- 8 Kasım 2013
- 141
- 48
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haytım normal olarak herkes yapıyor ya lavaboya gidiyor ya dışarı çıkıyor ya insanlardan uzaklaşıyor..bu anormal bi durum sürekli osurma diye uyarcak osurunca burnunu tıka . sen uzaklaş . sadce osurmaklada kalmiicak geğircek ve bu rahat adam çok ikaz ettiğinde bu kızcağızı dövmesse ben bişe y bilmiyorum çünkü rahata alışmış rahatını bozanın rahatını bozarBir şey diyim mi valla boşuna kafana takıyosun ben eşimle sevgiliyken aramızda böyle bir konu geçmişti ve biliyodum o benden kaçıp başka bir odada o ihtiyacını gideriyordu ya da arabadaysak hemen cam açıyodu falan.. Sonra aramızda böyle şeylerin sorun olmamasını söyledik anlaştık sonuçta evlenmeyi düşünüyorsan evlendikten sonra bunlara çok tanık olacaksın o yatakta ilk uyanmadaki zart zortlar bitmez çünkü biz ön hazırlık yaptk hatta bende yanında yapıyorum gülüyoruz dalga geçiyoruz birbirmizle bi koku geldi mi o bana osurdun mu ya öff diyo bilmiyorum bizim gibi olanlar varmı da bizde sorun yok yani bence sende bu sorunu bu kadar büyütme sonuçta o insani bir ihtiyaç yapması doğal bir şey..
sevmediği bir parfüm al ve sürekli sık bakalım nasıl oluyormuş kötü kokan hacı misleri var onlardan süper olur onun kıyafetlerine sürrAdama bak ya hiç takmadan fosur fosur
Konuşmuşsunuz olmamış başka ne yapılabilir bilmiyorum.Normal geldiği çok açık ona..
:) Katiliyorummahahaha:)) ya pardon canm gulmekten alamadim kendimi ama erkekler oyledir tatlim tabiki daha evlilik olmadan boylece bir rahatlik rahatsiz eder.. fakat suna inan tum.adamlar aynidir seninki sadece evlenmeden kendini belli etmis dogalligina ver ve tamamen insani ihtiyactan olan birseyide bu kadar takma
yanımda osurmayanın,samimiyetine güvenmem ben aga :)
Aslında senin sorunun şu kırmızıyla boyadığım yerde başlıyor.O kadar çok şeyini affetmişsin ki,bu yaptığı terbiyesizlik hafif kalıyor.Bazısı her erkek böyledir diye genel bir laf etmiş ama,eşim bunu yapsa tahammül edemem.Herşeyi affettiğin için,senden çekincesi yok.Öyle lafla,aman yapma etme demeyle olmaz.Öyle bir ders vermelisin öyle bir tavır almalısın ki,yaptığından utanmalı.Ama ne sen tavır alırsın,ne de böylesi bir insan yaptığı terbiyesizliğin farkına varır gibi geliyor.İlk yaptığında almalıydın tavrını.Merhaba.
Aslında ne çok sorunlar atlattık, atlatmaya çalışıyoruz da, şu an böyle bir sorundan konu açtığım için mutluyum bile diyebilirim.
2 senedir birlikteyiz. Sevgilim başka bir şehirdeydi ve benim olduğum şehre taşındı. Evde kalıyor ve yanımdayken hiçbir şekilde utanıp çekinmeden osuruyor. Kendisi çok çok rahat bir insan. Kimsenin ne düşündüğünü takmayan, kompleks sıfır, ego sıfır biri. Ama benim ne düşüneceğimi umursaması gerekmez mi?
Telefondayken de yapıyor saatlerce skypeta konuşan bi çiftiz. Ve artık daraldım.
Bunu onla konuşun diyecekseniz, defalarca söyledim. 3-4 gün bunu yapmayı bıraktı ama sonra yeniden hiçbir şey olmamış gibi yapmaya devam etti.
Azarladığım bile oldu bu konu yüzünden. Ama yok adama kar etmiyor.
Artık tiksinmeye başladım. Soğuyorum
Soğumam için binlerce yeterince sebep varken bi de bu tiksinme meselesi ekleniyor üstüne.
Romantizm için yalvarıyorum ona resmen, birkaç gün sonra yıl dönümümüz ve güzel bir şeyler yapamazsa gerçekten ipleri koparıcam çünkü bıktım.
NOT: Ben her zaman mükemmele yakınım onun yanında. Beni pasaklı ve rezil durumda görmemiştir.
Tuvaleete gitmekte fizyolojik bir olay ama baskasinin yaninda yapmiyoruz sonucta.
Cok guldum yaa.
Yillar yillar evvel esimle yeni evliykene,cok fena pirtlama sikintisi cektik.ikimizde utaniyoruz.baska baska odalara kaciyoruz felan.bir muddet sonra karar aldik.tamam pirtlayalim ama pardon diyelim.kibar osurcaz yani.
Neyse ,uzun zaman pirtlayip pardonlastik.
13,5 senenin neticesinde,gazi gelen zooorrrt diye osurup oooohhh diyip isine gucune bakiyo.
Zamanla alisirsin canim sende.hiic kafani takma.
Ben evli değilim henüz ama annem-babam yaklaşık kırk yıldır evliler böyle bir şeye şahit olmadım.. elbette ki zaruri bir ihtiyaç olabilir ama bu kontrolsüz yapılmasını gerektirmez. Sevgilim de eşim de bunu yapsa çok net tiksinirim.. insanlar birbirinin yanında rahat olmalı amenna ama saygıyı da elden bırakmamal8. Gün olur sevgilin yatalak olur altını bile temizlersin hiç gocunmadan ya da tiksinmeden ama burada iş farklı. Hele de sen rahatsız olduğunu söyledikten sonra devam etmesi daha da berbat bi durum. Yemin ederim ben bir daha elini bile tutamazdım..
Bence bu insanla yapamazsin sen.mukemmel kelimesini kullandığına göre ozenlisin.ama karsindaki kisi ozensiz.bu onun kisiligi onu degistirmeye calisma.belki birbiriniz icin dgilsinizdir.soguyorsan asik da degilsin demekki..zorlama bence daha dikkatli ozenli ve karizmatik biriyle yapabilirsin sevgiler...Merhaba.
Aslında ne çok sorunlar atlattık, atlatmaya çalışıyoruz da, şu an böyle bir sorundan konu açtığım için mutluyum bile diyebilirim.
2 senedir birlikteyiz. Sevgilim başka bir şehirdeydi ve benim olduğum şehre taşındı. Evde kalıyor ve yanımdayken hiçbir şekilde utanıp çekinmeden osuruyor. Kendisi çok çok rahat bir insan. Kimsenin ne düşündüğünü takmayan, kompleks sıfır, ego sıfır biri. Ama benim ne düşüneceğimi umursaması gerekmez mi?
Telefondayken de yapıyor saatlerce skypeta konuşan bi çiftiz. Ve artık daraldım.
Bunu onla konuşun diyecekseniz, defalarca söyledim. 3-4 gün bunu yapmayı bıraktı ama sonra yeniden hiçbir şey olmamış gibi yapmaya devam etti.
Azarladığım bile oldu bu konu yüzünden. Ama yok adama kar etmiyor.
Artık tiksinmeye başladım. Soğuyorum
Soğumam için binlerce yeterince sebep varken bi de bu tiksinme meselesi ekleniyor üstüne.
Romantizm için yalvarıyorum ona resmen, birkaç gün sonra yıl dönümümüz ve güzel bir şeyler yapamazsa gerçekten ipleri koparıcam çünkü bıktım.
NOT: Ben her zaman mükemmele yakınım onun yanında. Beni pasaklı ve rezil durumda görmemiştir.