Çok mu hızlıyım?

578127_10150681109357991_738517990_9107514_748694086_n.jpg
Hanimefendi bu kullandiginiz gorselde kadini asagilayan cinsel icerikli bir kufur var. Bu kufuru saglikli zihinli bir kadin kullanamaz. Gorseli guncellemenizi salik veririm. Ayrica kufur ve konu disi da yasak diye biliyorum.

Arkadaşlar
Sosyal bir hayatı olan kadınım kimse bana birşeyi zorla yaptıramaz.Sorunda bu zaten aileme ve çevreme yanlış gelen işleri yapmam ve çoğu zaman bundan rahatsızlık duymamam.Duyduğum bir anda da buraya konu açtım,yani sonu yok reflüm var sigara da kullanıyorum ve alkol..Dini boyutu da bir tarafa sağlığımdan olacağım böyle giderse..
Bu ben değilim kendime yakıştıramıyorum büyüdüğüm çevre,aldığım eğitim ve sonuç..
kendini bırakmış,hayattan hiç bir beklentisi olmayan ben!
Ama zorluyorlar. Farkında değilsiniz ama zorlanıyorsunuz bir şeylere.
"türbanı çıkarmayı emin olun istiyorum çünkü onu layıkıyla taşımıyorum ama bu konuda çevre baskısı var
ailem çevrem kimseye bunu kabul ettiremem"

İstediğiniz halde çıkaramıyorsanız zorlanıyorsunuz demektir. Önce bunu kabul edin, sonra kendinize karşı daha affedici olabilirsiniz.

Ayrıca bakın dediğiniz gibi, ailenize ve çevrenize yanlış geliyor. Siz ayrı bir bireysiniz. Yeter ki siz yaptıklarınızdan mutlu olun, içinize sinsin. Ama değilsiniz. O nedenle sorun aileniz, çevreniz falan değil sizsiniz.

Hanimefendi bu kullandiginiz gorselde kadini asagilayan cinsel icerikli bir kufur var. Bu kufuru saglikli zihinli bir kadin kullanamaz. Gorseli guncellemenizi salik veririm. Ayrica kufur ve konu disi da yasak diye biliyorum.

Ben de sizin kafayı güncellemenizi salık veririm. Sizin bir önceki yazdığınız yorumu dönün bir okuyun: bunca yatılıp kalkılacak erkeği nerden buldun

Sizin cümlenizde hem kadını aşağılauan toplum zihniyetimiz, hem namus bekçiliği hem de kadının kadını yollu olarak yaftalaması var. Sizin yorumunuz bir cevabı dahi haketmiyor, küfürü bile haketmiyor zira iğrenç. Yazdıklarınızı okuyunca kendi kendime pfffff bir bitmedi namus bekçileri dedim. Kafamdan o an geçen düşüncelerin birebir dışavurumu bu karikatürdür.

Yazdığınız zırvayı da kibledim ayrıca. Sebep olarak da aşağılayıcı ve iğrenç bir yorum dedim.

Bir bitmediniz şu toplumda.

Ben de sizin kafayı güncellemenizi salık veririm. Sizin bir önceki yazdığınız yorumu dönün bir okuyun: bunca yatılıp kalkılacak erkeği nerden buldun

Sizin cümlenizde hem kadını aşağılauan toplum zihniyetimiz, hem namus bekçiliği hem de kadının kadını yollu olarak yaftalaması var. Sizin yorumunuz bir cevabı dahi haketmiyor, küfürü bile haketmiyor zira iğrenç. Yazdıklarınızı okuyunca kendi kendime pfffff bir bitmedi namus bekçileri dedim. Kafamdan o an geçen düşüncelerin birebir dışavurumu bu karikatürdür.
aynen bende size katılıyorum
terbiyesizce bir yorum yaptı arkadaş 8 ay oldu ben ayrılalı ve sadece 1 kişiyle beraber oldum diye yazmama rağmen hanımefendi'nin yaptığı yorum çok çirkin
namus bekçiliği bir yana kendisi aşağılarcasına yorum yapıyor fakat ne hikmetse size laf söylüyor.
kendisinin üslubu çok yerindeymiş gibi

türbanlı olup muhafazakar gibi görünüp aslında hiçte öyle olmamak bence anormal
maske takıyormuşum gibi hissediyorum

Bence de durum bu zaten kardeş. Sen muhafazakar değilsin olmak istemiyorsun. Çevre baskısı olmayadı sen türban giymezdin.

Türban çıkarma işini bence düşün. İç çekişmelerinin bir kısmından kurtulmaba yardkmcı olur.

Bence de durum bu zaten kardeş. Sen muhafazakar değilsin olmak istemiyorsun. Çevre baskısı olmayadı sen türban giymezdin.

Türban çıkarma işini bence düşün. İç çekişmelerinin bir kısmından kurtulmaba yardkmcı olur.
aynen bende bunu istemediğimin farkındayım
keşke şehir değiştirme imkanı olan bir meslek seçmiş olsaydım daha kolay olurdu böyle

Yazdığınız zırvayı da kibledim ayrıca. Sebep olarak da aşağılayıcı ve iğrenç bir yorum dedim.

Bir bitmediniz şu toplumda.
Siz bu konuyu ciddiye mi aldiniz? Sizce gece hayati olan barlarda gezen iyi isi gucu de olan bagimsiz bi kadin turbanla gezer mi? zaten ekonomik ozgurlugu var, acar basini keyfine bakar. Kimse de yadirgamaz gorsel olarak. Bu konu tesetturlu hanimlari asagilamak icin acilmis bi fake konu. Liseler tatile girdi buna hazir olun, onunuze cikan her topici ciddiye almayin.

Bana ettiginiz tum hakaretleri cehaletinize verip affediyorum. Karsiliginda bulunmayacagim. Hakaret acziyet aksidir. Ve ben aciz bi kadin degilim.

Herkesin kendi bedeni. Kadin cinsellikte de alkol, uyusturucu tum kotu aliskanliklarda da hur iradesiyle hareket eder, yargilamak kimsenin haddi degil. Burasi hala demokratik bi cumhuriyet sukur. Bu konuda baska isler var onu idrak edememissiniz. Hala algilayamadiysaniz daha da anlatayim

Siz bu konuyu ciddiye mi aldiniz? Sizce gece hayati olan barlarda gezen iyi isi gucu de olan bagimsiz bi kadin turbanla gezer mi? zaten ekonomik ozgurlugu var, acar basini keyfine bakar. Kimse de yadirgamaz gorsel olarak. Bu konu tesetturlu hanimlari asagilamak icin acilmis bi fake konu. Liseler tatile girdi buna hazir olun, onunuze cikan her topici ciddiye almayin.

Bana ettiginiz tum hakaretleri cehaletinize verip affediyorum. Karsiliginda bulunmayacagim. Hakaret acziyet aksidir. Ve ben aciz bi kadin degilim.

Herkesin kendi bedeni. Kadin cinsellikte de alkol, uyusturucu tum kotu aliskanliklarda da hur iradesiyle hareket eder, yargilamak kimsenin haddi degil. Burasi hala demokratik bi cumhuriyet sukur. Bu konuda baska isler var onu idrak edememissiniz. Hala algilayamadiysaniz daha da anlatayim
Siz yazılanları okuyun önce
kendinizce kurguladığınızdan başka birşey değil yorumunuz
haddinizi bilin!!
Nerde okudunuz önüme gelenle yattığımı yada geceleri barlara gittiğimi
arabada sakin yerlerde arkadaşlarımla yada evimde içtiğimi yazdım
ama anlayıp dinlemeden terbiyesizce yorum yapıp söylenenlerin de altında kalınca hemen konu için fake deyin
yok öyle bir dünya!
konu fake değil
saçma yorumunuz tepki alınca kuyruk acısıyla yazdıklarınıza şaşmamak lazım

son derece gerçek ve dürüstçe yazdığım şeyler!
evet maddi özgürlüğüm,eğitimim,kariyerim herşeyim var şükür ki
ama sizin gibi kendini bilmez insanlar yüzünden ağır bir depresyon geçiriyorum.
Beni yeterince gerdiniz ben nezaketimi korudukça beni buna siz zorladınız!

Bakın konu gerçek olsun olmasın, yazdığınız cümle ve yazılış biçimi gerçekten çok çirkin.

Bir de ne münasebetle bana cahil dediğinizi çözemedim. yatıp kalkacak onca erkeği nerden buldun gibi bir cümleyi sarf eden biri bana cahil dedi ya, şu anda cidden ölmek istiyorum.

Konu fake yazmanın da bir adabı var. Bu üslupla bu kafayla insanlara cahil derseniz arkanızdan gülerler. Yaptığınız terbiyesizliği daha fazla bana laf ederek meşrulaştırmaya çalışmayın derim.

Ben yurtdışında yaşıyorum ben bile Türkiye gerçeklerinden daha fazla haberdarım. Ankara da gece gezmesine gittiğimde fasıl mekanında da meyhanede de kapalı kadın gördüm kardeşim. Bu toplumda toplum , aile baskısı yoktur , herkes kendi isteğiyle kapansın açılsın diyemezsiniz kardeşim , Türkiye gerçeği bu değil çünkü. Aile baskısıyla türban giyen ama kafasında 1 mg muhafazakarlık olmayan pekçok insan var, inkar edemezsiniz.

Son düzenleme:
"türbanı çıkarmayı emin olun istiyorum çünkü onu layıkıyla taşımıyorum ama bu konuda çevre baskısı var
ailem çevrem kimseye bunu kabul ettiremem"

kimse ailesini seçemiyor

öyle bir aileden geldiniz diye onların kurallarına uygun yaşamak zorunda değilsiniz

kendi seçiminizi yapın

robot değilsiniz insansınız sizinde zevkleriniz belli bir hayat görüşünüz var

Arkadaşlar merhaba
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama şimdi üyelik aldım çünkü çok büyük yanlışlar yaptığımın farkındayım ve benim sizin önerilerinize ihityacım var.
Ben 27 yaşında bir bayanım eşimden 8 ay önce ayrıldım..
ayrıldıktan sonra hayatım da hiç yapmadığım şeyler yapmaya başladım..
mesela asla yapmam dediğim şeylerden birisi olan alkol !
İçki içiyorum içtiğim zaman kendimi daha iyi hissediyorum,uyuyabiliyorum beni sakinleştiriyor gibi hissediyorum.Oysa ki muhafazakar bir ailenin kızı ve de türbanlıyım..
ayrıldıktan sonra bütün hassasiyetlerimi kaybettim..
ikincisi hayatıma devam ederken karşıma çıkan bir çok kişiyle görüşüyorum yakınlık kuruyorum hatta bir tanesiyle beraber oldum.O beraberlikten sonra bir daha o kişiyle görüşmedik..
şimdi hayatım da yine birisi var konuşup görüşüyoruz ama diğerleri gibi rahatsız etmedi en azından tek derdinin cinsellik olmadığını farkettim ve bu beni mutlu etti.
ben böyle bir hayat sürmek istemiyorum çünkü sonu yok..
Rahat bir ailede yetişen yada bunları yargılamayacak bir çevreye de sahip değilim.
ama herşeyi korkusuzca yapar oldum..
psikolojik destek aldım ama kendi içimde bunu aşamadığım için faydalı olmadı sanırım.
Bazen kendimi koca bir boşlukta hissediyorum,yaşamak çok saçma ve anlamsız geliyor.
Eski eşimle alakalı değil bu ondan ayrılmayı ben istedim ve tek bir gün dahi pişmanlık duymadım.
Evet burada uzun uzun yazamadığım şeylerde var tabi..
kendimi toparlamam,önüme bakmam gerekiyor ama dik durmak yerine dibe vurmayı tercih ediyorum sanki..

türbanlıyım yazmanasan tepkiler çok daha farklı olacaktı ama şimdi direkt buradan yüklenecekler bence kısa süreli bir depresyon geçiriyorsun biraz toparlanman lazım zamanla geçer. ha bir de hayatını yaşamakta özgürsün içki eğlence seks vs.. sadece abartmamak lazım :)

Arkadaşlar merhaba
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama şimdi üyelik aldım çünkü çok büyük yanlışlar yaptığımın farkındayım ve benim sizin önerilerinize ihityacım var.
Ben 27 yaşında bir bayanım eşimden 8 ay önce ayrıldım..
ayrıldıktan sonra hayatım da hiç yapmadığım şeyler yapmaya başladım..
mesela asla yapmam dediğim şeylerden birisi olan alkol !
İçki içiyorum içtiğim zaman kendimi daha iyi hissediyorum,uyuyabiliyorum beni sakinleştiriyor gibi hissediyorum.Oysa ki muhafazakar bir ailenin kızı ve de türbanlıyım..
ayrıldıktan sonra bütün hassasiyetlerimi kaybettim..
ikincisi hayatıma devam ederken karşıma çıkan bir çok kişiyle görüşüyorum yakınlık kuruyorum hatta bir tanesiyle beraber oldum.O beraberlikten sonra bir daha o kişiyle görüşmedik..
şimdi hayatım da yine birisi var konuşup görüşüyoruz ama diğerleri gibi rahatsız etmedi en azından tek derdinin cinsellik olmadığını farkettim ve bu beni mutlu etti.
ben böyle bir hayat sürmek istemiyorum çünkü sonu yok..
Rahat bir ailede yetişen yada bunları yargılamayacak bir çevreye de sahip değilim.
ama herşeyi korkusuzca yapar oldum..
psikolojik destek aldım ama kendi içimde bunu aşamadığım için faydalı olmadı sanırım.
Bazen kendimi koca bir boşlukta hissediyorum,yaşamak çok saçma ve anlamsız geliyor.
Eski eşimle alakalı değil bu ondan ayrılmayı ben istedim ve tek bir gün dahi pişmanlık duymadım.
Evet burada uzun uzun yazamadığım şeylerde var tabi..
kendimi toparlamam,önüme bakmam gerekiyor ama dik durmak yerine dibe vurmayı tercih ediyorum sanki..

evet fazla hızlısın

ha bir de türban takanları bu kadar masum görme eğilimi neden?
kafaya örtülen bir örtümü insanı sütten çıkma ak kaşık yapıyor?
kadınlar kadınlara bu kadar yüklenirse erkeklere şaşırmamak lazım.

öyle bizim insanlarımızın beyni..kız kapalıysa tamam hanımcıktır inançlıdır iyidir...

Tamam da ne bu şimdi, sanki muhafazakar olmayan kadınlar önlerine gelenle beraber oluyorlar, alkolün, seksin, ahlaksızlığın dibine mi vuruyorlar? Muhafazakâr olmayan insanlar kendini sizin gibilerden daha çok biliyor, emin olun. Böyle konuşmak yerine kafanızdaki türbandan utanın, kandırmayı başaramayacağınız tek bir varlık var neticede.
Bu nasıl bir yaklaşım anlamıyorum, neyse psikolojik yardım alsanız fena olmaz bence.

Hem aile hayatında,hem kocanla olan hayatında, hayatı hiç görmeden baskılanarak yaşadıysan eğer,boşanınca, ailenden de uzak olunca, çayıra salınmış kuzu gibi koşturmaya başlamış olman normal.
Veya kocanı güven abidesi olarak görüyordun da, o yıkılınca değer yargılarınla alakalı soğuma hissine kapıldın, o da normal.
Bunlar değilse, içinde varmış kardeşim.
Bi süre sonra sıkılır, "düzenli hayat istiyom ya" dersin.

X