- 29 Ocak 2015
- 49
- 4
-
- Konu Sahibi hayal kirikligi
Slm kizlar! 2.5 senelik evliyim.oncesindede uzun sureli iliskim vardi esimle.Eşimin ikinci esiyim ama ben ilk kez evlendim.Eşimin 25 yasinda oğlu var.Esim emekli ama calismiyor bende kpps ye girdim bekliyorum.Esim devamli kredi çekiyor şuan 60 liraya yakin borcumuz var.bana güveniyor.çocuk ta istemiyor.neymiş oğlundan cekiyomusda soğumuş çocuktan.evlenmeden önce ayri illerdeydik emekli olmamisti ben calisip buna para gonderiyodum her ay.gecinemiyo diye yillarin hatri var diye.bosanmayi düşünüyorum.kullanildigimi hissediyorum.Evlenmeden önce iyiydi ya da ben askimdan farketmiyordum ama evlenince adam 180 derece dondu.Düşünebiliyor musunuz evlilik yildonumumuz benim doğum Günlerim hic hatirlanmadi.Çocuğunun annesi yasiyo ama çocuk okumuyo diye sen eğit sinavini veremesse sen sorumlusun diye ihaleyi bana yikiyor.Arkadaşlar gerçekten biktim kimseye anlatamiyorum sikintimi bana akil verin lütfen.
çalışmayan bir eş çok zor ya, gerçi emekli olmuş ama genede zor,25 yaşındaki çocuğu neden senin üzerine yıkıyorlar ki çok saçma, alın karşınıza kararlı bir şekilde konuşun
Öncesinde de uzun süreli bi birlikteliğimiz vardı derken o evliykenmi birlikteydiniz...?Ona göre yorum yapicamda...
Görmek istedigim cevaptı bu...neyse,her konuda biraz fazla sorumluluk alıp,her işi maddi manevi başarıyla ustlendiginiz için artık ne yaparsanız yapın değişmez eşiniz.Çünkü ona o rahatlığı en başından vermişsiniz...Allah yardimciniz olsun ama herşeye doymuş bir adam için çocuksuz kalmaya mutsuz olmaya degermi sizce..?
eşiniz bencil ve sorumsuz biri, sadece kendini düşünen ve sizin de dediğiniz gibi sizi maddi açıdan kullanan biri..
sizin duygularınızın, isteklerinizin eşinizin umurumda değil...
birde kazık kadar olmuş oğlunun sorumluluğunu size yüklüyor ya bu adam ve evliliğinizden bir cacık olmaz söyliyeyim size...