COk tesekkur ederım sorunum sadece matematik cok uzuluyorum benim hocama basladım ilyas gunes dua edin ınsaşşah 10 tane yaparımKonudan hemen sonra soru çözmek lazım çok klişe olacak amaher bir konudan sonra bi sürü soru.youtubda benim hocam var güzel çözüyor soruları. Önlisans için ayrı mıdır bilmiyorum ama. Bi de ara vermemek lazım unutuluyo gerçekten. Çözemediğin soru falan olursa ben yardımcı olurum .
78 calısmadan aldım inanın sozelı iyidir cok severim ama mat hıc gormedım ınsallah 10 tane barı yaparım cok saolunKesinlikle bol soru bunun çaresi başka yolu yok bence. Ne kadar farklı soru görür ne kadar çok çözersen o kadar iyi. Bende mesela yaparım matematiği ama çok uğraşırım. Islem hatası yaparım. Birazda kendine inan yapamam deme. Istedikten sonra yaparsın. Matematik olmamasına rağmen 78 aldıysan matematik yapsan 90 i zorlarsın bence
Şenol hoca var birde ona da bakabilirsinCOk tesekkur ederım sorunum sadece matematik cok uzuluyorum benim hocama basladım ilyas gunes dua edin ınsaşşah 10 tane yaparım
Yaparsın yaparsın zaten 5 6 soru çok rahat sorular sevimli bulduğun konulara yoğunlaş ne kadar sevimli olabilirse işte78 calısmadan aldım inanın sozelı iyidir cok severim ama mat hıc gormedım ınsallah 10 tane barı yaparım cok saolun
Onun ilk kitabını bıtırdım cok sukur sımdı ilyas hocaya gectımŞenol hoca var birde ona da bakabilirsin
Amin amin ınsallahhhEvet ilyas hoca iyiydi bence de. Deneme çözseniz bi de tamamdır inşallah :) hayırlısı olsun
Ay hadı ınsallah inan 5 net bile bana mucızeYaparsın yaparsın zaten 5 6 soru çok rahat sorular sevimli bulduğun konulara yoğunlaş ne kadar sevimli olabilirse işte