Çok mutsuUmmm.. Bana akıl verin nolursunuz bi bakın

Çok küçük evlenmissin gurbet ele gitmissin iki de çocuğun var ve o kadar gencsin ki tek sorunun bu olsun boyunda normal kompleks yapma kendine milletin ağzı torba değil buzemiyorsun ama takmamayi ogrenebilirsin.
Evlenmeden önce böyle takımtım yoktu işte söylenen sözler yüzünden kompleks yaptım ve dün bunun daha çok farkına vardım misafirlikte ayaga bile kalkamadım biliyorum rabbime şükürler olsun ama hep aklımın kösesinde işte ama rejim yapmaya karar verdim

Kusura bakma ama başlığı görünce önemli sandım Allah ne imtihanlar veriyor insanlara evli çocuklu bayansın şükretmekten baska çaren yok estetiği yok çünkü.
Ben kızıyorum böyle basit seylere dert diyene

eşinin ailesi ağır terbiyesiz.
türk standartlarında bir kadınsın boy olarak. kilon biraz fazla evet.
ama bu seninle dalga geçmelerini gerektirmiyor tabi ki.
sen hiç umursama öyle terbiyesizleri, sen de onlara laf sok.

bence boyun normal. türk standardı 160..üstündesin yani
biraz daha kilo ver sağlığını kaybetmeden ve laf edenlere k.çnla gül geç...
onların da Allah bilir tek boyu vardır başka bişi yoktur..

Bende 1.60 im. Hic de kisa oldugumu düşünmüyorum. Hatta etrafındaki kadinlara göre uzun bile sayilirim. Esim 1.90 nin ustunde kusurati unuttum simdi. Dusun yani farki.. hic de sorun etmiyoruz ne var bunda anlamadim

ortalama türk kadını boyuna sahipsiniz.
çoluğa çocuğa karışmışsınız bu takıldığınız şeye gerçekten şaşıyorum.
derdiniz yok sanırım Allah da vermesin ama bir dünyanın haline bakarsanız aslında bunun bir dert olmadığını belki anlarsınız.

Boyum 1.62 ve kısa olduğumu düşünmedim hiçbir zaman. Bence kilo vermelisin. Kilo insanı kısa gösterir.

Boyunuz kısa değil olsa bile bu sizin elinizde değil. Ne uzun boyun çaresi var ne kısa boyun.
Bunlar klişe sözler olabilir ama insanlar boylarından şikayet ettiklerinde boyunlarını önlerine eğip düşünmeliler. Yürüyemeyen, atakları , kolları olmayan, bebeklikten gelişim geriliği yaşayan v.s kardeşlerimizden çekinerek yazmalılar.
Kızıyorum elimde değil böyle konulara. Teselli etmek gelmiyor içimden.
Abla olarak görün beni ve sitemimi yanlış algılamayın. Niyetim incitmek değil algınızı açmak.
Elbette bunları sizde biliyorsunuz ancak hatırlatmak, aradaki kalabalıktan çekmek önemli.
Onu size kompleks yaptıran insanların terbiyesizliği. İnsan anatomisiyle dalga geçilmez. Bu kişiliksizliktir.
Sizde bu kişiliksizliğe cevap vermiş oluyorsunuz bir nevi böyle yaparak.
Çıkarın aklınızdakileri.
Sağlık probleminiz yoksa kilo verin. Bu sizin elinizde işte.

Birde uzun boy yaşlı gösterir kısa boy gençliktir v.s olan yorumlar var. Bunlarda gereksiz. Böyle teselli olmamalı. Bazı kişiler cilt ve kemik yapıları nedeniyle ve hatta bazen giyim ve bakımdan kaynaklı yaşını daha çok gösterir bazıları göstermez. Evet minyon olunca daha genç gösteriyorsun burası doğru ama yinede bu şekilde teselli bulmak gereksiz.
Her boyun, her fiziğin ayrı bir özelliği var.
Sağlık problemi olmadığı sürece kişiler zayıf olmalı, bakımlı ve kendine güvenen bir insan olmalı. Ha birde tabi beyni geliştirebildiği kadar geliştirmeli :) Gerisi teferruat.

Ben de kısa olmak isterdim. Kilom çok yok ama olsa iri yarı oluyorsun olmasa çubuk gibi oluyorsun kadınsı olmuyor. Ayrıca boynumuza göre Erkek bulmak çok zor

Hepinize gerçekten çok telekkür ederim Allah dert vermesin halime gerçekten şükrediyorum bende günah işledigimin farkındayım ben insanların dış görünüşübe laf seöyleyenlere çok kızarım çünkü Allah yarattı.ama elimde olmayan bi şekilde kafama takıyorum ama artık takmıcam şükürler olsun herşeyim tam bunu eksiklik olarak görmüyorum ama insanların yüzünden böyle düşünüyordum

Ç
çok teşekkür ederim hiç de yanlış anlamıyorum aksine çok haklısınız yorumunuz için saolun

Canım senin 50 52 kilo olman gerek boyuna gore doğru oran bu boyun kısa değil hic dert etme biraz kilon var sadece benim boyum da 1.65 kilom 54 kız kardeşim 1.85 ve ondan daha güzel fiziğim oldugunu herkes söylüyor .. Kardeşim topuklu ayakkabi giyemiyor ama ben giydigimde güzel duruyor .. Kısa boylu falan da değilsin

Teşekkür ederim 2. Kızımdan sonra kilo aldım ama vermeye çalışıyorum 75 dim 67 ye düştüm dahada zatıflıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…