- 29 Ocak 2015
- 49
- 4
- Konu Sahibi hayal kirikligi
Ona olan sevgimin buyuklugunden istifade etti kisacasi.Bende o gözle bakmadigim için farketmedim.Resmen kor asik olmusum yillardir.Maalesef olan yillarima ve tertemiz duygularima oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm kadinin elimden para alan erkek pek hos degil bu yasta emekli adama yakismiyor
O kadar gencmissiniz ben de dedim 45-50 varsinizdir
Adamin yasi ileri koca kazma kadr oglu var emekli ne diye evlendiniz sasirdim
Hele hele gecmisinizin 20li yaslara dayanmasina da epeyce sasirdim cok cok yanlis olmus bence
adam emekli ve siz kpss hazırlanıyorsunuz ? kaç yaş var aranızda? ayrıca kendini kullandırtma.Slm kizlar! 2.5 senelik evliyim.oncesindede uzun sureli iliskim vardi esimle.Eşimin ikinci esiyim ama ben ilk kez evlendim.Eşimin 25 yasinda oğlu var.Esim emekli ama calismiyor bende kpps ye girdim bekliyorum.Esim devamli kredi çekiyor şuan 60 liraya yakin borcumuz var.bana güveniyor.çocuk ta istemiyor.neymiş oğlundan cekiyomusda soğumuş çocuktan.evlenmeden önce ayri illerdeydik emekli olmamisti ben calisip buna para gonderiyodum her ay.gecinemiyo diye yillarin hatri var diye.bosanmayi düşünüyorum.kullanildigimi hissediyorum.Evlenmeden önce iyiydi ya da ben askimdan farketmiyordum ama evlenince adam 180 derece dondu.Düşünebiliyor musunuz evlilik yildonumumuz benim doğum Günlerim hic hatirlanmadi.Çocuğunun annesi yasiyo ama çocuk okumuyo diye sen eğit sinavini veremesse sen sorumlusun diye ihaleyi bana yikiyor.Arkadaşlar gerçekten biktim kimseye anlatamiyorum sikintimi bana akil verin lütfen.
..tanıştığınızda evli miydi bu amca peki
Maddiyati onemsemiyorum zaten sevgiliyken de adami bakiyomussun senin tarzin o. Evlenmeden once cocuk konusunda nasildi? Yapariz mi diyodu?
Maddiyati onemsemiyorum zaten sevgiliyken de adami bakiyomussun senin tarzin o. Evlenmeden once cocuk konusunda nasildi? Yapariz mi diyodu?
Sonradan gördüm mesajınızı daha 36 yaşındasınız neredeyse sizinle aynı yaşta oğlunun sorumluluğunu da size yıkmaya çalışıyor. Aranızda da baya yaş farkı varmış.
Bence daha fazla sizi kullanmasına izin vermedin , maddi ve manevi olarak.. En başlardan belliymiş zaten olay...
Eşiniz kaç yaşında ?
..tanıştığınızda evli miydi bu amca peki
Ben olsam bosanirdim. Maddiyat falan degil gerekcem. Cunku bir kadin icin anne olmak cok onemli, belki asktan sevdadan daha onemli. Zaten yasin olmus 36, az bi dogurganlik zamanin var. Onu da bu adamin simarikliklariyla gecirme.O konulara girmiyorduk evlenmeden önce.Ama evlilik karari aldigimizda ben hemen çocuk istiyorum dedim kabul etti.sonra.is yok guc yok diyor oğlunu kast ederek biktigini istemediğini söylüyor.yani hep bahane.
Hayatını kendin için yaşa öncelik sen ol bi kere doğuyoruz çalış didin mutsuz ol anne olmana engel oluyo ama para getirmene engel olmuyo çok kızıyorum senin gibi bi arkadasım var gozleri kör kocasına aşık ben buna katlanamayırum diye o arkadasla da artık görüşmüyrum ..O konulara girmiyorduk evlenmeden önce.Ama evlilik karari aldigimizda ben hemen çocuk istiyorum dedim kabul etti.sonra.is yok guc yok diyor oğlunu kast ederek biktigini istemediğini söylüyor.yani hep bahane.