yeniden hiçbir şey olmamış gibi yapmaya devam etti.
Azarladığım bile oldu bu konu yüzünden. Ama yok adama kar etmiyor.
Artık tiksinmeye başladım. Soğuyorum
Soğumam için binlerce yeterince sebep varken bi de bu tiksinme meselesi ekleniyor üstüne.
Romantizm için yalvarıyorum ona resmen, birkaç gün sonra yıl dönümümüz ve güzel bir şeyler yapamazsa gerçekten ipleri koparıcam çünkü bıktım.
NOT: Ben her zaman mükemmele yakınım onun yanında. Beni pasaklı ve rezil durumda görmemiştir.
Osuruğa gülenin osuruk kadar aklı yoktur derler
amaaa
konuyu ilk açtığım andan beri evde attığım kahkahanın haddi hesabı yok
Sevgililik, evlilik hepsi aşama ben bu yüzden ayrılırım da demem hiç ama keyfi yapılması hoşuma gitmez bende laf sayarım yani.
Bizde de şöyle bir dert var, ben pırtlatamıyorum
Ama uyuyunca senfoni başlıyormuş ne bileyim
Eşimin uykusu hafiftir, adam osuruk sesine bile uyanıyor
Sabahta bana akşam gezeledin karnım şişti, ağrıyor dedin bi pırtlatamadın gece konser verdin, çözdüm ben seni gözleri kapattın mı g.. açılyor diyor
Bir de taklit etmesi yok mu
SELAM KIZLAAAAR KONU SAHİBİ GELDİ!
Bugün gerçekten çok rencide olduğunu söyledi bana ve güzel bir anlaşma yaptık.
Ben kızınca çekip gitme huyumu bırakıyorum, o da bu hareketi bırakıyor. Ama içeri gidip yaptığında sesi duyarsam kızmayacakmışım
Gayet adaletli ve güzel bir anlaşma oldu bence. Bir tavizle kurtardım:)
Evet bazı arkadaşlar yazmışlar belli ki önceki konularımı da biliyorlar.
Çok sorun yaşadık ben onu çok konuda affedemedim hala da bunun eziyeti sürüyor ama şimdilik iyi gibiyiz, nolur okuyan 1 kez maşallah desin hayatımda gün yüzü görmedim ben.
Ne olur tek sorunumuz osuruk ve osuruktan şeyler olsun ve yatakta ağlayarak kıvrandığım geceler geri dönmesin.
Hepinize sevgiler:)
ayyy gülmekten gözlerımden yaş geldi yağğ kusura bakmayın neolur valla moralım bozuktu bu yorumlar süper olduBen hayatta yapamam
Ayyy bi kere öyle bi osurdu ki yemin ederim bak sana en az 40 saniye sürdü korkunçtu.
Yanımda yapmadı dışarı odaya çıkıp yaptı ama duydum korkunçtu resmen çocuğun bağırsakları düştü sandım
Neyine masallah diyicegiz?osurmamasi icin yaptiginiz anlasmayami.SELAM KIZLAAAAR KONU SAHİBİ GELDİ!
Bugün gerçekten çok rencide olduğunu söyledi bana ve güzel bir anlaşma yaptık.
Ben kızınca çekip gitme huyumu bırakıyorum, o da bu hareketi bırakıyor. Ama içeri gidip yaptığında sesi duyarsam kızmayacakmışım
Gayet adaletli ve güzel bir anlaşma oldu bence. Bir tavizle kurtardım:)
Evet bazı arkadaşlar yazmışlar belli ki önceki konularımı da biliyorlar.
Çok sorun yaşadık ben onu çok konuda affedemedim hala da bunun eziyeti sürüyor ama şimdilik iyi gibiyiz, nolur okuyan 1 kez maşallah desin hayatımda gün yüzü görmedim ben.
Ne olur tek sorunumuz osuruk ve osuruktan şeyler olsun ve yatakta ağlayarak kıvrandığım geceler geri dönmesin.
Hepinize sevgiler:)
Tamam deme canımNeyine masallah diyicegiz?osurmamasi icin yaptiginiz anlasmayami.
7 yillik sevgilim 1,5 yillik esim daha hic ama hic duymadim osurdugunu...kasinti eslerde degiliz cok rahatiz ama bu igrenc bisey ayiptir yahu
Hahah onu yapmaz eminim:)bundan birkac ay once bi konu vardi burda kadinin kocasi sex sirasinda bile osuruyormus bosanacakti o geldi aklima :) sizde bi gun ewlenirseniz hani demissiniz ya daha kotusu ne yapabilir diye mesela oda tam sex sirasinda osurabilir ). Hatta o konu sahibesinin kocasi kadin o esnada kocasina sariliyormus adam kadinin eline osuruyormus varmi bole bisey allahtan seninki eline koluna osurmuyor :)
Hahaha :)bundan birkac ay once bi konu vardi burda kadinin kocasi sex sirasinda bile osuruyormus bosanacakti o geldi aklima :) sizde bi gun ewlenirseniz hani demissiniz ya daha kotusu ne yapabilir diye mesela oda tam sex sirasinda osurabilir ). Hatta o konu sahibesinin kocasi kadin o esnada kocasina sariliyormus adam kadinin eline osuruyormus varmi bole bisey allahtan seninki eline koluna osurmuyor :)
surekli osurmasi itici olabilir ama cok komik yaa gulmekten alamadim kendimi benimkide cok kaba ama rahatsiz olmuyorum ben birde ne demisler bir osuruk bir doktora bedeldir sevgilin saglili oldugu icin sukrek birde bu acidan bak :) :)Merhaba.
Aslında ne çok sorunlar atlattık, atlatmaya çalışıyoruz da, şu an böyle bir sorundan konu açtığım için mutluyum bile diyebilirim.
2 senedir birlikteyiz. Sevgilim başka bir şehirdeydi ve benim olduğum şehre taşındı. Evde kalıyor ve yanımdayken hiçbir şekilde utanıp çekinmeden osuruyor. Kendisi çok çok rahat bir insan. Kimsenin ne düşündüğünü takmayan, kompleks sıfır, ego sıfır biri. Ama benim ne düşüneceğimi umursaması gerekmez mi?
Telefondayken de yapıyor saatlerce skypeta konuşan bi çiftiz. Ve artık daraldım.
Bunu onla konuşun diyecekseniz, defalarca söyledim. 3-4 gün bunu yapmayı bıraktı ama sonra yeniden hiçbir şey olmamış gibi yapmaya devam etti.
Azarladığım bile oldu bu konu yüzünden. Ama yok adama kar etmiyor.
Artık tiksinmeye başladım. Soğuyorum
Soğumam için binlerce yeterince sebep varken bi de bu tiksinme meselesi ekleniyor üstüne.
Romantizm için yalvarıyorum ona resmen, birkaç gün sonra yıl dönümümüz ve güzel bir şeyler yapamazsa gerçekten ipleri koparıcam çünkü bıktım.
NOT: Ben her zaman mükemmele yakınım onun yanında. Beni pasaklı ve rezil durumda görmemiştir.