Çok net olacağım: Sevgilim yanımda osuruyor.

Bosuna ugrasma derim aynisi bende de var eger benim yanimda rahat olmayacaksa kimin yaninda rahat olacak diye sorup duruyo ona her kizdigimda. Seninle rahat demek ki :-) bu kadar rahat olmalarini istemesekte!!!!!

ama burda durum çiftlerin yaninda rahat olabilmelerini aşmış saygisizliga donmus ona lafım yok..

• Beğen
Reactions: twe
Igrenc bir durum
.
Tiksinirim ben oyle erkekten ..
Sogurum ya.

Simdiden boyle saygisizsa , ilerde neler neler yapar.

Ayyy ne çok takmışsınız ilişkime. Valla açıkçası takmıyorum kimin ne dediğini. Saygısızsa saygısızlık napalım. Öyle.
Herkese güldüm sağolun yorumlar için :)

benim herifte yanımda osurur sevgiliyken yapmazdııı :KK43:( yanında doğal olmak istiyorum dedi bir iki bende yaptım anlasın diye ama sen yapma seninki kokuyo diyip bu konuda bile üste çıkmayı başardıı

Merhaba.
Aslında ne çok sorunlar atlattık, atlatmaya çalışıyoruz da, şu an böyle bir sorundan konu açtığım için mutluyum bile diyebilirim.
2 senedir birlikteyiz. Sevgilim başka bir şehirdeydi ve benim olduğum şehre taşındı. Evde kalıyor ve yanımdayken hiçbir şekilde utanıp çekinmeden osuruyor. Kendisi çok çok rahat bir insan. Kimsenin ne düşündüğünü takmayan, kompleks sıfır, ego sıfır biri. Ama benim ne düşüneceğimi umursaması gerekmez mi?
Telefondayken de yapıyor saatlerce skypeta konuşan bi çiftiz. Ve artık daraldım.
Bunu onla konuşun diyecekseniz, defalarca söyledim. 3-4 gün bunu yapmayı bıraktı ama sonra yeniden hiçbir şey olmamış gibi yapmaya devam etti.
Azarladığım bile oldu bu konu yüzünden. Ama yok adama kar etmiyor.
Artık tiksinmeye başladım. Soğuyorum :KK43:
Soğumam için binlerce yeterince sebep varken bi de bu tiksinme meselesi ekleniyor üstüne.
Romantizm için yalvarıyorum ona resmen, birkaç gün sonra yıl dönümümüz ve güzel bir şeyler yapamazsa gerçekten ipleri koparıcam çünkü bıktım.
NOT: Ben her zaman mükemmele yakınım onun yanında. Beni pasaklı ve rezil durumda görmemiştir.
Kesinlikle cok ayip bir sey.
Zamaninda annem bana demisti sen esinin yaninda burnunu kurcalarsan o bundan cesaret alir daha fazlasini yapar diye. Bugun gaz cikarmasina goz yumarsan-kulak tikarsan yarin ayni evde oturur sic.. cok affedersin ama bu boyle.

Benden tavsiye senin yaninda boyle bir seyi yapiyorsa ve seni dikkate almiyorsa cok saygisiz biri ve seni onemsemiyor demektir. Yeni bir iliski kurarsan kurallarini bastan belirle. Benim yanimda geyirse bile gozumu dikip bakiyorum, ayni yatakta yatiyoruz sonucta benden de ondan da gaz cikabilir, o zaman ayri bir degerlendirme yapmali.

Simdi evinde adam rahat edemeyecek mi denilecek ama bence cok terbiyesizce bi hareket tavrinizi koyun.

Merhaba.
Aslında ne çok sorunlar atlattık, atlatmaya çalışıyoruz da, şu an böyle bir sorundan konu açtığım için mutluyum bile diyebilirim.
2 senedir birlikteyiz. Sevgilim başka bir şehirdeydi ve benim olduğum şehre taşındı. Evde kalıyor ve yanımdayken hiçbir şekilde utanıp çekinmeden osuruyor. Kendisi çok çok rahat bir insan. Kimsenin ne düşündüğünü takmayan, kompleks sıfır, ego sıfır biri. Ama benim ne düşüneceğimi umursaması gerekmez mi?
Telefondayken de yapıyor saatlerce skypeta konuşan bi çiftiz. Ve artık daraldım.
Bunu onla konuşun diyecekseniz, defalarca söyledim. 3-4 gün bunu yapmayı bıraktı ama sonra yeniden hiçbir şey olmamış gibi yapmaya devam etti.
Azarladığım bile oldu bu konu yüzünden. Ama yok adama kar etmiyor.
Artık tiksinmeye başladım. Soğuyorum :KK43:
Soğumam için binlerce yeterince sebep varken bi de bu tiksinme meselesi ekleniyor üstüne.
Romantizm için yalvarıyorum ona resmen, birkaç gün sonra yıl dönümümüz ve güzel bir şeyler yapamazsa gerçekten ipleri koparıcam çünkü bıktım.
NOT: Ben her zaman mükemmele yakınım onun yanında. Beni pasaklı ve rezil durumda görmemiştir.
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Şaka mı bunlar ya hadi evliyken olsa ne demek ne ayıp şeydir bu yahu ne biçim bir evlilik nasıl sevgi saygı anlayışı benim midem bulandı gitsin tuvalette yapsınlar neden izin veriyorsunuz

Kizlar hamilelikten dolayi ben de yasiyorum bu sorunu ama hemen kalkip koridora cikmaya calisiyorum. Yaninda denk gelmedi henuz ama oda parfumu aldim yanima sikip duruyorum havaya :) yaninda kacircam da tiksincek diye odum kopuyor

X