- 29 Nisan 2015
- 227
- 51
-
- Konu Sahibi Ayseelif1994
Evlenmeden önce böyle takımtım yoktu işte söylenen sözler yüzünden kompleks yaptım ve dün bunun daha çok farkına vardım misafirlikte ayaga bile kalkamadım biliyorum rabbime şükürler olsun ama hep aklımın kösesinde işte ama rejim yapmaya karar verdimÇok küçük evlenmissin gurbet ele gitmissin iki de çocuğun var ve o kadar gencsin ki tek sorunun bu olsun boyunda normal kompleks yapma kendine milletin ağzı torba değil buzemiyorsun ama takmamayi ogrenebilirsin.
Çok şükür sana katılıyorum hayatta çok zorlu şeylerde yaşadım işte o yaşadıgım şeylerden dolayıda böyle takıntılı ve özgüveni eksik biri oldumBaşlıgı okurken ciddi bir sorun var zann etdim. Keşke hepimizin tek derdi bu olsa
Teşekkür ederim zaten sürekli yürüyüş yapıyorum.kilomada dikkat edicegimE ben 157 yim. Ben oleyim o zaman.
Biraz kilo fazlaliginiz var sadece o kadar. Fazla kilolari verip, sporunuza bakiminiza önem verirseniz, hem ozguveniniz gelişmiş olur hem de ileri geri konuşamazlar.
Onlar için değil kendiniz için yapın .
Kusura bakma ama başlığı görünce önemli sandım Allah ne imtihanlar veriyor insanlara evli çocuklu bayansın şükretmekten baska çaren yok estetiği yok çünkü.Evet gercekten mutsuzum çünkü boyumu kısa buluyorurum.. 1.62 boyum var 67 kiloyum dün misafirlige gittik herkes uzun boylu ben aralarında küçücük duruyorum yerimden kalkmayı bile hiç istemedim zaten eşime sıkıldım kalkalım dedim 2 tane de kızım vAr onların peşinde dolasmaya bile kalkamadıö çünkü millet başkalarıyla kıyaslamasın diye belkide bu sorunum yeni evlendigimde eşimin kaynanamın görümsemin bana boyumla ilgili lakap takmasındandır bilmiyorum ama cok mutsuzum.. Bilmiyorum bunu kimseye acılamıyorum ilk defa buraya yazdım bi akıl verin uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekürler
Uzun boy yaşlı göstermez yüz hatları kilo ve cilt yaşlı gösteri saçma.Benim boyumda uzun bende kisa olmak isterdim nasil guzel citi biti biz ise kocaman hem uzun olanlar yasindan buyuk gösteriyorlar neden dert ediyorsun ki senden kisa olanlarda var bence boyun normal
Evet gercekten mutsuzum çünkü boyumu kısa buluyorurum.. 1.62 boyum var 67 kiloyum dün misafirlige gittik herkes uzun boylu ben aralarında küçücük duruyorum yerimden kalkmayı bile hiç istemedim zaten eşime sıkıldım kalkalım dedim 2 tane de kızım vAr onların peşinde dolasmaya bile kalkamadıö çünkü millet başkalarıyla kıyaslamasın diye belkide bu sorunum yeni evlendigimde eşimin kaynanamın görümsemin bana boyumla ilgili lakap takmasındandır bilmiyorum ama cok mutsuzum.. Bilmiyorum bunu kimseye acılamıyorum ilk defa buraya yazdım bi akıl verin uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekürler
çok teşekkür ederim hiç de yanlış anlamıyorum aksine çok haklısınız yorumunuz için saolunBoyunuz kısa değil olsa bile bu sizin elinizde değil. Ne uzun boyun çaresi var ne kısa boyun.
Bunlar klişe sözler olabilir ama insanlar boylarından şikayet ettiklerinde boyunlarını önlerine eğip düşünmeliler. Yürüyemeyen, atakları , kolları olmayan, bebeklikten gelişim geriliği yaşayan v.s kardeşlerimizden çekinerek yazmalılar.
Kızıyorum elimde değil böyle konulara. Teselli etmek gelmiyor içimden.
Abla olarak görün beni ve sitemimi yanlış algılamayın. Niyetim incitmek değil algınızı açmak.
Elbette bunları sizde biliyorsunuz ancak hatırlatmak, aradaki kalabalıktan çekmek önemli.
Onu size kompleks yaptıran insanların terbiyesizliği. İnsan anatomisiyle dalga geçilmez. Bu kişiliksizliktir.
Sizde bu kişiliksizliğe cevap vermiş oluyorsunuz bir nevi böyle yaparak.
Çıkarın aklınızdakileri.
Sağlık probleminiz yoksa kilo verin. Bu sizin elinizde işte.
Evet gercekten mutsuzum çünkü boyumu kısa buluyorurum.. 1.62 boyum var 67 kiloyum dün misafirlige gittik herkes uzun boylu ben aralarında küçücük duruyorum yerimden kalkmayı bile hiç istemedim zaten eşime sıkıldım kalkalım dedim 2 tane de kızım vAr onların peşinde dolasmaya bile kalkamadıö çünkü millet başkalarıyla kıyaslamasın diye belkide bu sorunum yeni evlendigimde eşimin kaynanamın görümsemin bana boyumla ilgili lakap takmasındandır bilmiyorum ama cok mutsuzum.. Bilmiyorum bunu kimseye acılamıyorum ilk defa buraya yazdım bi akıl verin uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekürler
Teşekkür ederim 2. Kızımdan sonra kilo aldım ama vermeye çalışıyorum 75 dim 67 ye düştüm dahada zatıflıycamCanım senin 50 52 kilo olman gerek boyuna gore doğru oran bu boyun kısa değil hic dert etme biraz kilon var sadece benim boyum da 1.65 kilom 54 kız kardeşim 1.85 ve ondan daha güzel fiziğim oldugunu herkes söylüyor .. Kardeşim topuklu ayakkabi giyemiyor ama ben giydigimde güzel duruyor .. Kısa boylu falan da değilsin