Çok net olacağım: Sevgilim yanımda osuruyor.

Şu yaşımdayım, o kelimeyi kullanmıyorum, gaz çıkardı falan yazsaydınız keşke, acaba sizde bu kelimeyi bu kadar rahat kullandığınız için ona da bu rahatlık geçmiş olabilir mi diye düşündüm.

benim herifte yanımda osurur sevgiliyken yapmazdııı ( yanında doğal olmak istiyorum dedi bir iki bende yaptım anlasın diye ama sen yapma seninki kokuyo diyip bu konuda bile üste çıkmayı başardıı
Ya kusura bakmayin ama kendimi tutamayacagim

Vallahi ben bu konularda pek anlayışlıyım sanırım. Yanımda bu hareketin yapılmasına kızmıyorum hatta bazen espri konusu oluyor aramızda gülüp geçiyoruz. Ama mesela benimde geğirmeye tahammülüm yoktur ona çok kızarım işte. Sen rahatsız olmakta ise haklısın çünkü sevgilin bir hayli abartmış. Saygısızlığa vurmuş işi hepten. Yapma demene rağmen yapmaya devam etmesi ise sana saygısının olmadığını gösterir. Senin için gerçekten sinir bozucu bir durum ise bu adamla evliliği bir gözden geçir derim, evli iken daha da abartacaktır, katlanabilecek misin ?..

Sevgilim yanımda gaz çıkarsa ben de seninle aynı tepkiyi veririm.Samimiyetse samimiyet yani karı-koca da birbirinin yanında gaz çıkarmamalı,aradaki kimya mahvolur ya ben düşünemedim.

Benimki de biz sevgiliyken evde vakit gecirirken surekli tuvalete giderdi. Garipserdim. Idrar yollarinda bi sorun mu vardi derdim. Meger sebep buymus. Evlendikten sonra simdi yanimda yapiyor. Aynen seninki gibi cooook rahat bi adam. Soguyorum igreniyorum diyorum ama ne fayda.

Siz samimiyet olarak görmüşsünüz. Ben saygısızlık olarak gördüm
Sevgiliyi geçtim , evli olan insanlar bile yapmamalı.
Bir de rahatsız olduğunuzu belirttiğiniz halde devam ediyormuş. .

sıfır ego ile saygısızlığı karıştırma.
Kültürmüzde böyle bir saygısızlık yok, hepimiz fizyolojik ihtiyaçlarımızı karşılıyoruz, buna her şey dahil ama belli bir mahremiyet çerçevesinde.
hasta olur tamam, sıkıntısı vardır tamam ama keyfekeder umursamazlık tamamen saygısızlığından ve ilkelliğinden
bu arada sıfır ego diye bir durum yok, şayet öyle o zaman da ilkel olmaz
diye düşünüyorum...

Tamam dogal bisey de ulu orta yapmasini gerektirmiyor. Bugün osuran yarın burnunu karıştırır benden söylemesi.
ayıp şeylerin hepsini yapıyordur ooo arkadaşın gözünden kaçmış dikkat et bak daha neleri çıkacak onun hiç beklemeden uzaklaş o rahat heriften derim ben

Erkek arkadaşım yapsa ben de çok fena olurdum yaa. . Ama anlaşılan sen hala soğumamışsın ve seviyorsun. Şimdi yıldönümünü bekliyorsun, 'bu yıl dönümünde bir şey yapmazsa ayrılırım' diyorsun. Eminim yıldönümünde bir şey yapmazsa bile, ' bu sefer de sevgililer gününde bir şeyler yapmazsa ayrılırım' diye düşüneceksin. Evlenince de yanında s.çar. . Kusura bakma güldüm ben de :))

Ay gece gece ne güldüm yaa. Bukadar erkenmi yuh ne rahat hatta piskinmisss. Kadınlar ota b.ka sarar die bosuna dememişler... ne dertler varmış hacı:) ay ne desem bilemedim bu evlenence çiçeklerin dibine de işer hazırlklı oll.. bide binun yükseleni öküz olablir romantizm beklemeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…