Çok net olacağım: Sevgilim yanımda osuruyor.

SELAM KIZLAAAAR KONU SAHİBİ GELDİ!
Bugün gerçekten çok rencide olduğunu söyledi bana ve güzel bir anlaşma yaptık.
Ben kızınca çekip gitme huyumu bırakıyorum, o da bu hareketi bırakıyor. Ama içeri gidip yaptığında sesi duyarsam kızmayacakmışım
Gayet adaletli ve güzel bir anlaşma oldu bence. Bir tavizle kurtardım:)
Evet bazı arkadaşlar yazmışlar belli ki önceki konularımı da biliyorlar.
Çok sorun yaşadık ben onu çok konuda affedemedim hala da bunun eziyeti sürüyor ama şimdilik iyi gibiyiz, nolur okuyan 1 kez maşallah desin hayatımda gün yüzü görmedim ben.
Ne olur tek sorunumuz osuruk ve osuruktan şeyler olsun ve yatakta ağlayarak kıvrandığım geceler geri dönmesin.
Hepinize sevgiler:)

diğer sebebler ne aranızdaki sorunlar merak ettim valla, telefondan bile yapıyorsa buna rahat komplekssiz denmez densiz denir kusura bakmada
bu durumda yıldönümüzde pek romantizm bekleme, tek taş verse şampanya patlatsa ne,
mumları uzak tut sevgilinden bari

ne kadar igrenc birsey ya saygisiz ve terbiseyizce sonu gelmeyen davranislar ! sogumakta haklisiniz ben olsam ayrilirdim heralde cok net cekemem yani acikcasi !

acaba gazlı şeyler mi yiyor..ayıp diye bir şey var..ilerde yanına sokulamazsınız..her yerde osuruk..evlensenizde bu osuruk sizi bitirir diye düşünüyorum..bir doktora götürün bakalım..tutamıyor mu..belkide anal kaslarda bir gevşeklik vardır..bende var ameliyat oldum..gevşeklik var ama ben insanı burnuna burnuna yapmıyorum benim elimde değil..sadece insanların yanından uzaklaşıyorum..

nasıl bir muhabbet ilk okudum çok tiksinç geldi neyseki anlşmaya varmışsınız ama katlanılmaz ya en iğrendiğim hareketler böğğğ saygısızlık hakkaten

benim eşim kendi osuruğunun sesine uyanıyormuş sabahlarıbir sıçrıyorum diyo. çalar saat mubarek

kocaman maşallah Allah herkesi mutlu mesut etsin yuvamızın huzurunu bozmasın inşallah amin

ayyy gülmekten gözlerımden yaş geldi yağğ kusura bakmayın neolur valla moralım bozuktu bu yorumlar süper oldu

Neyine masallah diyicegiz?osurmamasi icin yaptiginiz anlasmayami.
7 yillik sevgilim 1,5 yillik esim daha hic ama hic duymadim osurdugunu...kasinti eslerde degiliz cok rahatiz ama bu igrenc bisey ayiptir yahu

bundan birkac ay once bi konu vardi burda kadinin kocasi sex sirasinda bile osuruyormus bosanacakti o geldi aklima :) sizde bi gun ewlenirseniz hani demissiniz ya daha kotusu ne yapabilir diye mesela oda tam sex sirasinda osurabilir ). Hatta o konu sahibesinin kocasi kadin o esnada kocasina sariliyormus adam kadinin eline osuruyormus varmi bole bisey allahtan seninki eline koluna osurmuyor :)

Neyine masallah diyicegiz?osurmamasi icin yaptiginiz anlasmayami.
7 yillik sevgilim 1,5 yillik esim daha hic ama hic duymadim osurdugunu...kasinti eslerde degiliz cok rahatiz ama bu igrenc bisey ayiptir yahu
Tamam deme canım
Hahah onu yapmaz eminim:)

Hahaha :) ay siz çok yaşayın emi

surekli osurmasi itici olabilir ama cok komik yaa gulmekten alamadim kendimi benimkide cok kaba ama rahatsiz olmuyorum ben birde ne demisler bir osuruk bir doktora bedeldir sevgilin saglili oldugu icin sukrek birde bu acidan bak :) :)

bir de dusunsene bu yuzden ayrildiginizi millet sorarsa verecegin cevaba tebessum ederler sanirim :) rahatsiz oldugunuda soylemissin hala devam ediyorsa onu seviyorsan oyle kabullen insani ihtiyac sonucta seninki biraz daha rahat evlenince hepsini gorucen sen biraz erken yasamissin allah kolaylik versin:)

Bu olayı normal karşılayanlara ben pek normal gözü ile bakamadım malesef ... Sanki çok normal sıradan bişeymiş gibi karşılamışlar . Evliyiz diye yanımda her türlü iğrençliği yapacak diye bişey yok nasılki dışarıda yabancı birinin yanında yapmıyor ve yapmayı saygısızlık görüyorsa ben o yabancıdan daha çok hakediyorum saygıyı ve benim yanımdada yapamaz ne demek kasmamak rahat olmak birde anlaşma yapanlara ne demeli yuh dedim içimden 7-8 yıllık evliyim çoook şükür evliliğimiz bu kada laçka değil annem babam 50 yıllık evli babam asla yapmaz annemin yada bizim yanımızda neyseki saygılı ahlaklı bir babanın kızı ve aynı değerde bir adamın eşiyim . Maşallah bana :)

Kotu bir durum vallahi benee hic sevmem direk sogurdum heralde... ama soylede bir soz var unutmayalim O Allahin yelidir onu kinayan delidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…