cok mu kotuyum yoksa

Slm kizlar! 2.5 senelik evliyim.oncesindede uzun sureli iliskim vardi esimle.Eşimin ikinci esiyim ama ben ilk kez evlendim.Eşimin 25 yasinda oğlu var.Esim emekli ama calismiyor bende kpps ye girdim bekliyorum.Esim devamli kredi çekiyor şuan 60 liraya yakin borcumuz var.bana güveniyor.çocuk ta istemiyor.neymiş oğlundan cekiyomusda soğumuş çocuktan.evlenmeden önce ayri illerdeydik emekli olmamisti ben calisip buna para gonderiyodum her ay.gecinemiyo diye yillarin hatri var diye.bosanmayi düşünüyorum.kullanildigimi hissediyorum.Evlenmeden önce iyiydi ya da ben askimdan farketmiyordum ama evlenince adam 180 derece dondu.Düşünebiliyor musunuz evlilik yildonumumuz benim doğum Günlerim hic hatirlanmadi.Çocuğunun annesi yasiyo ama çocuk okumuyo diye sen eğit sinavini veremesse sen sorumlusun diye ihaleyi bana yikiyor.Arkadaşlar gerçekten biktim kimseye anlatamiyorum sikintimi bana akil verin lütfen.

25 yaşında koskoca adamdan sen mi sorumlu olacakmışsın ??
Sen kaç yaşındasın kii ..
Gençliğine yazık, kedini düşün bence .

sizin yaşınız 36 daha.
çok gençsiniz.
eşiniz çocuk istemiyor, siz de istemiyor musunuz???
eşiniz istemiyor diye kendinizi mahrum bırakmayın.

eşiniz sizi tüm sorumluluklarını onun adına yerine getiren biri olarak görüyor gibi :KK43:

Siz acik acik konusun olmayacaksa bitirelim diyin anne olmak sizin de hakkiniz degil mi? Ayrica ogluna kendi annesi baksin para filan sa vermek zorunda degilsiniz

İnsanlar 2.kez evlenmeden önce eski eşten referans almalı
2buçuk senede bunca gerçekle yüzleşmeniz bile büyük şans.Lütfen hem maddi hem manevi anlamda sizden alıp götürdüklerine artık göz yummayın

adama bak ya.bence sizi kullanıyor.daha çok gençsiniz..evlenmiş,çocuk sahibi olmuş herşeyden hevesini almış.ama sizin yaşamanız gereken duygular var.ilerde çok pişman olursunuz bunu kendinize yapmayın

Bende anne olmak istiyordum taaki algilarim değişene kadar.Su söz üzerine düşünmeye basladim ...Oğlu calisma taraftari değil hazir para yeme derdinde (annesi tek çocuk old için buna musammaha gösteriyor ) bi gün Esim bana dediki oğlunu kastederek annesiyle sen birlikte bakarsiniz dedi....ben sok.ama bisey belli etmedim.dedim noluyo ya.oğluyla iyi geciniyorum diyemi oluyor bu yuzsuzluk sonra dedigi her lafi bu acidan tarttim baktimki dusuncem doğru yazik ya nr diyim

Uygun kosuldan kastim su; beklemedigi anda büyük bir kavga akabinde gidicem.Simdilik sabrediyorum.O nasil oynuyorsa bende oyniycam.Evet etik değil biliyorum ama hayatta ilk kez sağ gösterip sol vuranda ben olayim .yillarim, hayallerim herseyimi kaybettim kandirilarak hemde

Kesinlikle haklisiniz. Yirmili yaşlarda aklim bi karis havada olunca boyle oluyor. Ask sevgi çok değerliydi benim için ama sadece benim için:KK43:((( Bi de ben benimsedimmi asiri sahipleniciyimdir . Kişi seviyosa dikeni bile görmez ya hep güle odaklanir benimkide ayni simdi o dikenler birleşip çok da güzel battilar....

Çocuk istiyorsanız bi an önce kafanızda geleceği şekillendirin bu adamla vakit kaybetmeyin. 25 yaşındaki şey de çocukluktan çıkmış afedersiniz. Kendi sorumluluğunu kendi alsın bi zahmet. Sizi sadece maddi değil manevi olarak da kullanıyorlar. Neyse ki yolun başında sayılırsınız. Nerden dönseniz kâr...

Beni devamli asagilar hakaret eder psikolojik vaka yani anliycaginiz.Önceden aklin neredeydi diyeceksiniz ama gerçek yüzlerini ne ailesi ne kendi gösterdi farklı şehirlerde yasiyorduk ben iki haftada bir gidiyordum buna.Ayni evin içine girince herşey değişti.Aileme rest çektim bizimkiler sonradan oöğrendi cocugu olduğunu .Bide babamin durumu iyidir bana verebileceği bir ev parasi var yani.Bu o paranin geleceğini de düşündü sanirim.Bide ben evlenip isten tazminatli ayrildim 3 sene öncesi 20 milyara yakin para aldim acaba diyorum bunlar icinmiydi benimle evliligi[/QÜzgünüm cevabı kendiniz vermişsiniz zaten en gıcık olduğum onun çocuğu var babalığı tadmışş. sizin anne olmanızı engelliyen kişiden size hayır gelmez..

baştan hata bir evlilik....kurtarın kendinizi...boşanın hemen borçlar size kalmadan..inşallah kefil olmadınız kredilere..

Uygun kosuldan kastim su; beklemedigi anda büyük bir kavga akabinde gidicem.Simdilik sabrediyorum.O nasil oynuyorsa bende oyniycam.Evet etik değil biliyorum ama hayatta ilk kez sağ gösterip sol vuranda ben olayim .yillarim, hayallerim herseyimi kaybettim kandirilarak hemde
Böyle düşünme ve kendine eziyet etme bırak zaten çalışan bir kadınsın ve daha yaşın genç arkana bile dönüp bakma

X