- 11 Nisan 2015
- 33
- 6
- 24
-
- Konu Sahibi snowball06
boyuna göre kilon çok normal benceAnnem bana çok kilo aliyosun biraz zayıfla filan diyor normalde çok kafaya takan birisi değilim ama o öyle deyince sinirlerim bozuluyor o kadar da kilolu değilim kilolu olsam neyse kendisi 70 kilo bana söylüyor (boyum 1.70 kilom 57)
Evet bide diyorlar ya belli bir yaştan sonra insan kilo almaya başlıyor diyeGiderek kilo mu alıyorsun ? ondan endişelenmiş olabilir ilerde daha fazla kilo alma diye söylüyordur.
Bencede değilsin
Yaş kaç???
14Bencede değilsin
Yaş kaç???
Yaşına göre baya boylu poslusun maşallah
Aynen bende cok ciliz biseydim eskideb o zaman da cok zayifsin biraz kilo al diye elestirirlerdi bi begendiremedik kendimiziEvet bide diyorlar ya belli bir yaştan sonra insan kilo almaya başlıyor diye
Bende öyle zayıftım bır zamanlar
Evet genetik sanirimFluttpost: 41393255 .!.:Yaşına göre baya boylu poslusun maşallah
Bende dikkat ediyorum ama evde surekli YYağlı yemek pistigi icin pek mümkün olmuyorKilolu değilsin ama cok abuk cubur falan yiyorsan daha fazla alabilirsin mesela 60 ı geçersen bi daha vermen çok zor olur.
Benim boyum 175 kilom şuan 53-54 falan 55i geçtiğim an yememe dikkat ediyorum
Tamam tesekkür ederim peki ne gibi sporlar yapabilirim surekli evde olduğum icin evde yapabileceğim sporlar varmıKilolu değilsin ama sinirdasin, sakın 60 i gecme, bir de böyle boya kiloya göre konusunca cok anlamli olmuyor 1.70 e 58 biri 34 beden giyer digeri 40. Yani herkesin vucut tipi, yag/kas orani, genetik yapisi nasil gorundugunu etkiliyor.
yasin kucukmus simdiden sporu aliskanlik haline getir.