- 29 Ocak 2015
- 49
- 4
-
- Konu Sahibi hayal kirikligi
baştan hata bir evlilik....kurtarın kendinizi...boşanın hemen borçlar size kalmadan..inşallah kefil olmadınız kredilere..
Sen 20li yaşlardaydın ookuyordun tanıştığınızda , sonra işe girdin emekli olmamıştı 3sene tanıdın vs. Para gönderdin, sonra kaçarak evlendin bu adam emekli ve sen besliyorsun yine, şimdi oğlunun yaşı 25 bütün parçaları kafamda toparlamaya çalışıyorum ve SONUÇ= sen baban yaşında biriyle evlendin, o adamda oğlu yaşında bi kızı kendine eş yaptı
Anlamadığım şu, boşanalı 3sene olmuş acaba evliyken birliktemiydiniz sorusunu sormadan edemiycem çünkü bi tutarsızlık var
Sen 20li yaşlardaydın ookuyordun tanıştığınızda , sonra işe girdin emekli olmamıştı 3sene tanıdın vs. Para gönderdin, sonra kaçarak evlendin bu adam emekli ve sen besliyorsun yine, şimdi oğlunun yaşı 25 bütün parçaları kafamda toparlamaya çalışıyorum ve SONUÇ= sen baban yaşında biriyle evlendin, o adamda oğlu yaşında bi kızı kendine eş yaptı
Anlamadığım şu, boşanalı 3sene olmuş acaba evliyken birliktemiydiniz sorusunu sormadan edemiycem çünkü bi tutarsızlık var
baştan hata bir evlilik....kurtarın kendinizi...boşanın hemen borçlar size kalmadan..inşallah kefil olmadınız kredilere..
Asla o tarz bi i
Yok kefil olmadim hicbir krediye calismiyorum zaten 3yildir .kredi çeke çeke maasindan şuan elimize biseyde kalmiyor. Benim maddi ve manevi çok hayalim vardi ama seti öyle bir cektiki cikmazdayim
25 yaşında oğlu olduğuna göre bayağı yaşlı olmalı kocan..ununu elemiş eleğini asmış..senin genç olduğunu tahmin ediyorum...tabiki bu adama bu yaştan sonra bakacak biri lazım..bu adamın içi geçmiş sadece gün sayıyor..gel keyfim gel..ohh ne güzel...ama hatayı sizde buldum..kocamı bu kişiden başka bulamadın?Slm kizlar! 2.5 senelik evliyim.oncesindede uzun sureli iliskim vardi esimle.Eşimin ikinci esiyim ama ben ilk kez evlendim.Eşimin 25 yasinda oğlu var.Esim emekli ama calismiyor bende kpps ye girdim bekliyorum.Esim devamli kredi çekiyor şuan 60 liraya yakin borcumuz var.bana güveniyor.çocuk ta istemiyor.neymiş oğlundan cekiyomusda soğumuş çocuktan.evlenmeden önce ayri illerdeydik emekli olmamisti ben calisip buna para gonderiyodum her ay.gecinemiyo diye yillarin hatri var diye.bosanmayi düşünüyorum.kullanildigimi hissediyorum.Evlenmeden önce iyiydi ya da ben askimdan farketmiyordum ama evlenince adam 180 derece dondu.Düşünebiliyor musunuz evlilik yildonumumuz benim doğum Günlerim hic hatirlanmadi.Çocuğunun annesi yasiyo ama çocuk okumuyo diye sen eğit sinavini veremesse sen sorumlusun diye ihaleyi bana yikiyor.Arkadaşlar gerçekten biktim kimseye anlatamiyorum sikintimi bana akil verin lütfen.
Slm kizlar! 2.5 senelik evliyim.oncesindede uzun sureli iliskim vardi esimle.Eşimin ikinci esiyim ama ben ilk kez evlendim.Eşimin 25 yasinda oğlu var.Esim emekli ama calismiyor bende kpps ye girdim bekliyorum.Esim devamli kredi çekiyor şuan 60 liraya yakin borcumuz var.bana güveniyor.çocuk ta istemiyor.neymiş oğlundan cekiyomusda soğumuş çocuktan.evlenmeden önce ayri illerdeydik emekli olmamisti ben calisip buna para gonderiyodum her ay.gecinemiyo diye yillarin hatri var diye.bosanmayi düşünüyorum.kullanildigimi hissediyorum.Evlenmeden önce iyiydi ya da ben askimdan farketmiyordum ama evlenince adam 180 derece dondu.Düşünebiliyor musunuz evlilik yildonumumuz benim doğum Günlerim hic hatirlanmadi.Çocuğunun annesi yasiyo ama çocuk okumuyo diye sen eğit sinavini veremesse sen sorumlusun diye ihaleyi bana yikiyor.Arkadaşlar gerçekten biktim kimseye anlatamiyorum sikintimi bana akil verin lütfen.
25 yaşında oğlu olduğuna göre bayağı yaşlı olmalı kocan..ununu elemiş eleğini asmış..senin genç olduğunu tahmin ediyorum...tabiki bu adama bu yaştan sonra bakacak biri lazım..bu adamın içi geçmiş sadece gün sayıyor..gel keyfim gel..ohh ne güzel...ama hatayı sizde buldum..kocamı bu kişiden başka bulamadın?
başlık yanlış.çok mu safım olacaktı.üzgunum ama oyle...daha cok gençmişsiniz zaten 25 yasında kazık kadar çoçuğu olan adamla nıye evlendınız???? ustelik sizin para gönderdiğiniz biriyle.yani zaten sizi kullandığı belliymiş.anlayamadığım şu gerçekten nasıl bu kadar saf olduğunuz??
başlık yanlış.çok mu safım olacaktı.üzgunum ama oyle...daha cok gençmişsiniz zaten 25 yasında kazık kadar çoçuğu olan adamla nıye evlendınız???? ustelik sizin para gönderdiğiniz biriyle.yani zaten sizi kullandığı belliymiş.anlayamadığım şu gerçekten nasıl bu kadar saf olduğunuz??