- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.585
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen size katılıyorumŞu yaşımdayım, o kelimeyi kullanmıyorum, gaz çıkardı falan yazsaydınız keşke, acaba sizde bu kelimeyi bu kadar rahat kullandığınız için ona da bu rahatlık geçmiş olabilir mi diye düşündüm.
Ya kusura bakmayin ama kendimi tutamayacagimbenim herifte yanımda osurur sevgiliyken yapmazdııı ( yanında doğal olmak istiyorum dedi bir iki bende yaptım anlasın diye ama sen yapma seninki kokuyo diyip bu konuda bile üste çıkmayı başardıı
Vallahi ben bu konularda pek anlayışlıyım sanırım. Yanımda bu hareketin yapılmasına kızmıyorum hatta bazen espri konusu oluyor aramızda gülüp geçiyoruz. Ama mesela benimde geğirmeye tahammülüm yoktur ona çok kızarım işte. Sen rahatsız olmakta ise haklısın çünkü sevgilin bir hayli abartmış. Saygısızlığa vurmuş işi hepten. Yapma demene rağmen yapmaya devam etmesi ise sana saygısının olmadığını gösterir. Senin için gerçekten sinir bozucu bir durum ise bu adamla evliliği bir gözden geçir derim, evli iken daha da abartacaktır, katlanabilecek misin ?..Merhaba.
Aslında ne çok sorunlar atlattık, atlatmaya çalışıyoruz da, şu an böyle bir sorundan konu açtığım için mutluyum bile diyebilirim.
2 senedir birlikteyiz. Sevgilim başka bir şehirdeydi ve benim olduğum şehre taşındı. Evde kalıyor ve yanımdayken hiçbir şekilde utanıp çekinmeden osuruyor. Kendisi çok çok rahat bir insan. Kimsenin ne düşündüğünü takmayan, kompleks sıfır, ego sıfır biri. Ama benim ne düşüneceğimi umursaması gerekmez mi?
Telefondayken de yapıyor saatlerce skypeta konuşan bi çiftiz. Ve artık daraldım.
Bunu onla konuşun diyecekseniz, defalarca söyledim. 3-4 gün bunu yapmayı bıraktı ama sonra yeniden hiçbir şey olmamış gibi yapmaya devam etti.
Azarladığım bile oldu bu konu yüzünden. Ama yok adama kar etmiyor.
Artık tiksinmeye başladım. Soğuyorum
Soğumam için binlerce yeterince sebep varken bi de bu tiksinme meselesi ekleniyor üstüne.
Romantizm için yalvarıyorum ona resmen, birkaç gün sonra yıl dönümümüz ve güzel bir şeyler yapamazsa gerçekten ipleri koparıcam çünkü bıktım.
NOT: Ben her zaman mükemmele yakınım onun yanında. Beni pasaklı ve rezil durumda görmemiştir.
Tuvaleete gitmekte fizyolojik bir olay ama baskasinin yaninda yapmiyoruz sonucta.Sanırım saglikci olduğum icin bu kadar normal geliyor bana.. o senin bir ömür birlikte yaşayacağın insan ve gaz cikarmak da gayet fizyolojik bir olay. .
sinirlerimiz bozuluyorda gülüyoruz çekilmezzzzzanlasın işte ne kadar ayıp bişi oldugunu :q
biz ayıp oldugu için gülüyoruz bilsin yani
ayıp şeylerin hepsini yapıyordur ooo arkadaşın gözünden kaçmış dikkat et bak daha neleri çıkacak onun hiç beklemeden uzaklaş o rahat heriften derim benTamam dogal bisey de ulu orta yapmasini gerektirmiyor. Bugün osuran yarın burnunu karıştırır benden söylemesi.
Bende ayni seyi dusundum.ben basliga yazmaya utanirim konu sahibi arkadasta relax belliki.Şu yaşımdayım, o kelimeyi kullanmıyorum, gaz çıkardı falan yazsaydınız keşke, acaba sizde bu kelimeyi bu kadar rahat kullandığınız için ona da bu rahatlık geçmiş olabilir mi diye düşündüm.
bravoo ayakta alkışlanır ağbiyi tebrik ederim nazik insan başka saygılııııı....4 yıllık evliyim daha 1 defa duymadım eşimin yanımda pırtladığını. Ama tuvalete girince bütün apartmana senfoni verdiği doğrudur
bravoo ayakta alkışlanır ağbiyi tebrik ederim nazik insan başka saygılııııı....4 yıllık evliyim daha 1 defa duymadım eşimin yanımda pırtladığını. Ama tuvalete girince bütün apartmana senfoni verdiği doğrudur
Benim aklıma bişey geliyor ama....öff iğrenç sevgiliyken bunu yapan evlenince ne yapar
arkadaş sen çeyizine şimdiden bi gaz maskesi al koy lazııımmmmmmpuhahaha:)
Empati diyosun ne yasattığını görsün bencede hadii yap yap yap... tempoooosende ossur dıyecegım ama yapamazsın sanıırm :q en azından rahatsız olur belkı de kendı de yapmaz