cok mutsuzum evlilik bana göre degilmis:(((

Kendi aileniz nasıl Razı oluyor bunu anlamadım.
Benim anam babam beni 2 gün görmese Kıyameti koparır.
Ben de zaten hiç kimseye bırakmadan kendim hallederim işimi. Çok fenayımdır, böyle kayınvalideye değil hergün yılda bir defa uğrarım sırf inadımdan.

Sende onun anasina 2 haftada bir git.
Ya da her gun gitme 2 gunde bir gitme. Haftada bir defa git mecbur degilsin sonucta altli ustlu oturunca her gun gormeye.

Biraz da siz sert olun tavrinizi koyun bence.
Bu gidisle öyle yapacam ama cesarettim yok. Kavganin büyümesinden korkuyorum....

Kendi aileniz nasıl Razı oluyor bunu anlamadım.
Benim anam babam beni 2 gün görmese Kıyameti koparır.
Ben de zaten hiç kimseye bırakmadan kendim hallederim işimi. Çok fenayımdır, böyle kayınvalideye değil hergün yılda bir defa uğrarım sırf inadımdan.
Bu gidisle bizim iste inada dönecek. Anneme hep bahaneler uydurdum duysa cok üzülür cok. Ozaman hic dayanamam.

Asla asla asla taviz vermeyin. Bana bunu diyecek adamı pişman ederim. Eşim bunu bana ima bile edemez. Annenizin sizden başka kimsesi yok sakın yalnız bırakmayın. Çok pişman olursunuz. Bu nasıl zihniyettir. Gelin gelmişmiş. Milattan önce ki düşünceler resmen. Kendi anasına niye hergün gidiyoruz o zaman. Bu nasıl bencilliktir. Senden izin istemedim demeliydiniz. O kavga çıkacak diye korkuyor mu? Siz neden susuyorsunuz. Ben tatile bile gittiğimde en çok annemde kalıyorum. Eşim bunun benim keskin çizgim olduğunu bilir. Müdahale etmeyi düşünemez bile. Çok sinirlendim yaa. Uzun oldu Kusura bakmayın aile hassas noktam

Ne bahanesi arkadaşım?
Annen saf değil ya o da anlıyordur, yazık zaten şimdiden üzüyorsun zaten.
Ne bahanesi arkadaşım?
Annen saf değil ya o da anlıyordur, yazık zaten şimdiden üzüyorsun zaten.
ne yapayim peki... Kavganin büyümesinden korkuyorum.
Ben öyle fena olamiyorum iste. Cok pis bir iyimser karekterim var.

Asla asla asla taviz vermeyin. Bana bunu diyecek adamı pişman ederim. Eşim bunu bana ima bile edemez. Annenizin sizden başka kimsesi yok sakın yalnız bırakmayın. Çok pişman olursunuz. Bu nasıl zihniyettir. Gelin gelmişmiş. Milattan önce ki düşünceler resmen. Kendi anasına niye hergün gidiyoruz o zaman. Bu nasıl bencilliktir. Senden izin istemedim demeliydiniz. O kavga çıkacak diye korkuyor mu? Siz neden susuyorsunuz. Ben tatile bile gittiğimde en çok annemde kalıyorum. Eşim bunun benim keskin çizgim olduğunu bilir. Müdahale etmeyi düşünemez bile. Çok sinirlendim yaa. Uzun oldu Kusura bakmayın aile hassas noktam
Tesekkürler yorumunuz icin!!!
Aynen aile konusu benim icin hep hassasti zaten. Hele konu Anne olunca!
Cok zor cok! Resmen evlendigime pismanim desem.... Tmm üc ay oldu daha ama en derinden vurdu beni. Gözümden birden düstü. Ben yine de anneme gidecem. Ama bunun sonu belli hep kavga, surat.... Bakalim hayirlisi olsun....

Daha yolun basinsasin asla taviz verme , bu gelin alanlarda evlatlik aliyor sanki.
Bize geldin bize uyacaksin ailene gitme vs.

Basta taviz vermezsen , karisamazlar sana..

Tesekkürler yorumunuz icin!!!
Aynen aile konusu benim icin hep hassasti zaten. Hele konu Anne olunca!
Cok zor cok! Resmen evlendigime pismanim desem.... Tmm üc ay oldu daha ama en derinden vurdu beni. Gözümden birden düstü. Ben yine de anneme gidecem. Ama bunun sonu belli hep kavga, surat.... Bakalim hayirlisi olsun....

Şöyle düşünün. Onun istediği gibi olacaksınız. Ama hem siz hem anneniz mutsuz olacaksınız. Üstelik eşiniz siz alttan aldığınız için daha da üstünüze gelecek. Ya da istediğiniz gibi annenize gideceksiniz anneniz çok mutlu olacak. Hem de eşiniz sizin kararlı olduğunuzu görecek ve haddi olmayan şeylere karışmayacak. Annenizi kimsenin üzmesine izin vermeyin

Annesine gitmeseniz ne olur mesela?
Eşiniz döver mi?
Yok onu yapmaz hele bir elini kaldirsin!
Ama aile huzuru kalmaz.hayirsiz kötü gelin adim cikar.
Ben üst katta kaliyorum kaynanam alt katta. Her gün gidiyorum söyle yarim saatligine bi gözükür kacarim yine.
Ama bu bile beni bunaltiyo. Yapmassam laf olur diye korkuyorum. Yasli olduklarindan cok geri düsünceye sahipler. Doktorlarina ben götürüm esimim zamani olmadi. Yani resmen icli disliyiz.

Tesekkürler, cok dogru konustunuz. Ama gitmesem kavga olacagindan korkuyorum. Huzurum iyice kacmasindan korkuyorum ....uffff yaaaa benim su fedakarlik yapim yok muuuu yedi bitirdi beni. Cok sorumlu hissediyorum kendimi

valla buralar hep "sustum, yuttum, huzurum kaçar diye ses etmedim, kavga çıkar diye sessiz kaldım vs vs vs" diyen ama neticede mutsuz olan kadınlarla dolu
tabi ki herşey için "uzlaşmacı olmayalım" anlamında yazmıyorum
ama sizin konunuzda, baştan kesin çizgi çekmek lazım.

Ben üst katta kaliyorum kaynanam alt katta. Her gün gidiyorum söyle yarim saatligine bi gözükür kacarim yine.
Ama bu bile beni bunaltiyo. Yapmassam laf olur diye korkuyorum. Yasli olduklarindan cok geri düsünceye sahipler. Doktorlarina ben götürüm esimim zamani olmadi. Yani resmen icli disliyiz.
Nasıl yani?
Kötü gelin demesinler diye anacığınıza hasret yaşıyorsunuz?
Size de bravo yani!!!

Ya sabır..
Anlamak bazen çok zor bu erkekleri..
Canim bence annene yansıtma, kadıncagiz çok üzülür.
Allah dağına göre kar verirmiş.
Bu da senin imtihanın demekki..
Her üzüldüğünde şu duayı oku: La ilahe illâ ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.
Yunus peygamberi balığın karnından çıkaran duadır. Ben aklıma geldikçe her gün okurum. Allah yardımcın olsun.

canım bence eşin erkeklik egosunu tatmin etmeye çalışıyor belkide bu annene sık gitme seyrek git muhabbetinden kayınvalidenlerin haberi bile yoktur

Her gün yarım saat uğrayıp hatır soruyorsan sorun yok bence. Gittiğinde seni uzmuyorlarsa bunu Allah rızası için yap.
Bende sandım ki yeme içme ger zaman beraber , devamlı oradasın.
Büyütme bu kadar kalbinde lütfen. Büyüttükçe ağır gelir.

Kocanin zihniyeti cok cok kotu ama seninde haftada 2 anneye gitmen fazla bence ben 11 aylik evliyim ailem 3 saat mesafede yeri geldi 4 ay görmedim hic bazende 1 ay araliklar oldu belli bir aralik koyup illede ogunler gitmeliyim demiyorum cunku bana gore o sekildeki ziyaret bi sure sonra mecburiyete biner gibi geliyor
Bu derece ayri kalmak problemse neden evleniliyor onuda anlamadim
Esimin ailesinide hergun ziyaret edip gormek zorunda degilim

Ailelerinizi silmeyin ama artık surekli diplerinde durmaya ugrasmayin bu yipratir sizi

Ayni binada oturmaya karsiyim. İyi bile anlaşsan arani bozacak bir durum. Yakin olunur ama dipdibe olmak aşiri oluyor ve her seyin aşirisi zarar... Ama kadinlar kabul ettikten sonra bizim bulabilecegimiz bir çözüm yok ki bacim, ayri eve çikin ne diyeyim. Bir de tizkinmek degil de tiksinmek olacak o orada...

Her gün yarım saat uğrayıp hatır soruyorsan sorun yok bence. Gittiğinde seni uzmuyorlarsa bunu Allah rızası için yap.
Bende sandım ki yeme içme ger zaman beraber , devamlı oradasın.
Büyütme bu kadar kalbinde lütfen. Büyüttükçe ağır gelir.
Dogru söylüyorsunuz..tesekkürler

X