çok mutsuzum :((

Bencede madem bişey yapmayacaktiniz ortaya çıktı da ne oldu allasen adam iyice sogumus bide üstelik

Dayak var aldatma var hersey var ama boşanmak istemiyorsunuz?!?

Bosanirsaniz cocuklar devlet okuluna gitsin ne masrafı olacak eşten de nafaka alirsiniz bu pisligi de cekmemis olursunuz

Biraz güçlü olun lütfen ya bu ne kul köle olmuşsunuz pisligin tekine resmen

sizin durumunuzda çoğu kişi boşanmak ister ama sizin gibi düşünenlerde vardır elbet. böyle yaşanmayacağını anladığınızda zaten boşanmak isteyeceksiniz. yaşayıp görmeniz lazım bunu. ama Allahtan ümit kesilmemeli tabi bakarsınız eşinizde düzelme olur inşallah

lütfen bu tarz erkeklerde ilişkinizi devam ettirmeyin,daha da aldatır daha da döver maalesef...ailenize söyleyin bir şey yapın kurtulun bu adamdan.çocuğunuz için bunu yapmalısınız en azından.

Eşim bana çok düşkün bir adamdı o kadın kendine güvenini getirdi gözünü açtı şuan onunda bunalımda olduğunu düşünüyorum elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi ne yapacağını bilmiyor öfkeyle kalkan zararla otururmuş küçük bebeğim var sabırla düzelmesini bekliyorum tabi bende insanım herşey biyere kadar insan sevilmeden yaşayamazki

Hayyyyyydaaaaa soyleyecek soz bulamiyorum. Aldatma siddet sevgisizlik... bosanmak istemiyorummm. Bi öldürmediği kalmis.

böyle bir yazıyı bende okusam ilk söyliyeceğim şey arkana bile bakmadan kaç olurdu fakat işin içinde olunca herşey çok farklı oluyor etrafımda bunu yaşayan çok arkadaşım var akıl verirken akıl arar oldum

Kendi ağzınla vazgeçmicem diyosun, o zaman bırak eşin başkalarıyla gönül eğlendirsin. Sen gör ama ses çıkarma şiddet görmemek için. Bunun aksi olmucak.

kendin için bir şey yapana kadar .şikayet etme hakkın yok...

çok ağır şeyler bunlar,çok fazla...

ve bunun çaresi de sensin...
olanların hiç bir oluru yok...
çıkış yolu ara maddi olarak...
imkanın yoksa bekle tabi ama her fırsatı değerlendir...

bu tur konulara yazdigim tek cevap "bosanmiycaksan kurcalama" ... madem herseye he hee diyorsun eeee sorun ne gul gibi gecinip gidin. sen evde bulasik camasir falan oda senin utuledigin gomleklerle doyurdugun gobegiyle ohhh hayat size guzel valla...

böyle konularda hemcinslerimin kendilerini bu kadar güçsüz görmelerine çok üzülüyorum.evet çalışmıyorsunuz maddi desteğiniz yok.ama ne olursa olsun kendinize göre bir iş bulabilir,çocuklarınızı annenize bırakabilirsiniz işteyken.okula gitme yaşları gelince zaten her şey yoluna girmiş olur.

lütfen kendinize güvenin.o size şiddet uygulayan adam müsvettesinin size yaşattığı hayattan daha kötü bir duruma geleceğinizi düşünmüyorum.

Pardon da merak ettim,madem ayrılmayacaksınız neden bu işin üzerine bu kadar gidip kurcalayarak altındaki pisliği gün yüzüne çıkardınız?!:KK57: Kusura bakmayın da ben sizin eşinizin yerinde olsam bu kadar gurursuz bir kadına eş olarak koluma takıp yanımda gezdirmezdim:KK12:Şuanda sizin yaptıgınız şey,kendi değerinizi kendi ellerinizle ayaklar altına sermişsiniz

Asıl gurursuz ve ş.siz olan o adam. Asıl oyle bir kadını koluna takıp gezmeyi hak etmeyecek kadar hayvan olan o.
Allah'ından bulsun.
.....

Boşan demek bana düşmez. Böyle konularda yorumdan kaçıyorum. İnsanların hayatları çok farklı çünkü.
Ama bu konu çok farklı . Silkelen ve ne yapabilirsin diye düşün. İlk işin bu adamdan kurtulmaya çalışmak olmalı.

Nafaka ve tazminatla gül gibi de yaşarsınız. Şiddet ve aldatmanın çok cezası var maddi yonden.
Çocuklarına da ailen bakar ya da bir ev açarsınız bakıcı kreş v.s idare edersiniz çalışarak.
Ama önce sen inanmalısın kendine.

Babası ölen çok çocuk var bu dünya da . Farzesin ki öldü.
Biraz buradaki babaları okuyun. Anne ve çocukların hayatını zindana çeviren babalar.
Onlar olsa ne olur olmasa ne olur.

Seninki de aynı böyle biri.

Kendini ve çocuklarını seviyorsan kurtar o hayattan..

Neden döküm aldın ki? Numara belli zaten. Arayıp cinsiyeti tespit edeceksin sadece...

Herifin gözü dönmüş. Ayrıl bence. Şerefsiz köpek...

normalde yakalanan erkek hep özür dileyip af ister vs. gibi şeyler duymaya okumaya alışığım da bu da başka tür olmuş.
Keşke ayrılabilseniz ama ayrılma gibi durum yoksa sizde o yokmuş gibi yaşayın birbirinizi görmezden gelin.
Diyelim ki eşiniz çok pişman oldu özür diliyor vs. bu sefer siz affedip eskisi gibi olmaazsınz ihaneti size yaptığı kötülükler aklınıza gelecek yine böyle huzursuz olacaksınız. O yüzden ayrılmamakta kararlıysanız en güzeli sizde onun yaptığı gibi yapın yokmuş gibi davranın.

X