cok mutsuzum evlilik bana göre degilmis:(((

Blume15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2015
35
9
37
Merhaba arkadaslar, üc aylik evliyim. Esimin ailesiyle altli üstlü kaliyoruz.
Ilk tanistigimizda demistin ona bunu istemedigimi karsi ciktim ama nafile kendi annemin ve cevremin sözüne bakarak iyi yönleri göz önünde bulundurarak kabul ettim. Simdi ise korktugum basima geldi hic rahat degilim gözleri sürekli üzerimizde. Hergün yanlarina gitmem gerek. Ve böyle seyler hic bana göre degil!
Ben asiri derecede kendi anneme bagliyim. Onun annesini daha sik görmem icimi acitiyor!Biz annemle cok zorluklar cektik hayatta. Aramizda kalin bir bag var. Bunu da esim aslinda biliyor. Ama yine de fedakarlik yaptim ve kabul ettim onun sehirine tasindim arabayla 30 dk. belki dedim ben onlarin ailesiyle yasamayi kabul edersem o da beni anneme gidip gelmemde serbest birakir. odun degildir sonucta dedim kendi kendime. yanilmisim arkadaslar. Anneme cok sik gidiyormusum (haftada 2kere) her iki haftaya bir gidecekmisim. Ben o eve gelin gelmisim ona göre davranmaliyimisim bla bla
Cok gücüme gitti bu sözleri ve kavga ettik simdi ise ben ondan, ailesinden hatta kaldigim bu yeni sehirden bile tizkindim. zaten zorluk cekiyordum simdi tamamen mutsuzum(( nasil olurda elin oglu, anamla görüsmemi kisitlar!!!
Canim annacim babam denecek o adam tarafindan terk edilidi 7 sene önce!!!
Biz anamla ne acilar cektik. Ve hala cekiyor! Onu zaten cok özlüyorum. Annem benim en yakin arkadasim !!!!
Zaten biraz da o beni ikna etmisti evlememe. Simdi damadinin lafini duysa!!! O kadar pismanim ki onunla evlendigime!!! Resmen terk etmek geliyor icimden!

çok üzüldüm allh yardımcın olsun

Altlı üstlü oturmak değil annenizden kopamamanız sorununuz

Ayrı bir hayatınız olduğunu kabul edip iki aileye de mesafeli olun ve kendinize başka meşgaleler bulun

Daha yeni evlisin..zamanla yerine oturur tüm taşlar..

Kocanın gonlunu hoş tutarak tatlı dille her istediğini yaptırabilirsin..

Ne bilim blki yanlış düşünüyorum ama haftada ıkı kere gıtmeye ben olsam üşenirdim..

Haftada 1kere sen gıt..1 kere annen gelsin..
Evliliğin ilk aylarında anneye özlem dorukta yaşanıyor bılıyorum..bende yaşadım..

Ama zaman sonra kendi kocan..kendi çocuğun herşeyden önemli oluyor..

Zamanla düzelir hersey❤ sıkma canını

ufff su muhabbet benı cılgın edıyor yaa bıze geldın bıze uyacaksın ıyıymıs sana gene ıkı haftada bır gıot dedıler bana cok sevgılı kayın valıdem sen artık bıze geldın bıze uyacaksın babanın evıne ıkı sene de bır gıdeceksın dedı ben de kusura bakma bılet paramı oğlun vermıyo sen de vermıyorsun dedım daha da bırsey dıyemedı ama tabı arkamdan görumcelerle atıp tutulmuss baya

demek sen o eve gelin gelmişsin.. umarım bu tavrını baska konularda da sergilemiyordur.
ama sadece bu konuda böyle davrandıysa belki de gerginlikle söylenmiş bir sözdür,konusarak ikna edebilirsin

Anneme cok sik gidiyormusum (haftada 2kere) her iki haftaya bir gidecekmisim. Ben o eve gelin gelmisim ona göre davranmaliyimisim

Şu zihniyetten nefret ediyorum ya. O zaman o senin annenin evinin altına tasinsaymis. O hergün görüyor annesini. Sen haftada iki kere. Ona ne oluyor ya ? Tabiki gideceksin annene. %100 haklısın bu konuda. Taviz verme istediği kadar tartissin. Sen gelin!!sin madem o da damat. O da senin kuralina uyacak. Senin gitmeni istemiyorsa o da annesine 2 haftada bir gitsin ve durum esitlensin bu zaman.

BDV'den hiçbir şey öğrenmediysem şunu öğrendim kocaların odun çıkma potansiyelini hiçbir zaman hafife almayacaksın.

Bak bı Sak'ın ol,Haklısın ,ama Hakk'ını bu şekilde değil daha akıllıca ustaca alacaksın,lütfen,elin oğlu değil eşin,hayat arkadaşın,bızım tanıdık tanıdık gelını aynı bonaya Alacak,aynen şöle dedım,sen delımısın kadın,kalan ömrünü gelinle uğraşarak geçircen,mılletın çok boş baktı var anladım,Aldı gelını,kapısını açmıyor gelın ,gıden gelınede alan ailelere de akıl yok,

ailesinde sorun yaşayanlar genelde birbirlerine daha düşkün ve bağlı olur anne kız veya oğlu yani. bu yüzden her yeni evliden daha fazla üzülür hatta acı çeker evlenince. seni çok iyi anlıyorum. evliliğin çok yeni öfkeyle kalkma sabırlı ol. annene hafta da 2 yine git ama eşini tatlı tatlı ikna et arkandan kv dolduruşuna gelmesini engellemiş olursun aranı da iyi tutmuş olursun. sana dediği şeyleri şuan yediremiyorsun kendine biliyorum ama sevdiğin adama her anlamda güveniyorsan hatasız kul olmaz diye bak büyütme biraz böyle dene bakalım ne olacak

Nedir bu erkeklerin sen bize geldin zihniyeti anlamıyorum. Kimse kimsenin ailesine dahil olmuyor iki kiş ortak bir amaç etrafında aile kuruyor. Ben baştan uyarmıştım senin ailene gelmedim sakın bana ailem dayatması yapma gider boşanırız demiştim. İyiki demişim en azından ordan yırtmıştım. Ben olsam bu dayatmalara katlanmam siz nasıl yaparsınız bilmem tabi.

Bence de tartışarak gerginlikle çözülmez bu konu.aklini kullanarak evet hayatım tamam aslanim buyur Birtanem diyerek borunu ottureceksin.tatli dille halledebilecegini düşünüyorum. Sen benim başımın tacisin annen benim anam diyerek bildiğini okuyacaksin.asla kavga konusu yapma annene gitme konusunu.boyle yaparak zaten gitmenin yolunu açarsin gitmek tabiki en doğal hakkın kimsenin engel olmak haddi olamaz ama biraz oyunu kuralına göre oynarsan huzurun da kaçmaz.

Baslarim gelinlige ya. Biz evleniyoruz diye esya muamelesi görmek zorundamiyiz ya. Istedigini yapabilirsin esin de sana ayak uydurmak zorunda. Kafasini duvara süretesin geliyor bu laflari duydukca.
Ilk zamanlarda beni de cok bunaltiyorlardi, yürümeye bile cikamiyordum disari, görümcemi cagirip cikmaliymisim. Bu lafi duydugum zaman pjamalarla attim kendimi disari yürümeye kareli kareli..Ilimli olmaya calisan esimdi ailesine karsi ama simdi hersey degisti.
Evlilikte zamanla yerine oturan taslar vardir. Bunu biraz görebilirsin aslinda öncesinden. evlilige alisma sürecinde sorun cikar. Kimse nasil davranacagini bilemez.
Ilk bir sene ailesi bizi cok yipratti, buna saygili olmak adina izin verdik. Artik hicbirsey duymuyoruz, hersey normale döndü. bizim d kurallarimiz var. Esim de zamanla ailesinin yanlislarini gördü. Zamanla anlasiliyor. Zaten caylaktik ilk zamanlar. Biz düzeldik, sizin icin de pekala mümkün bu durum. Simdi o zamanlar icin üzülüyorum kayip diye. Ama böyle böyle olgunlasiyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…