Kızlar nasılsınız? Buraya yazmak beni birazda olsa rahatlatıcak lütfen okumadan geçmeyin. 2 ay önce göğsüm ağrıyor diye kalp ekosu çektirdim bir sorun çıkmadı fakat bu eko işleminden sonra sürekli aort damarım seyirmeye başladı resmen kalbimin kan pompaladığını duyumsuyorum fakat heyecanlandığım vb. durumlarda kalp atışlarımı eskisi gibi güçlü hissedemiyorum sanki vurulmuşum gibi ve bazen uyurken de kalbimin vücudumu sarsmasıyla uyanıyorum, uyanmak için kendimi zorluyorum resmen, gitmediğim branş konuşmadığım doktor kalmadı herkes bu işlemin bir yan etkisi olmadığını sorunun psikolojik olduğunu söylüyor fakat ben bu işlemden önce hiçbir şekilde böyle sorunlar yaşamıyordum. Her gün ağlıyorum eski enerjim kalmadı artık çok mutsuzum. Resmen bu işlemden sonra eski hayat enerjim kalmadı, sağlam psikolojimi kendim bozdum nerden yaptırdım bu işlemi dedim. Belki sizde kafana takma diyeceksiniz bilmiyorum ama takılmayacak gibi değil çünkü kafama takmasamda vücudumda belirtiler oluyor. Burda sizlerle konuşursam belki biraz da olsa rahatlarım. Okuduğunuz için teşekkür ederim şimdiden kızlar bana önericek fikirleriniz varsa lütfen yazın birileriyle konuşmaya çok ihtiyacım var...