Çok mu zor arkadaşlar

Skyline10

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
695
675
Kızlar onlısans mezunuyum mat skntı var hıc sevmiyorum yapamıyorum 10 net yapsam bana yetecek ama olmuyor cok uzuluyorumyasım 28 artık atanmak istiyorum Icınde bulunduğum kosullar bana kpss tek care sonucunu veriyor. Aranızda hıc anlamayıpta belli yollar izleyerek mat yapabilen var mı varsa lutfen bana taktık verın cok uzuluyorum matsız 78 aldım en az 87 almam gerek şimdiden cok tesekkur ederım

Konudan hemen sonra soru çözmek lazım çok klişe olacak ama her bir konudan sonra bi sürü soru.youtubda benim hocam var güzel çözüyor soruları. Önlisans için ayrı mıdır bilmiyorum ama. Bi de ara vermemek lazım unutuluyo gerçekten. Çözemediğin soru falan olursa ben yardımcı olurum .

Kesinlikle bol soru bunun çaresi başka yolu yok bence. Ne kadar farklı soru görür ne kadar çok çözersen o kadar iyi. Bende mesela yaparım matematiği ama çok uğraşırım. Islem hatası yaparım. Birazda kendine inan yapamam deme. Istedikten sonra yaparsın. Matematik olmamasına rağmen 78 aldıysan matematik yapsan 90 i zorlarsın bence

COk tesekkur ederım sorunum sadece matematik cok uzuluyorum benim hocama basladım ilyas gunes dua edin ınsaşşah 10 tane yaparım

78 calısmadan aldım inanın sozelı iyidir cok severim ama mat hıc gormedım ınsallah 10 tane barı yaparım cok saolun

Evet ilyas hoca iyiydi bence de. Deneme çözseniz bi de tamamdır inşallah :) hayırlısı olsun

Hocam İlyas Güneş'in tüm videolarını izleyin. Bir de kara kutu yayınlarını çözün birbirini tekrar eden sorularla daha rahat anlarsınız. Aslında sözelciler problemleri çok daha kolay yapar. Benim matematigim iyidir ama problemlerde çok zorlanıyorum mesela çünkü anlamaya dayalı.
Bir de bazı konuları eleyin mesela olasilik 1 soru geliyor diye oturup tüm konuyu çalışmayın süre az kaldı çünkü.
Mutlak değer çok karışan bir konu onu da pas geçin derim ben.Sadece genel özelliklerine bakın.
Matematik de 4 işlem bilgisi olan herkesin yapabileceği çok kolay sorular oluyor kesirler,temel kavramlar,ebob-ekok,denklem kurma,işlem,faktöriyel.
Problemlerden gözünüz korkmasın zoru zor kolayı kolay oluyor. X+Y=12 denkleminde x=12-y diyebiliyorsanız gerisi kolay. Yaş problemlerine ve sayı problemlerini çalışın hız problemlerine,ebob-ekok problemlerine çalışmayın.
Geometri de sadece üçgenlerin genel özelliklerine bakın en zor sorular bile üçgenlerden çıkıyor çoğunlukla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…