cok mu kotuyum yoksa

Gerçekten yüreğine su serpiyorsunuz .Acaba dedim materyalist tavirla mi yaklasiyirum . Gerçi bu güne kadar duygusal yaklastimda nevoldu somuruldum.Çocuk kendini ajite ediyor babasina annem eve yiyecek almiyor bisey yspmiyor diye bütün gün benimle evde .O da ayri bir psikolojik vaka doğru dürüst arkadasi yok.üzülüyorum kendisine ama bazen öyle gereksiz yere fevri cikislari varki kiriliyorum.Cekmiycem artik bu hasta insanları benide hasta edecekler yoksa

Sen 20li yaşlardaydın ookuyordun tanıştığınızda , sonra işe girdin emekli olmamıştı 3sene tanıdın vs. Para gönderdin, sonra kaçarak evlendin bu adam emekli ve sen besliyorsun yine, şimdi oğlunun yaşı 25 bütün parçaları kafamda toparlamaya çalışıyorum ve SONUÇ= sen baban yaşında biriyle evlendin, o adamda oğlu yaşında bi kızı kendine eş yaptı
Anlamadığım şu, boşanalı 3sene olmuş acaba evliyken birliktemiydiniz sorusunu sormadan edemiycem çünkü bi tutarsızlık var

Söyle tanistigimda ben okuyordum o bosanali 3 sene olmuştu.calisiyirdu o zaman bende tabi.ayni sehirdeydik ama ayri evlerde.sonra daha iyi maasa başka bir şehre gittim ev kurdum kendime.esimin işyeri kapandi uzun sure issiz kaldi ben o ara para gönderdim sonra evlendik ben onun şehrine geldim isimde biraktim .burada da olmadi memurluk bekliyordum.Esim 15 yas büyük benden yani evleneli 3 .seneye gircez ama totalde 12 senelik birliktelik var

Yok kefil olmadim hicbir krediye calismiyorum zaten 3yildir .kredi çeke çeke maasindan şuan elimize biseyde kalmiyor. Benim maddi ve manevi çok hayalim vardi ama seti öyle bir cektiki cikmazdayim

Yok kefil olmadim hicbir krediye calismiyorum zaten 3yildir .kredi çeke çeke maasindan şuan elimize biseyde kalmiyor. Benim maddi ve manevi çok hayalim vardi ama seti öyle bir cektiki cikmazdayim

boşanmanız engel engel yok..tam tersine bir sürü sebep var...daha fazla geç kalmadan boşanın bence...

25 yaşında oğlu olduğuna göre bayağı yaşlı olmalı kocan..ununu elemiş eleğini asmış..senin genç olduğunu tahmin ediyorum...tabiki bu adama bu yaştan sonra bakacak biri lazım..bu adamın içi geçmiş sadece gün sayıyor..gel keyfim gel..ohh ne güzel...ama hatayı sizde buldum..kocamı bu kişiden başka bulamadın?

başlık yanlış.çok mu safım olacaktı.üzgunum ama oyle...daha cok gençmişsiniz zaten 25 yasında kazık kadar çoçuğu olan adamla nıye evlendınız???? ustelik sizin para gönderdiğiniz biriyle.yani zaten sizi kullandığı belliymiş.anlayamadığım şu gerçekten nasıl bu kadar saf olduğunuz??

zaten bütün gençliğinizi bu adama adamışsınız, evlenmemek sizin tercihinizmiydi neden bekledinizki bukadar süre ..Eğer evlilik konusunda sizi beyfendi oyalamışsa kendinize yazık etmiş olursunuz,hem geçmiş hemde gelecek boş bir adama adanmış...

Ask adi altında gecen yillar maalesef ne deseniz haklisiniz.Artik evliligede seviyede inancim kalmadi zaten .Geri gelmiycek bedeller odeyince maalesef boyle düşünüyor insan

Hmm kadinin elimden para alan erkek pek hos degil bu yasta emekli adama yakismiyor
O kadar gencmissiniz ben de dedim 45-50 varsinizdir
Adamin yasi ileri koca kazma kadr oglu var emekli ne diye evlendiniz sasirdim
Hele hele gecmisinizin 20li yaslara dayanmasina da epeyce sasirdim cok cok yanlis olmus bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…