Çok mutsuUmmm.. Bana akıl verin nolursunuz bi bakın

162 tipik Türk kadını boyu ve gayet normal.. Biz de sırığız bu sefer de benim boyumla dalga geçiyolar deve diye. Insanlar hep açık arar. Sen nasıl mutluysan öyle yap.

Gerçekten yaşıma göre çok olgun biriyim hiç aklınıza söyle bişey 2 çocuk annesi ama kendi hala çocuk demeyin gerçekten bi çok insan beni çok kıskanıyor çünkü çocuklarıma çok iyi bi anne eşime çok iyi bi eş oldugum için. Ama gerçekten içünde bastıramadıgıö kimseye anlatmadıgım ama en sonunda buraya yazmak istedigim dertti benim için burdada söylenen sözler benim kendime gelmemi sagladı gerçekten çok teşekkürler hepinize
Rica ederim eger birazcikta olsa kendi kendinizi dinleme ve sorgulamada ise yaradiysa ne mutlu bana

Evet gercekten mutsuzum çünkü boyumu kısa buluyorurum.. 1.62 boyum var 67 kiloyum dün misafirlige gittik herkes uzun boylu ben aralarında küçücük duruyorum yerimden kalkmayı bile hiç istemedim zaten eşime sıkıldım kalkalım dedim 2 tane de kızım vAr onların peşinde dolasmaya bile kalkamadıö çünkü millet başkalarıyla kıyaslamasın diye belkide bu sorunum yeni evlendigimde eşimin kaynanamın görümsemin bana boyumla ilgili lakap takmasındandır bilmiyorum ama cok mutsuzum.. Bilmiyorum bunu kimseye acılamıyorum ilk defa buraya yazdım bi akıl verin uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekürler
162'nin nesi kisa yav?

sevgili konu sahibi arkadaşım burdaki asıl sorun senın kayınvalıden ve gorumcelerınde .öyle saçma sapan konuşarak seni tamamen komplekse sokmuşlar.kıskandıkları için bile olabilir.düşün eğer onlar demeseydi aklına bile gelmezdi bu düşünceler.onlarla pek muhatap olma ve hiç takma derim .o kadar rahatsız oluyorsan da topuklularla dolaş :KK66: boyum kısa diye giyiyorum sanarlar şeklinde bir düşüncen de olmasın.hayat kimin ne düşündüğünü takmayacak kadar kısa.

Ben de 162 boyundayim. Esim de 187 boyunda..hiiicc de komplex yapmiyorum..beni begendi ki evlendik..niye boyumu komplex yapim ki..istese benden uzunuyla evlenirdi, demek ki benim de iyi baska yonlerim var

X