- 17 Mart 2015
- 678
- 278
- Konu Sahibi yalanyarim7557
dert ne? neden yani bu bunalım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz içki içmekle adam öldürmeyi aynı seviyeyemi koyuyorsunuz?
basbağı bu kadın hayatını yaşamak istiyor ki bu gayet doğal kime ne zararı var?
ayrıca evlilik imanın yarısıdır falan diyenler haklı olsaydı evliliklerde bu kadar aldatma ahlaksızlık olurmuydu? halbuki asıl evlililerden çıkıyor pisliklerin çoğu.
biraz düzgün yorumlar yapın.
Yani arkadaşlar konuda da yazdım ya hassasiyetlerimi kaybettim diye
nasıl toparlanabilirim onu bilmiyorum..kendimi engelleyemiyorum sanki
değişen çevrem de etkili oldu bunda
ben zaten çalışan bir bayanım iyi bir işim kariyerim var..
Ayrıldıktan sonra işimle alakalı eğitim almaya başladım yüksek lisans yapıyorum.
aslında çok sosyalim ama sanki bastırılmış duygularım ayyuka çıkmış gibi
içmek,eğlenmek gece dışarı çıkmak normalleşti gözümde
Bakın ben o ikisini ayni seviyeye koymadim. Ama şu " içinden ne geliyorsa onu yap" mantığını anlamiyorum eger herkes içinden geleni yapacaksa o zaman m.ö zamanlara dönelim, herkesin icinden geleni yapmasi özgürlük değil ki yobazliktir. Neyse suanki konumuzda bu önemli degil
Önemli olan sizin bakış açınız. Anlamak istemediginiz su, bu bayan "kapaliyim ama içki içiyorum çok mutluyum hayatimi yaşıyorum" demiyor, pişmanım diyor birakmak istiyorum diyor. Sizin hayatini yaşama anlayışınız farklı. Hayat pisman olarak mi yaşanır?
Yani o zaman sigarayi içkiyi biraktirma servisleri de ickiden ve sigaradan bikmiş, birakmak isteyen insanlara " hayatinizi yasayin kardeşim" diyip kovsun mu kapıdan. (Bu bayan bağımlı değil demeyin, olmaya başladım diyor ve herkes bilir ki bu gibi psikolojik sıkıntı dönemlerinde oluyor bağımlılık )
milattan önceki zamanları gördünüzdemi konuşuyorsunuz?
başkasına zarar vermediği sürece insanlar istediklerini yapmakta özgürdür bir hanımın içki içmesi beğendiği bir erkekle sevişmesi bize zarar olan şeylermi?
sigara ve içkiyle bir değil bu, biri gider ben sigarayı bırakmak istiyorum der gereği yapılır. sağlık meselesi sonuçta.
Yoldan çıkmıssın denir buna sanarım kısaca. adanadan ayrılmıssın alkoller gezmeler baska baska adamlar.bunlardan çevrede çok var ve kısaca bi isim kullanıyoruz bunlara.yuva yıkıyorlar ah alıyorlar, düşman ediliyorlar, zina yapıyorlar.pis bir hayat pis bir çevre.dini açıdan yazmıyorum bile yaptıkları günahı.valla ya, kendine bir dur de tövbe et ne kimseyi ne baskasını yak.yada dur diyemiyorsan sonun iyi değil.kendini karakollarda çamurlara boğulmuş sonlar bekler.kimlerin yuvasını yıkarsın ama bunu yapacaksan başındakiyle yapma sakın onun adını kirletme.