cok mutsuzum evlilik bana göre degilmis:(((

Ikiniz de hatalisiniz bence. Esinizin "artik bu eve gelin geldin" deyip sik sik annesini ziyaret etmeniz de yanlis, sizin haftada bir kac defa annenize gitmeniz de. Ikiniz de annelerden kopamamissiniz ama saglikli bir evlilik icin artik ailelerden ayri bir cekirdek aile oldugunuzu kavramalisiniz.

Yalniz esinizin tavirlari hic hos degil. Kimse kimsenin annesini gormesini kisitlayamaz. Anne kuzusu olmak erkeklere has bir olguymus gibi. Yuzune anakuzusu desen kizar mesela.

Sanki gelin değil evlatlık alıyorlar
Yeni ailen bu kendi aileni unut
Lütfen taviz verme eşinle konuşarak çözmeye çalış
Size sonuna kadar katiliyorum . Gercekten de sanki evlatlik aliniyor bu gelinler . Herkesin kendi ailesi var . Kimse taviz vermesin cok uzuluyorum boyle sacma seyler duyunca. Ne munasebet bizim annemiz babamizla gorusmelerimize karisilcakmis yaa aklim almiyor yemin ederim

Aminnn!
Ne yazikki öyle düsünüyorlar!!!

Zaten basta bu anneme düskünlügüm yoktu güle oynaya gelin oldum. Ama baktim bu anaci, beni kendi tarafina cekiyorlar. O zaman bir geriledim. Kafama dank etti!
Birden özlemim artti.

Ben de anlamiyorum bu insanlari ne anliyorlarsa. Hangi devirde yasiyoruz!

Evet maalesef öyle oluyor....
Herzaman ikna etmem mi gerekiyor
Esimin bu düsüncede olmasi beni daha cok yikti. Hic umazdim ondan...

Insani yormaz mi ....anlayisli olsun isterim...her zaman sisiremem onu tepeme cikar diye düsünüyorum...

Su an cekiyorum bakalim nereye kadar...

Önemli olan yolunuzu bulmaniz. Ne mutlu size. Keske benimkisi de degise. Biraz disini gösterdin mi kötü gelin oluyorsun.

hergün sakin gitme,nezman canin isterse ozman git kayinvalidene öyle alisirlar daha cok emir yagdirirlar nasil olsa her istedimizi yapiyor diye
birde kendi istediklerinden taviz verme,taviz tavizi dogurur
Ayni apartmanda oturunca olmuyor kendimi zorunlu hissediyorum bu huyumu degistiremedim gitti yavvv((

Sende onun anasina 2 haftada bir git.
Ya da her gun gitme 2 gunde bir gitme. Haftada bir defa git mecbur degilsin sonucta altli ustlu oturunca her gun gormeye.

Biraz da siz sert olun tavrinizi koyun bence.

Tesekkürler, cok dogru konustunuz. Ama gitmesem kavga olacagindan korkuyorum. Huzurum iyice kacmasindan korkuyorum ....uffff yaaaa benim su fedakarlik yapim yok muuuu yedi bitirdi beni. Cok sorumlu hissediyorum kendimi

Tesekkürler
Hehe birde sirrini bize söylese annen :)

Cok tesekkür ederim yorumunuz icin.
Dediklerinizi aklimda bulunduracam. Kimselere derdimi anlatamadim. Hep icime atiyorum. Burda sizinle paylasarak bir nebzede olsa rahatlatiyor beni.
Cok sagolun...

Aynen ((( Huzur ararken düstügüm duruma.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…