- 13 Nisan 2007
- 33.015
- 99.933
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gidisle öyle yapacam ama cesarettim yok. Kavganin büyümesinden korkuyorum....Sende onun anasina 2 haftada bir git.
Ya da her gun gitme 2 gunde bir gitme. Haftada bir defa git mecbur degilsin sonucta altli ustlu oturunca her gun gormeye.
Biraz da siz sert olun tavrinizi koyun bence.
Bu gidisle bizim iste inada dönecek. Anneme hep bahaneler uydurdum duysa cok üzülür cok. Ozaman hic dayanamam.Kendi aileniz nasıl Razı oluyor bunu anlamadım.
Benim anam babam beni 2 gün görmese Kıyameti koparır.
Ben de zaten hiç kimseye bırakmadan kendim hallederim işimi. Çok fenayımdır, böyle kayınvalideye değil hergün yılda bir defa uğrarım sırf inadımdan.
Ne bahanesi arkadaşım?Bu gidisle bizim iste inada dönecek. Anneme hep bahaneler uydurdum duysa cok üzülür cok. Ozaman hic dayanamam.
Ne bahanesi arkadaşım?
Annen saf değil ya o da anlıyordur, yazık zaten şimdiden üzüyorsun zaten.
ne yapayim peki... Kavganin büyümesinden korkuyorum.Ne bahanesi arkadaşım?
Annen saf değil ya o da anlıyordur, yazık zaten şimdiden üzüyorsun zaten.
Tesekkürler yorumunuz icin!!!Asla asla asla taviz vermeyin. Bana bunu diyecek adamı pişman ederim. Eşim bunu bana ima bile edemez. Annenizin sizden başka kimsesi yok sakın yalnız bırakmayın. Çok pişman olursunuz. Bu nasıl zihniyettir. Gelin gelmişmiş. Milattan önce ki düşünceler resmen. Kendi anasına niye hergün gidiyoruz o zaman. Bu nasıl bencilliktir. Senden izin istemedim demeliydiniz. O kavga çıkacak diye korkuyor mu? Siz neden susuyorsunuz. Ben tatile bile gittiğimde en çok annemde kalıyorum. Eşim bunun benim keskin çizgim olduğunu bilir. Müdahale etmeyi düşünemez bile. Çok sinirlendim yaa. Uzun oldu Kusura bakmayın aile hassas noktam
Annesine gitmeseniz ne olur mesela?ne yapayim peki... Kavganin büyümesinden korkuyorum.
Ben öyle fena olamiyorum iste. Cok pis bir iyimser karekterim var.
Tesekkürler yorumunuz icin!!!
Aynen aile konusu benim icin hep hassasti zaten. Hele konu Anne olunca!
Cok zor cok! Resmen evlendigime pismanim desem.... Tmm üc ay oldu daha ama en derinden vurdu beni. Gözümden birden düstü. Ben yine de anneme gidecem. Ama bunun sonu belli hep kavga, surat.... Bakalim hayirlisi olsun....
Yok onu yapmaz hele bir elini kaldirsin!Annesine gitmeseniz ne olur mesela?
Eşiniz döver mi?
Tesekkürler, cok dogru konustunuz. Ama gitmesem kavga olacagindan korkuyorum. Huzurum iyice kacmasindan korkuyorum ....uffff yaaaa benim su fedakarlik yapim yok muuuu yedi bitirdi beni. Cok sorumlu hissediyorum kendimi
Nasıl yani?Yok onu yapmaz hele bir elini kaldirsin!
Ama aile huzuru kalmaz.hayirsiz kötü gelin adim cikar.
Ben üst katta kaliyorum kaynanam alt katta. Her gün gidiyorum söyle yarim saatligine bi gözükür kacarim yine.
Ama bu bile beni bunaltiyo. Yapmassam laf olur diye korkuyorum. Yasli olduklarindan cok geri düsünceye sahipler. Doktorlarina ben götürüm esimim zamani olmadi. Yani resmen icli disliyiz.
Yok onu yapmaz hele bir elini kaldirsin!
Ama aile huzuru kalmaz.hayirsiz kötü gelin adim cikar.
Ben üst katta kaliyorum kaynanam alt katta. Her gün gidiyorum söyle yarim saatligine bi gözükür kacarim yine.
Ama bu bile beni bunaltiyo. Yapmassam laf olur diye korkuyorum. Yasli olduklarindan cok geri düsünceye sahipler. Doktorlarina ben götürüm esimim zamani olmadi. Yani resmen icli disliyiz.
Iste onu yapamiyorum. Diken üstünde oturuyorum gibi oluyor o zaman evimde.
Dogru söylüyorsunuz..tesekkürlerHer gün yarım saat uğrayıp hatır soruyorsan sorun yok bence. Gittiğinde seni uzmuyorlarsa bunu Allah rızası için yap.
Bende sandım ki yeme içme ger zaman beraber , devamlı oradasın.
Büyütme bu kadar kalbinde lütfen. Büyüttükçe ağır gelir.