Size katılıyorum. Ya ben genele göre insanlar konusunda aşırı sorumsuz, rahat, vurdum duymaz biriyimdir. Bu yas olayını anlamadım anlamayacağım, ölür falan yas tutarsın da sorunlu bir evlilikten kurtulduktan sonra yas tutmayı anlayamam ben. Olsa olsa giden zamanıma, daha olmadı pembe hayallerime üzülürüm ama bu bugünümü de mahvedemez, etmemeli. Bence bayanın durumunun evliliği ile de alakası yok. Sadece şu an ne evli bir bayan, ne de adı çıkma korkusu yaşayan bir genç kız, yalnız ve başı boş bir kadın. Yani boyunduruklardan kurtuldu, bocalıyor yani, abartmaya gerek yok. Biraz içki içti, bir yanlış ilişki yaşadı diye kendini bir yerden mi atsın? Ahh yapmayın ama canice cinayet işleyenler bile tatlı canlarının kıymetini bilirken böyle bir sebepten kendini yıpratmak akıllıca olmaz zaten. Nolmuş içki içiyormuş, bunun ne zararı var, o ne der bu ne der demeden evvel, sağlığı için endişelenmeli, başka düşünülecek bir tarafı yok. E bir de yanlış ilişki yaşamış, adam da evlenmiş, napacak geri alacak hali yok ya, unutup yoluna bakacak. Bu kadar yani. Püüüff insanlar neleri atlatıyor neleri, az gözümüzün önüne bakalım bayanlar. Türbanı çıkar, yok geri tak demeden önce bir içimize bakalım.