- 2 Kasım 2014
- 830
- 381
-
- Konu Sahibi Ayseelif1994
1.58 boyla 70 kilo bir ben var bende içeri ama her daim mutluEvet gercekten mutsuzum çünkü boyumu kısa buluyorurum.. 1.62 boyum var 67 kiloyum dün misafirlige gittik herkes uzun boylu ben aralarında küçücük duruyorum yerimden kalkmayı bile hiç istemedim zaten eşime sıkıldım kalkalım dedim 2 tane de kızım vAr onların peşinde dolasmaya bile kalkamadıö çünkü millet başkalarıyla kıyaslamasın diye belkide bu sorunum yeni evlendigimde eşimin kaynanamın görümsemin bana boyumla ilgili lakap takmasındandır bilmiyorum ama cok mutsuzum.. Bilmiyorum bunu kimseye acılamıyorum ilk defa buraya yazdım bi akıl verin uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekürler
Aaa ne kadar ayip yaaa!! Sana bir sey deyim mi seni cekememislerCok teşekkür ederim eşimin boyuda o kadar uzun degil aslın da 1. 75 falan ama görümcem kaynanam kaynım uzunlar benim ailemde uzun ama ben biraz kısayım daha 21 yaşındayım çok küçük evlendim yurtdışına gelin geldim o zamanlar biraz ezildim tarla faresi bile dedile ben de şu an kendime hiç güvenim yok
Çok tatlısın.. Tşk.1.58 boyla 70 kilo bir ben var bende içeri ama her daim mutlukendimi seviyorum minyon tipimi seviyorum kocisimin bal pıtırcığı, minik kuşu, fındık kurdu, tospiki olmayı seviyorum. şükürler olsun bugünüme yarınıma bence sende çok kafaya takma canım mutlu ol. belkide senin boyun uzun değildir ki bana göre selvi boylusun başka marifetlerin vardır
Evet bir zamanlar öyleydi ama artık bende büyüdüm artık eski ben yok şimdi ise çok mutluyuz sadece izleri yok etmeye çalışıyorum dahada mutlu olucam inşallahAaa ne kadar ayip yaaa!! Sana bir sey deyim mi seni cekememislerinsan cekemedigine kiskandigina boyle davranir. Kendine olan.guvenini bitirmeye calismislar ve de basarmislar! Kendini topla kendine guven once. Ve dediğim gibi once kilo ver biraz. Ayni zamanda da elindeki imkanlar dahilinde kendine bak. Alimli bakimli olmak senin elinde. Daha yasinda.cok kucuk. Kucuk yasta gelin alip ezmeye kalkmislar kendilerince! Acimasiz insanlar!
İnşallah şu kilolar gidince mutlu olucamBoyun kisa.degil Turk standartlarina gore :) sadece kilon fazla biraz. Ben 166 boy 54 kiloyum bence bi 10 kilo ver ve biraz da topuklu giy fistik gibi olursun. Ben topuklu giyince kendimi gayet uzun buluyorum zayif oldugum icin. Zayiflamani tavsiye ederim. Ondan sonrasında kendine guvenin gelecektir zaten
İnsallah canim.İnşallah şu kilolar gidince mutlu olucam
Çok teşekkür ederim amin inşallahBunları duyduğuma çok sevindim kolay olmayacak ama kolay olsaydı imtihan olmazdı eminim harika cocuklar yetiştireceksiniz, ALLAH yardımcınız olsun:)
dediğiniz gibi sizi kaynananız ve görümceniz etkilemiş maalesef. ama buna engel olmalısınız. siz kendinizi sevin yeter kimsenin böyle canınızı sıkmanıza izin vermeyin derim ben. ayrıca boyunuzda gayet iyi aynı boydayız ama sanırım biraz kilonuz var affınıza sığınarak söylüyorumEvet gercekten mutsuzum çünkü boyumu kısa buluyorurum.. 1.62 boyum var 67 kiloyum dün misafirlige gittik herkes uzun boylu ben aralarında küçücük duruyorum yerimden kalkmayı bile hiç istemedim zaten eşime sıkıldım kalkalım dedim 2 tane de kızım vAr onların peşinde dolasmaya bile kalkamadıö çünkü millet başkalarıyla kıyaslamasın diye belkide bu sorunum yeni evlendigimde eşimin kaynanamın görümsemin bana boyumla ilgili lakap takmasındandır bilmiyorum ama cok mutsuzum.. Bilmiyorum bunu kimseye acılamıyorum ilk defa buraya yazdım bi akıl verin uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekürler
Teşekkür ederim güzel yorumunuz içindediğiniz gibi sizi kaynananız ve görümceniz etkilemiş maalesef. ama buna engel olmalısınız. siz kendinizi sevin yeter kimsenin böyle canınızı sıkmanıza izin vermeyin derim ben. ayrıca boyunuzda gayet iyi aynı boydayız ama sanırım biraz kilonuz var affınıza sığınarak söylüyorumbelki sizinde kısa hissetmeniz kilonuzdan kaynaklı olabilir. ama her ne olursa olsun siz sevin kendinizi kıyaslamayın kimseyle. Her insan "biricik" tir
Evet biraz kambur duruyorum çünkü çocuk arabasını iteklesigin için sürekli bi 2 tane daha agır oluyor bazen dik durmaya çalışıyorum ama bi zaman sonra tekrar aynı duruyorumDuruş bozukluğundan kaynaklanan 2-3 cm kayıp varsa pilates yaparak bunu geri kazanabilirsin. Ayrıca pilatesle duruşun dikleşir daha uzun görünürsün. Bilmediğin bir konuysa bir araştır derim. Spor hem sağlık hem de sana mutluluk verir.
Ayrıca boyun normal, halt etmiş onlar sakın önemseme böyle sığ kafaları.
Ama hayat bu, her şeye hazır olmalıyız.Çok şükür sana katılıyorum hayatta çok zorlu şeylerde yaşadım işte o yaşadıgım şeylerden dolayıda böyle takıntılı ve özgüveni eksik biri oldum
Evet gerçektende öyle burda herkes çok uzun boylu nadiren var aralarında kısa boylular.ama gerçekten kıyafet önemli teşekkürler bilgileriniz içinyurtdışında gelinmişsiniz çok normal onların içinde öyle hissetmeniz çünkü gerçekten oranın insanları iri yapılı ve uzun boylu.. siz kesinlikle bizim ülkemize göre normal bir boydasınız ve hatta iyi bile sayılırsınız birçoğuna göre.. benim de boyum 163 kilo 55 ..sporcuyum,fizigim orantılı.. siz de kesinlikle spor yapın.fiziginizin orantıları çok önemli çünkü.
çok uzun boylu samimi arkadaşımın yanında kendimi kötü hissederdim önceden ama artık takmıyorum bile.şimdi o biraz daha kısa olmak istiyorumursadıkça daha çok psikolojiniz etkilenir. kıyafet tüyoları var uzun göstermek adına o tarz giyinebilirsiniz. benim en çok begendiğim mesela ispanyol paça pantolonun altına topuklu giymek :)hem uzun ve zarif gösterir hem de kimsecikler bilmez pantolonun altında kaç cm yopuklu oldugunu pantolonun paçaları uzun olacak ama..
uzun çizgili kıyafetler giyinmek mesela o da uzun gösterir(kesinille yatay çizgili giyinmeyin)... dedigim gibi sporunuzu yapın, vücut hatlarınızın kıvrımlarını ortaya çıkarın ve güzel giyinin. o zaman emin olun sizin o özgüveniniz karşısında kimse bişey diyemeyecektir. kesinlikle diz altında ya da bileğin hafif üstünde duran pantolonlar,kapri yada bermudalar,şortlar giyinmeyin onlar da kısa gösterir. ha bir de bilekten bağlamalı ayakkabılar da giyinmeyin o da çok kısa gösterir. nerden mi biliyorum ? kafaya taktıgım dönemlerde çok okumuştum bu bilgileri internetlerden