• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok mutluyum tüm dostlar ama çokkkkkkkkkkkkkkkkkk

lisbeliz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
27
8
3
50
selam tüm güzel arkadaşlar 2 tane çocuğum var ve ikincisi 9 aylık.ilki 2.5 yaşında. 39 yaşındayım. dolu selülitim ve çatlaklarım vardı.göbeğim ve sarkmış gögüslerim. fitfiz studyoya gittim.2. ayım . vibro pilates yapıyorum.truevibe ve aletli pilates. truevibela şu an uçuyorum vucudum mukemmel kıocam gözlerini benden alamıyor. şiddetle tavsiye ediorum hatta muhakkak diorum. bomba bomba..........

Truevibe nedir ? Ilk kez duydum , bakayım hemen .

Sizi de tebrik ederim ne guzel firma girmişsiniz . :KK49::nazar::KK76:

selam tüm güzel arkadaşlar 2 tane çocuğum var ve ikincisi 9 aylık.ilki 2.5 yaşında. 39 yaşındayım. dolu selülitim ve çatlaklarım vardı.göbeğim ve sarkmış gögüslerim. fitfiz studyoya gittim.2. ayım . vibro pilates yapıyorum.truevibe ve aletli pilates. truevibela şu an uçuyorum vucudum mukemmel kıocam gözlerini benden alamıyor. şiddetle tavsiye ediorum hatta muhakkak diorum. bomba bomba..........
fitfiz bu nedir çatlaklarından bunun sayesinde mi kurtuldun

2 ayda bu olduysa 1 yıl sonra adrina lima yı geçersin

tebrik ederim çok azimliymişsiniz :)
Allah çocuklarınızla mutlu sağlıklı ömürler nasip etsin

Back