cok mu kotuyum yoksa

25 yaşında koskoca adamdan sen mi sorumlu olacakmışsın ??
Sen kaç yaşındasın kii ..
Gençliğine yazık, kedini düşün bence .

sizin yaşınız 36 daha.
çok gençsiniz.
eşiniz çocuk istemiyor, siz de istemiyor musunuz???
eşiniz istemiyor diye kendinizi mahrum bırakmayın.

eşiniz sizi tüm sorumluluklarını onun adına yerine getiren biri olarak görüyor gibi

Siz acik acik konusun olmayacaksa bitirelim diyin anne olmak sizin de hakkiniz degil mi? Ayrica ogluna kendi annesi baksin para filan sa vermek zorunda degilsiniz

İnsanlar 2.kez evlenmeden önce eski eşten referans almalı
2buçuk senede bunca gerçekle yüzleşmeniz bile büyük şans.Lütfen hem maddi hem manevi anlamda sizden alıp götürdüklerine artık göz yummayın

adama bak ya.bence sizi kullanıyor.daha çok gençsiniz..evlenmiş,çocuk sahibi olmuş herşeyden hevesini almış.ama sizin yaşamanız gereken duygular var.ilerde çok pişman olursunuz bunu kendinize yapmayın

Bende anne olmak istiyordum taaki algilarim değişene kadar.Su söz üzerine düşünmeye basladim ...Oğlu calisma taraftari değil hazir para yeme derdinde (annesi tek çocuk old için buna musammaha gösteriyor ) bi gün Esim bana dediki oğlunu kastederek annesiyle sen birlikte bakarsiniz dedi....ben sok.ama bisey belli etmedim.dedim noluyo ya.oğluyla iyi geciniyorum diyemi oluyor bu yuzsuzluk sonra dedigi her lafi bu acidan tarttim baktimki dusuncem doğru yazik ya nr diyim

Uygun kosuldan kastim su; beklemedigi anda büyük bir kavga akabinde gidicem.Simdilik sabrediyorum.O nasil oynuyorsa bende oyniycam.Evet etik değil biliyorum ama hayatta ilk kez sağ gösterip sol vuranda ben olayim .yillarim, hayallerim herseyimi kaybettim kandirilarak hemde

Kesinlikle haklisiniz. Yirmili yaşlarda aklim bi karis havada olunca boyle oluyor. Ask sevgi çok değerliydi benim için ama sadece benim için((( Bi de ben benimsedimmi asiri sahipleniciyimdir . Kişi seviyosa dikeni bile görmez ya hep güle odaklanir benimkide ayni simdi o dikenler birleşip çok da güzel battilar....

Çocuk istiyorsanız bi an önce kafanızda geleceği şekillendirin bu adamla vakit kaybetmeyin. 25 yaşındaki şey de çocukluktan çıkmış afedersiniz. Kendi sorumluluğunu kendi alsın bi zahmet. Sizi sadece maddi değil manevi olarak da kullanıyorlar. Neyse ki yolun başında sayılırsınız. Nerden dönseniz kâr...

baştan hata bir evlilik....kurtarın kendinizi...boşanın hemen borçlar size kalmadan..inşallah kefil olmadınız kredilere..

Böyle düşünme ve kendine eziyet etme bırak zaten çalışan bir kadınsın ve daha yaşın genç arkana bile dönüp bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…