Çok net olacağım: Sevgilim yanımda osuruyor.

Bosuna ugrasma derim aynisi bende de var eger benim yanimda rahat olmayacaksa kimin yaninda rahat olacak diye sorup duruyo ona her kizdigimda. Seninle rahat demek ki bu kadar rahat olmalarini istemesekte!!!!!

ama burda durum çiftlerin yaninda rahat olabilmelerini aşmış saygisizliga donmus ona lafım yok..

Reactions: twe
Igrenc bir durum
.
Tiksinirim ben oyle erkekten ..
Sogurum ya.

Simdiden boyle saygisizsa , ilerde neler neler yapar.

Ayyy ne çok takmışsınız ilişkime. Valla açıkçası takmıyorum kimin ne dediğini. Saygısızsa saygısızlık napalım. Öyle.
Herkese güldüm sağolun yorumlar için :)

Bana çok abartı gelmedi sonuçta o da bir ihtiyaç . Ama uyardığın halde aldırmaması seni takmadığı anlamına gelir.

benim herifte yanımda osurur sevgiliyken yapmazdııı ( yanında doğal olmak istiyorum dedi bir iki bende yaptım anlasın diye ama sen yapma seninki kokuyo diyip bu konuda bile üste çıkmayı başardıı

Kesinlikle cok ayip bir sey.
Zamaninda annem bana demisti sen esinin yaninda burnunu kurcalarsan o bundan cesaret alir daha fazlasini yapar diye. Bugun gaz cikarmasina goz yumarsan-kulak tikarsan yarin ayni evde oturur sic.. cok affedersin ama bu boyle.

Benden tavsiye senin yaninda boyle bir seyi yapiyorsa ve seni dikkate almiyorsa cok saygisiz biri ve seni onemsemiyor demektir. Yeni bir iliski kurarsan kurallarini bastan belirle. Benim yanimda geyirse bile gozumu dikip bakiyorum, ayni yatakta yatiyoruz sonucta benden de ondan da gaz cikabilir, o zaman ayri bir degerlendirme yapmali.

Simdi evinde adam rahat edemeyecek mi denilecek ama bence cok terbiyesizce bi hareket tavrinizi koyun.

Şaka mı bunlar ya hadi evliyken olsa ne demek ne ayıp şeydir bu yahu ne biçim bir evlilik nasıl sevgi saygı anlayışı benim midem bulandı gitsin tuvalette yapsınlar neden izin veriyorsunuz

Kizlar hamilelikten dolayi ben de yasiyorum bu sorunu ama hemen kalkip koridora cikmaya calisiyorum. Yaninda denk gelmedi henuz ama oda parfumu aldim yanima sikip duruyorum havaya :) yaninda kacircam da tiksincek diye odum kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…