- 20 Temmuz 2013
- 40
- 8
-
- Konu Sahibi Ayseelif1994
Teşekkür ederim 2. Kızımdan sonra kilo aldım ama vermeye çalışıyorum 75 dim 67 ye düştüm dahada zatıflıycam
TesekkürlerBence normal,kompleks yapmama gerek yok,idealsin
Tamm verdiginiz tavsiyelere uyucam teşekkürler75 den 67 ye duşmen super olmuş bu arada vücuduna gore giyinirden daha uzun boylu gorunebilirsin .. Yuksek bel pantolonlar omuzdan askılı uzun kulplu çantalar ve uzun sac her zaman ekstra boy katar..:) birde tabiki topuklu ayakkabılar ince topuk giyemiyorsan kalın ama yuksek topuklu ayakkabı bilabilirsin :)
Dogru söylüyorsunuz. Bende artık sizin gibi düşünücem teşekkürler güzel sözleriniz içine benimde boyum 1.61 ama hiç dert etmedim bu zamana kadar.hatta kendimi manken gibi bile hisediyorum arada.şaka yapmıyorum gayet ciddiyim.hem boyu takıntı haline getirenleri anlayamıyorum malesef.benim kuzenler veya tanıdıklarımdan bir çoğu bunu adeta dert haline getiriyor ama ben anlamıyorum onları.o yüzden sende takma.kısa boylular uzun olmak ister,uzunboylular kısa olmak.bu hep böyle devam edecektir.
Evet özgüven çok önemli bendede o çok azaldı ama kendime çekidüzen vermem gerekiyor artıkCanım benim boyum da 1.62 gayet normal bir boy. Eşinle aranda da pek bir fark yokmuş. Kendini kısa ya da uzun hissetmen yanindakilerle alakalı. Benim bir arkadaş grubum var mesela hepsi benden kısa yanlarında gezerken kendimi dev gibi hissediyorumbence boyumuz gayet normal ozguveninizi yitirmeyin. Yalnız bir kaç kilo verseniz sizin için daha iyi olur
Ozguveniyle albenisini fiziksel özelliklerinin ötesine taşıyan bir sürü kadın tanıdım. Bence özgüven fizikten daha önemliEvet özgüven çok önemli bendede o çok azaldı ama kendime çekidüzen vermem gerekiyor artık
Evet bencede yorumlar için çok saolun beni gercekten çok motiveettinizOzguveniyle albenisini fiziksel özelliklerinin ötesine taşıyan bir sürü kadın tanıdım. Bence özgüven fizikten daha önemli
Çok güldüm ya saolunOncelikle kendine guvenmelisun kendini sev. Cok sukur sagliklisin yuruyorsun. Hem ne demis atalarımız' bodur tavuk her dem pilic.'
Teşekkür ederim öncelikle gerçekten bu düşünceyi kafamdan atmaya çalışıyodum sürekli düşündükcede şükürler olsun Allahım beni affet diyen biriyim ama artık kendimle barışık biri olucam çocuklarım için bir çok şeye katlandım onlar için yaşamaya devam edicemBelliki bu durum sizi çok üzüyor ama yanlış düşünüyorsunuz, benimde boyum ayni ve bana da bazen olur özellikle yanında uzun arkadaşım varsa ama sonra hemen kendimi uyarırım veren Allah ya alırsa bu memnuniyetsizligim yüzünden ya yürüyecek bacaklarım olmasa diye sende öyle düşün bak nur topu gibi iki evlat dünyaya getirdin demek boy engel değil kalk ve dimdik yürü onlarla ilgilen....
Gerçekten yaşıma göre çok olgun biriyim hiç aklınıza söyle bişey 2 çocuk annesi ama kendi hala çocuk demeyin gerçekten bi çok insan beni çok kıskanıyor çünkü çocuklarıma çok iyi bi anne eşime çok iyi bi eş oldugum için. Ama gerçekten içünde bastıramadıgıö kimseye anlatmadıgım ama en sonunda buraya yazmak istedigim dertti benim için burdada söylenen sözler benim kendime gelmemi sagladı gerçekten çok teşekkürler hepinizeBence boyun normal kendinizle barisik olun Allah herkese farkli ozellik vermistir , boy devedede var ama yuku esek ceker afedersiniz...iki cocuggunz var bence cocuk degilsiniz artik ustunuzden atsaniz bu sorunu
Zayıflamaya çalışıyorum sanırum zAyıflatsam kendime daha fazla güvenicem çok teşekkürler yorumlar içinSanırım herkes aynı şeyi söylemiş. Sizin boyunuz kısa değil kilonuz fazla. Hem boyunuzun uzaması mümkün olmadığına göre kendinizle barışın. Bir ömür böyle geçer mi? Siz kendinize güvenin önce bu hareketlerinize yansır zaten. Milletin çenesi ancak o zaman kapanır.